Labuåsen 18, 1555 SON

Solgt

Velkommen til Labuåsen! Nyoppført moderne villa med gangavstand til Son sentrum. Fantastisk utsikt og flotte solforhold.

Prisantydning
10 500 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
184 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 10 500 000,-

kr 10 580 470,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3019

134

121

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Enebolig

Eiet

2022

195.6 m2

184 m2

4

Eiet

820 m2

B

Oransje

Beliggenhet

Beliggenhet

Labuåsen 18 ligger i et tilbaketrukket område ovenfor sentrum av Son. Boligen ligger høyt og fritt i terrenget med gode solforhold og utsikt over nærområdet.

I Son får du både et idyllisk maritimt miljø og et moderne samfunn. Son kan tilby nyere barnehager, nyere skoler, flere idrettshaller og et flott oppvekstmiljø for barn og unge. Det er mange varierte fritidsaktiviteter i nærområdet som bla. håndball- og fotballmiljø, seileforening, tennisklubb, sykkelklubb, ridesenter og treningssenteret Kondishuset m.m.

Son sentrum ligger ved sjøen og er et populært sted både blant fastboende og turister. I sentrum har man tilgang på de fleste servicetilbud som matbutikk, tannlege, apotek, post, bibliotek, Vinmonopol, flere restauranter, kystmuseum og gallerier. Like utenfor Son sentrum er det 9-hulls golfbane og Quality Spa & Resort har et flott hotellanlegg med spaavdeling, treningssenter og restaurant.

Fra boligfeltet er det kun 40 minutter til Oslo og ca.12 minutter til Moss med bil. Med tog fra Sonsveien stasjon til Oslo S tar toget i dag 40 min. Ved åpning av Follobanen i kortes reisetiden ned. For pendlere er det bilparkering på Sonsveien stasjon med flere daglige togavganger til Oslo S og Moss.

Vestby kommune ligger ca. 50 kilometer fra Oslo og grenser til Moss kommune. Kommunen er under sterk utvikling og i 2013 åpnet Vestby storsenter med over 40 butikker, nord i kommunen ligger Oslo Fashion Outlet og Bauhaus. Vestby har over 2 mil kystlinje mot Oslofjorden med mange fine badeplasser. E6 går igjennom kommunen og det er under 1 times kjøring til svenskegrensen.

Velkommen!

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne i Google Maps

Visning

tirsdag 07.
februar,
kl. 16:30-17:30

Lars-Christian Hansen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Labuåsen 18, 1555 SON

BRA

195.6 m2

P-rom

184 m2

Innhold

1.etasje: Entre, kjøkken, stue, bad og bod/teknisk rom.
U.etasje: Stue, bad/vaskerom, 4 soverom og walk-inn closet.

Standard

Ny og lekker enebolig med frittstående garasje.

Boligen har en høy standard og har et eksklusivt preg. Gulvene består hovedsakelig av bred 1-stavs parkettgulv av Saga Premium Pearl Oak. Entre, bad/vaskerom har gulvfliser av typen Lune Phobos. Gulvvarme i entre, stue i 1. og underetasje, kjøkken og på begge bad. Vegger består av malte flater og fliser på baderommene. Himling med malt gips. Det er downlights i flere rom og moderne sorte spottlights i stue og kjøkken. 1.etasje har en generell stor takhøyde, og stuen har ekstra stor takhøyde. Det er godt med stikk-uttak i boligen. Boligen har lekre detaljer og farger som harmonerer.

1. etasje:

Flislagt entre med god plass. Rommet inneholder garderobeskap med praktiske oppbevaringsløsninger. God takhøyde med downlights i tak.

Stor og åpen stue med stor takhøyde. Stuen gir en virkelig romfølelse med store vindusflater og nydelig utsikt mot skog og mark. Utgang til stor og solrik terrasse med eksklusivt glassrekkverk. Lekker moderne Peis fra Nordpeis.

Lekkert kjøkken med kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkken (Peppergrå) og integrerte hvitevarer fra AEG. Kjøkkenet har god benke- og skapplass. Praktisk kjøkkenøy med hyggelig spiseplass og skapløsning, samt praktisk uttak til stikkontakt som er nedfelt i benkeplaten. Hvitevarene består av induksjon platetopp med ventilator, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.

Bad i 1.etasje med flislagt gulv og vegger. Badet inneholder baderomsmøbel med dobbel vask, dusjvegger, vegghengt wc m.m. Se ytterligere detaljer i leveransebeskrivelse fra rørlegger vedlagt i salgsoppgave.

Praktisk bodrom med gulvbelegg for våtrom hvor sentralstøvsuger og hovedboks til ventilasjonsanlegget er plassert. Det er sluk i gulvet og 300liter varmtvannsbereder. Rommet har god plass.

Underetasje:

Underetasjen har en romslig stue med god plass til en stor salong, tv-møbler m.m. Store vinduslater som gir rommet rikelig med naturlig lys. Downlights i taket.

4 soverom med gjennomgående standard i alle soverommene. Rommene har lyse flater og eksklusiv bred 1-stavs parkett. Hovedsoverommet har eget walk-in closet med praktiske garderobeløsninger.

Bad/vaskerom i u.etasje med flislagt gulv og vegger. Badet inneholder baderomsmøbel med dobbel vask, dusjvegger, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin, Se ytterligere detaljer i leveransebeskrivelse fra rørlegger vedlagt i salgsoppgave.

Oppvarming

Moderne peis fra ME Ceiling. Ellers elektrisk oppvarming.

Parkering

Parkering i frittstående garasje. Det er installert elbil-lader. Ellers parkering på gårdsplassen.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

10 500 000,-

Omkostninger

10 500 000,- Prisantydning
--------------------------------------------------------

65 000,- Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 2 600 000)

585,- Tinglysing pantedokument

585,- Tinglysing skjøte

11 500,- HELP Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800,- HELP Boligkjøperforsikring Pluss (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
80 470 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
10 580 470,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Ligger i område regulert til Boligbebyggelse-frittliggende småhusbebyggelse, feltnavn B2. Kopi av kart og reguleringsbestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ingen utfylling tillates utenfor byggegrensen på 15 meter mot nord og vest i områdene B1 og B2.

Vegetasjon utenfor byggegrense mot vest og nord i B1 og B2 skal bevares. Gran tillates fjernet.

Arealer

Primærrom: 184 m2, Bruksareal: 195.6 m2, Bruttoareal: 0 m2

1.etasje: Entre, kjøkken, stue, bad og bod/teknisk rom. U.etasje: Stue, bad/vaskerom, 4 soverom og walk-inn closet.

Tomt

Stor asfaltert gårdsplass. Eiendommen leveres med ferdigplen.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.