Husjordløkka 71, 1555 Son

Solgt

Son - Flott 4 roms toppleilighet med god standard - Heis og 2 garasjeplasser - kort avstand til sentrum og togstasjon.

Prisantydning
5 200 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
96 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 5 200 000,-

kr 5 207 860,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3019

135

583

1

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Energimerking

Leilighet

Borettslag

2007

122 m2

135 m2

96 m2

3

Fellestomt

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten har en meget god beliggenhet i borettslaget og meget sentral beliggenhet i Son, med praktisk avstand til både badestrand butikker og jernbane. Det er gangavstand til idylliske Son sentrum med butikker, post, bank, restauranter og andre servicetilbud. Kort gangavstand til barnehage og barneskole samt ungdomsskolen med idrettshall og svømmehall. Det er ca. 2 min gange til bussholdeplass med avganger mot Vestby, Moss, Sonsveien stasjon, bussen bruker ca. 3 minutter til Sonsveien stasjon. Videre er det tennisbaner, lysløype, slalåmbakke og store turområder. Golfbanen på Stavnes kun to-tre minutters biltur fra leilighetene. For pendlerne er det gangavstand til Sonsveien jernbanestasjon med hyppige togavganger til Oslo og Moss. Det tar ca. 40 minutter til Oslo med bil og tog.

Adkomst

Fra Oslo/E 6: Ta av innkjøringen til Son etter tunellen. Følg veien mot Son og ta av til høyre mot Deør Skog. Ta første vei til høyre, så høyre igjen og blokken ligger da på venstre side.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Michael Pindsle

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Husjordløkka 71,
1555 Son

BRA

122 m2

P-rom

96 m2

BTA

135 m2

Innhold

Leiligheten inneholder: Entre, hall, 3 soverom, bod, bad/vaskerom, bad, kjøkken og stue/spisestue med utgang til veldig hyggelig og lun uteplass med glassvegger. 2 garasjeplasser og bod i kjeller.

Standard

Velkommen til Husjordløkka 71! En flott andelsleilighet med god standard på innredning og utstyr. Overflater innvendig gulv og vegger: Gulv: Gulvene er belagt med parkett i vf., entre, 3 soverom, stue og kjøkken. Vinylbelegg i bod/teknisk rom. Fliser på gulv i bad og dusjbad/vaskerom. Vegg: Innvendige overflater består av malt strietapet, slettmalte flater og fliser på vegger i bad. Entre/Gang: Innbydende og hyggelig inngangsparti med god plass for oppbevaring av yttertøy og sko. Stue/spisestue: Hyggelig stue med god plass for sofagruppe og tilhørende møblement samt spisestue. Store veggflater gir mulighet for reoler og oppheng av bilder. Godt med dagslys slipper inn fra de store glassoverflatene og gir stuen en luftig romfølelse. Kjøkken: Åpen kjøkken løsning med god benke- og skapplass. Sigdal hvit kjøkkeninnredning med laminat benkeplater. God skap og benkeplass. Stål oppvaskkum og utslagsvask. Integrert stekeovn og platetopp, oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap. Bad: Pent flislagt bad med hvit baderomsinnredning med nedsenket vask, 1 overskap, speil og lysarmatur med stikkontakt. Vegghengt toalett og dusjhjørne. Rommet vurderes å fungere, dog settes TG 2 opp mot alder da mer enn halvparten av levetiden er oppbrukt på våtrommet. Bad/vaskerom Pent bad/vaskerom med hvit høyglans servantskap med heldekkende vask og veggspeil med integrert lys over servantskap. Vegghengt toalett, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Rommet fungerer med dagens tilstand, men rommet har begynnende høy alder opp mot forventet levetid for et våtrom TG 2. Soverom: Boligen har 3 romslige soverom hvorav det ene har utgang til terrassen og romslig walkin-garderobe. Terrasse: Ca. 22 m2 innglasset og overbygget terrasse mot sydvest med utgang i fra stue og soverom, flislagt gulv og rekkverk i front. Glasset på terrassen ble montert av Lumon Norge i 2018. Visninger ifm Coronavirus: Har du vært i områder med spredning av koronavirus i utlandet eller er i karantene og du ønsker å gå på visning? Ikke møt opp på visningen. Kontakt heller på forhånd eiendomsmegler pr. telefon eller e-post, så finner man en løsning for oppfølging. Det vil ikke gjennomføres visning for personer i karantene før vedkommende har fått resultater av eventuell test og at disse er negative. Vi minner om at det samtidig er flere måter til å oppleve en bolig, både gjennom bilder og ved å få hjelp av andre man kjenner og stoler på som ikke er i karantene. Benytt gjerne påmeldingsknapp for visning eller ta kontakt for privatvisning.

Oppvarming

Varmekabler på begge våtrom. Strålelamper i innglasset terrasse. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Parkering

2 garasjeplasser i felles garasjeanlegg medfølger.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS EIENDOMSFORVALTNING AS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Erik Pedersen
Takstdato : 21.02.2020
Markedsverdi : 5 500 000,-
Formuesverdi : 1 141 082,-
Sekundær formuesverdi : 4 107 896,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

5 200 000,- / Fellesutgifter: 3 730,-

Kr 3 730,- Fellesutgiftene dekker blant annet drift og vedlikehold, renovasjon, kommunale avgifter, bod, garasje, felles forsikring og strøm, forretningsførsel m.m

Totale kostnader

5 207 860,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

5 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 207 860,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 5 200 000,-

Ligningsverdi

kr 1 141 082,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Boligblokk over 3 plan med garasjekjeller og heis. Beskrevne leilighet er en endeleilighet i 3 etasje. Område består hovedsakelige av leiligheter, rekkehus, tomannsboliger og eneboliger.

Arealer

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 122 kvm, Bruttoareal: 135 kvm Følgende rom er inkludert i P-rom: Entre, hall, 3 soverom, dusjbad/vaskerom, bad, kjøkken og stue/spisestue Leiligheten: 96 Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Fellestomt

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.