Labuåsen 20, 1555 SON

Solgt

SON/LABUÅSEN: Nyoppført enebolig med integrert garasje - Lekker og moderne - Kort vei til Son sentrum

Prisantydning
9 800 000,-
Boligtype
Enebolig
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 9 800 000,-

kr 10 060 470,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3019

134

122

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Enebolig

Eiet

2021

227 m2

4

Eiet

819 m2

Ingen

Ingen

Beliggenhet

Beliggenhet

Labuåsen 20 ligger i et tilbaketrukket område ovenfor sentrum av Son. Boligen ligger høyt og fritt i terrenget med gode solforhold og utsikt over nærområdet.

I Son får du både et idyllisk maritimt miljø og et moderne samfunn. Son kan tilby nyere barnehager, nyere skoler, flere idrettshaller og et flott oppvekstmiljø for barn og unge. Det er mange varierte fritidsaktiviteter i nærområdet som bla. håndball- og fotballmiljø, seileforening, tennisklubb, sykkelklubb, ridesenter og treningssenteret Kondishuset m.m.

Son sentrum ligger ved sjøen og er et populært sted både blant fastboende og turister. I sentrum har man tilgang på de fleste servicetilbud som matbutikk, tannlege, apotek, post, bibliotek, Vinmonopol, flere restauranter, kystmuseum og gallerier. Like utenfor Son sentrum er det 9-hulls golfbane og Quality Spa & Resort har et flott hotellanlegg med spaavdeling, treningssenter og restaurant.

Fra boligfeltet er det kun 40 minutter til Oslo og ca.12 minutter til Moss med bil. Med tog fra Sonsveien stasjon til Oslo S tar toget i dag 40 min. Ved åpning av Follobanen i kortes reisetiden ned. For pendlere er det bilparkering på Sonsveien stasjon med flere daglige togavganger til Oslo S og Moss.

Vestby kommune ligger ca. 50 kilometer fra Oslo og grenser til Moss kommune. Kommunen er under sterk utvikling og i 2013 åpnet Vestby storsenter med over 40 butikker, nord i kommunen ligger Oslo Fashion Outlet og Bauhaus. Vestby har over 2 mil kystlinje mot Oslofjorden med mange fine badeplasser. E6 går igjennom kommunen og det er under 1 times kjøring til svenskegrensen.

Velkommen!

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

mandag 20.
september,
kl. 17:00-18:00

Lars-Christian Hansen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Labuåsen 20, 1555 SON

BRA

227 m2

P-rom

0 m2

Innhold

1.etasje: Entre, kjøkken, stue, bad, bod og integrert garasje.
U.etasje: Stue, bad/vaskerom, 4 soverom og garderoberom.

Standard

Ny og lekker enebolig med integrert garasje.

Boligen har en høy standard og har et eksklusivt preg. Gulvene består hovedsakelig av bred 1-stavs parkettgulv av Saga Excluvise Titan Ash. Entre, bad/vaskerom har gulvfliser av typen Lune Phobos. Gulvvarme i entre, stue i 1. og underetasje,, kjøkken og på begge bad. Vegger består av malte flater og fliser på baderommene. Himling med malt gips. Det er downlights i flere rom og moderne spott i stue. 1.etasje har en generell stor takhøyde, og stuen har ekstra stor takhøyde. Det er godt med stikk-uttak i boligen. Boligen har lekre detaljer og farger som harmonerer.

1. etasje:

Flislagt entre med god plass. Rommet inneholder garderobeskap med praktiske oppbevaringsløsninger. God takhøyde med downlights i tak.

Stor og åpen stue med stor takhøyde. Stuen gir en virkelig romfølelse med store vindusflater og nydelig utsikt mot skog og mark. Utgang til solrik terrasse med eksklusivt glassrekkverk. Stuen har en lekker og moderne peisovn.

Lekkert kjøkken med kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkken og integrerte hvitevarer fra AEG. Kjøkkenet har god benke- og skapplass. Praktisk kjøkkenøy med hyggelig spiseplass og skapløsning, samt praktisk uttak til stikkontakt som er nedfelt i benkeplaten. Hvitevarene består av induksjon platetopp med ventilator, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Bad i 1.etasje med flislagt gulv og vegger. Badet inneholder baderomsmøbel, dusjvegger, vegghengt wc m.m. Se ytterligere detaljer i leveransebeskrivelse fra rørlegger vedlagt i salgsoppgave.

Praktisk bodrom hvor sentralstøvsuger og hovedboks til ventilasjonsanlegget er plassert. Rommet har god plass.

Underetasje:

Underetasjen har en romslig stue med god plass til en stor salong, tv-møbler m.m. Store vinduslater som gir rommet rikelig med naturlig lys. Downlights i taket.

4 soverom med gjennomgående standard i alle soverommene. Rommene har lyse flater og eksklusiv bred 1-stavs parkett. Hovedsoverommet har eget walk-in closet med praktiske garderobeløsninger.

Bad/vaskerom i u.etasje med flislagt gulv og vegger. Badet inneholder baderomsmøbel, dusjvegger, vegghengt wc, badekar, opplegg for vaskemaskin, 300liter varmtvannsbereder m/ekspansjonskar m.m. Se ytterligere detaljer i leveransebeskrivelse fra rørlegger vedlagt i salgsoppgave.

Oppvarming

Moderne peis fra ME Ceiling. Ellers elektrisk oppvarming.

Parkering

Parkering i integrert garasje. Det er installert elbil-lader.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

9 800 000,-

Omkostninger

9 800 000, Prisantydning
--------------------------------------------------------

245 000, Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 9 800 000)

585, Tinglysing pantedokument

585, Tinglysing skjøte

11 500, HELP Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800, HELP Boligkjøperforsikring Pluss (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
260 470 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
10 060 470, (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Ligger i område regulert til Boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse. Kopi av kart og reguleringsbestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer

Primærrom: 0 m2, Bruksareal: 227 m2, Bruttoareal: 0 m2

1.etasje: Entre, kjøkken, stue, bad, bod og integrert garasje. U.etasje: Stue, bad/vaskerom, 4 soverom og garderoberom.

Tomt

Tomten er grovplanert.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.