Grøntveien 15, 1555 Son

Solgt

Son - Store Brevik - Nyoppført enebolig med god beliggenhet og fin utsikt - Barnevennlig

Prisantydning
5 900 000,-
Boligtype
Enebolig
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 5 900 000,-

kr 5 937 740,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3019

132

20

5

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Eierseksjon

2019

159.4 m2

4

Fellestomt

4 877 m2

B

Beliggenhet

Beliggenhet

Store Brevik ligger ca. 50 km syd for Oslo, og er en spasertur (ca. 3,5 km) syd for idylliske Son sentrum. Store Brevik er et etablert, populært og særdeles barnevennlig område. Kanskje først og fremst på grunn av nærheten til barnehager og Brevik skole som er lett tilgjengelig gjennom nabolagets interne smågater. Ny barneskole er også under oppføring. Ungdomsskole, idretts- og svømmehall, kunstgressbane og klubbhus ligger på Grevlingen (gangavstand). Det er kort vei til nærbutikken Rema 1000, like nedenfor. Båthavn og badestrand er også bare få minutters gange unna. Son og Store Brevik har sentral beliggenhet på Østlandet, med praktisk pendleavstand til Oslo. Av- og påkjøring til E6 ved Tegnbyholtet er 10 minutter unna, samme sted ligger også Sonsveien stasjon. Hit kan du enkelt ta 540-bussen på omlag 20 minutter fra holdeplassen i Store Brevik vei. Bussen har timesavganger mellom Moss bussterminal og Vestby stasjon store deler av dagen. Flybussen stopper for av- og påstigning på Sonsveien. Bussene korresponderer med tog til Oslo. Det er stor parkeringsplass (ikke avgiftsbelagt) på Sonsveien stasjon. Etter den pågående utbyggingen av Follobanen vil for øvrig reisetiden til Oslo forkortes betraktelig i årene som kommer.

Adkomst

Se kartskisse i nettannonsen.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Michael Pindsle

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Grøntveien 15,
1555 Son

BRA

159.4 m2

Innhold

1.etg: entre/hall, trapperom, vaskerom/teknisk rom, bad, tv stue og 3 soverom. 2.etg. Trappegang, kjøkken, bad, stue og spisestue. Utvending sportsbod og carport.

Standard

Velkommen til Grøntveien 15! En flott og ny enebolig med god standard og god beliggenhet. Entre/Gang: Innbydende og hyggelig inngangsparti med god plass for oppbevaring av yttertøy og sko. Tv-stue: Koselig tv-stue i 1.etg med terrassedør ut på tomten. I dette rommet har man god plass til tv, sofa og tilhørende møblement. Tv-stuen kan også benyttes som soverom. Vaskerom/tekniskrom: Vaskerom med god plass til vaskemaskin og diverse utstyr, dette rommet fungerer også som det tekniske rommet i huset. Bad: Pent flislagt bad med gulvvarme, dusjhjørne, veggmontert toalett og baderoms innredning. Soverom: Boligen har 3 romslige soverom i 1.etg. Kjøkken: Pent kjøkken med god benke- og skapplass fra Svane. Her er det integrerte hvitevarer i et pent og moderne designe. Bad i 2.etg: Praktisk og pent flislagt bad med gulvvarme, dusjhjørne, veggmontert toalett og baderoms innredning. Stue: Hyggelig stue med god plass for sofagruppe og tilhørende møblement samt spisestue. Store veggflater gir mulighet for reoler og oppheng av bilder. Godt med dagslys slipper inn fra de store glassoverflatene og gir stuen en luftig romfølelse. I stuen har man utgang til terrassen som forlenger stuen på varme sommer dager. terrasse: Solfylt og koselig terrasse med utgang fra stuen, her har man god plass til utemøblement og god utsikt mot sjøen og over område. DET ER MANGE FORDELER MED Å KJØPE HELT NY BOLIG: 1. Det at ingen andre har bodd i huset før deg, gir en helt spesiell følelse, men det er også mange økonomiske fordeler ved å kjøpe ny bolig. 2. Lave omkostninger i forbindelse med kjøp: Dersom du kjøper ny bolig betaler du kun 2,5 prosent av tomteverdien i dokumentavgift til staten - ikke 2,5 prosent av hele kjøpesummen som ved bruktbolig. 3. Ingen oppussing: Alt er nytt, og du slipper dermed uforutsette utgifter til oppussing, og all tid og krefter dette medfører. 4. Mer miljøvennlig - lavere strømregning: En ny ABC HUS bolig bygges blant annet med balansert ventilasjon som sørger for at ny frisk, filtrert og oppvarmet luft føres inn i stue, soverom og oppholdsrom. Dette fjerner fuktig og forurenset luft og reduserer energikostnadene ved at du bruker mindre energi til oppvarming. 5. Fem års reklamasjonsrett: Boligen er bygget i forskriftsmessig stand. Du har fem års reklamasjonsrett på boligen din.

Oppvarming

Varmekabler på gulv i hall og på bad, peisovn av typen Nordpeis Duo 2. Ellers elektrisk oppvarming.

Parkering

parkeringsplass på gårdsplass, hvorav hver enhet får 1 parkeringsplass på felles gårdsplass, og 1 parkeringsplass i carport.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Knut-Arne Jacobsen

Prisantydning

5 900 000,-

Kr ,-

Totale kostnader

5 937 740,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

5 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 36 570,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 37 740,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 937 740,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 5 900 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består i av villa- og småhusbebyggelse samt fritidseiendommer.

Arealer

Bruksareal: 159,40 kvm 1.Etasje: 76,4 2.Etasje: 77,7 Arealet er kun tatt ut ifra tegninger og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 4 877 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt

Fellestomt med

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.