Kjøvangveien 19B, 1555 Son

Solgt

SON GOLFBANE: Sjelden mulighet - Stor, lekker leilighet - Høy standard - 2 garasjer - Sjøutsikt - Ikke boplikt

Prisantydning
7 350 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
105 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 7 350 000,-

kr 7 557 066,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3019

152

149

15

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2016

105 m2

114 m2

105 m2

3

Eiet tomt

6 969 m2

B

Beliggenhet

Beliggenhet

Denne leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet på Soon Golf ca. 1 km fra Son sentrum. Boligen ligger i 2.etasje med utsikt til golfbanen, sjøen/Sonskilen og omkringliggende områder. Syd-vestvendt og meget solrikt, inklusiv kveldssol. I nærmiljøet finnes det bl.a. golfbane, nytt klubbhus med kiosk og flotte turområder som Laksa, Vardåsen og Kjøvangen. Vinterstid er det oppkjørte skiløyper på golfbanen. Det er ca. 10 min gange til idylliske Son sentrum. I Son finner vi et vel bevart maritimt miljø, en sørlandsidyll som skiller seg ut her på Østlandet. Her finner vi kafeer, restauranter, gallerier, utøvere av tradisjonsrike håndverk, museum, fiskehandel og mye, mye mer. Son kan ellers by på blant annet tennishall og tennisbaner, ridesentre, et aktivt fotball- og håndballmiljø for yngre, slalåmbakke, spa hotell med treningstilbud og velvære (www.sonspa.no) m.m. Son ligger meget sentralt på Østlandet, i praktisk pendleavstand til Oslo. E6 er utbygget i 4-felts motorvei både til Oslo, og NSB har anlagt en stor pendlerparkeringsplass ved Sonsveien stasjon. Det tar ca. 40 minutter med bil eller tog til hovedstaden. God bussforbindelse til bl.a. Sonsveien togstasjon Son er et idyllisk og godt sted å bo. Her får man alt fra naturskjønne omgivelser med sjøen og marka til aktiviteter for store og små - både sommer som vinter.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Lars-Christian Hansen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Kjøvangveien 19B,
1555 Son

BRA

105 m2

P-rom

105 m2

BTA

114 m2

Innhold

Leiligheten inneholder entré/gang, 2 baderom, vaskerom, stue/kjøkken og 3 soverom. Utgang til stor sydvendt veranda. Med seksjonen følger 2 stk. garasjer med bod i hver, hvorav den ene boden isolert. Det er montert elbil-lader i den ene garasjen.

Standard

Nyere og lekker eierleilighet med høy standard. Det er lagt stor vekt på kvalitet, kombinert med moderne og lekkert design med tidsriktige farge- og materialvalg i alle rom. Praktisk og god planløsning. Store vindusflater, god takhøyde og lyse farger gir meget god romfølelse og lysforhold i leiligheten. Kjøkken: Et moderne og delikat Sigdal kjøkken med stor spiseplass. Godt med skap- og benkeplass Skapinnredning består av slette fronter, takhøye overskap. Laminat benkeplate med underlimt servantkum. Ventilator over kokesone. Integrerte hvitevarer med oppvaskmaskin, platetopp, ovn og kjøl-/fryseskap. Et svært pent kjøkken som er et flott samlingspunkt for matlaging kombinert med sosialt samvær. Stue: Stor luftig stue med åpen løsning mot kjøkken. Fra stuen er det utgang til stor terrasse med flott utsikt til sjøen, Son sentrum og golfbanen. Et lyst rom med store vindusflater som gir godt med lys. Det er montert elektrisk solskjerming mot syd. Eikegulv generelt med brede bord og slettmalte vegger og himling. Bad: To moderne flisbelagte bad med lekker baderomsinnredning. Bad 1 med veggmontert klosett og innbygget sisterne, dusjnisje, servantskap med hel servantplate og 2 stk. servantkummer. Overskap med integrert LED-belysning. Bad 2 med veggmontert klosett med innbygget sisterne, dusjnisje og servantskap. Overskap med integrert LED-belysning. Vaskerom: Praktisk separat vaskerom med flislagt gulv. Pen og praktisk innredning med utslagskum. Hall: Romslig flisbelagt hall med skyvedørsgarderobe. Til leiligheten følger 3 soverom. Eksklusive garderobeløsninger i 2 av soverommene med rikt interiør. Stor skyvedørsgarderobe i hovedsoverom. Lyse slettmalte vegger og himling. Det er god størrelse på alle soverommene. Praktiske garderobeløsninger. Leiligheten har stort loft over store deler av leiligheten med gode lagringsmuligheter. Gulv er belagt med eksklusive 1-stavs eikeparkett. Entre/gang med flislagt gulv i storformat. Fliser på bad og vaskerom. Det er selvfølgelig gulvvarme i hele leiligheten som gir en fin varme. I tillegg er det peis-ovn i stue/kjøkken. Balansert ventilasjon med varmegjenvinner adskilt for hver leilighet.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet, supplert med peisovn. Det er etablert gulvvarme i hele leiligheten.

Parkering

Det følger 2 garasjer med leiligheten.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Dette avklares i forbindelse med budgivning. Angi ønsket overtagelse i budskjemaet. Det er ønske om litt god tid til overtagelse, konferer med megler.

Forretningsfører

OBOS EIENDOMSFORVALTNING AS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Moss Eiendomstaksering / Kristian Østmark
Takstdato : 25.09.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 3 765 000,-
Markedsverdi : 7 350 000,-
Teknisk verdi : 3 765 000,-
Formuesverdi : 1 040 991,-
Sekundær formuesverdi : 3 747 568,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

7 350 000,- / Fellesutgifter: 3 062,-

Kr 3 062,-

Totale kostnader

7 557 066,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

7 350 000,- (Prisantydning) 12 896,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 7 362 896,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 182 800,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 194 170,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 557 066,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 7 350 000,-

Ligningsverdi

kr 1 040 991,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av leilighetsbebyggelse.

Arealer

Primærrom: 105 kvm, Bruksareal: 105 kvm, Bruttoareal: 114 kvm P-rom kommentar: 2.Etasje: Entré/gang, 2 baderom, vaskerom, stue/kjøkken og 3 soverom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 6 969 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Felles tomt strukturert og pent opparbeidet med grøntarealer, asfaltert gårdsplass med biloppstillingsplasser og garasjebygninger.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.