Bekkefaret 1, 1555 Son

Solgt

NY PRIS. Son. Romslig bolig over 3 plan med bla 5 sov, 2 stuer, 2 kjk og 2 bad. Basseng og store uteplasser.

Prisantydning
6 900 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
241 m2
Soverom
5

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 900 000,-

kr 7 087 970,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3019

135

552

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1988

274 m2

241 m2

5

Eiet tomt

707 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral beliggenhet i et etablert boområde i Son. Boligen ligger vestvendt med gode sol og lysforhold. Umiddelbar nærhet til barnehage, barneskole og ungdomsskole med svømmehall og idrettsanlegg. Kort vei til Son sentrum hvor du finner restauranter, cafe, butikker, båthavn og diverse servicetilbud. Nærhet til sjø og badestrender samt rekreasjonsområder.

Adkomst

Se kart.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Martin Bauer

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Bekkefaret 1,
1555 Son

P-rom

241 m2

BTA

274 m2

Innhold

Bolig over tre plan som inneholder: Underetasje: Bad, gang, kjøkken, stue, trapperom, vaskerom, vindfang og soverom. - 1. etasje: Kjøkken, stue, trapperom, vaskerom, vindfang, wc, soverom. - 2. etasje: Bad, gang/kontor, trapperom, 3 soverom. Kaldloft. - Svømmebasseng fra 2007 på ca. 25 m2 og ca. 1,5 m dybde. Pumper og sandfilter/renseanlegg er plassert i pumperom under bassenget. - Lysthus - Uthus - Garasje

Standard

Visninger i forbindelse med Coronavirus Har du vært i områder med spredning av koronavirus i utlandet eller er i karantene og du ønsker å gå på visning? Ikke møt opp på visningen. Kontakt heller på forhånd eiendomsmegler pr. telefon eller e-post, så finner man en løsning for oppfølging. Det vil ikke gjennomføres visning for personer i karantene før vedkommende har fått resultater av eventuell test og at disse er negative. Vi minner om at det samtidig er flere måter til å oppleve en bolig, både gjennom bilder og ved å få hjelp av andre man kjenner og stoler på som ikke er i karantene. Benytt gjerne påmeldingsknapp for visning eller ta kontakt for privatvisning. Standard Boligen holder normalt god standard. Noe vedlikehold/modernisering synes nødvendig og en del modernisering er gjort de senere år. Kjøkken er utstyrt med Kvikk kjøkkeninnredning, granitt benkeplate, utslagsvask med ett-greps blandebatteri, kjøkkenventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Integrerte hvitevarer som komfyr, induksjon platetopp, kombinert mikrobølgeovn/stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Lys under overskap. Stedvis overskapfronter med glass. komfyrvakt. Kjøkkeninnredning med hvitevarer fra 2016. Bad i 2. etasje er utstyrt med baderomsinnredning med servant og ett-greps bl. batteri, speil, lys, dusjkabinett, bide og gulvstående toalett. Flislagt bad fra byggeåret. Vaskerom i 1 etasje er utstyrt med benkeinnredning, utslagsvask med ett-greps bl. batteri, gulvsluk og opplegg for vaskemaskin. Vaskerom fra byggeåret, ny skapinnredning. Vaskerom/wc er utstyrt med utslagsvask med ett-greps bl. batteri, gulvsluk, gulvstående toalett og opplegg for vaskemaskin. Vaskerom fra byggeåret. Gulvbelegg og våtromstapet. Bad i underetasje er utstyrt med baderomsinnredning med servant og ett-greps bl. batteri, speil, lys, dusjkabinett og gulvstående toalett. Bad fra byggeåret med gulvbelegg på gulv og våtromstapet på vegger. Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med tapet, malte flater, malt strie, malt koreapanel. Fliser på bad i 2.etg og våtromstapet på bad i u.etg. Overflater hovedsakelig fra byggeåret, flere rom er overflatebehandlet i 2016-2018. Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med laminat, fliser, gulvbelegg, teppe. Fliser på bad i 2.etg og gulvbelegg på bad i u.etg. Overflater hovedsakelig fra byggeåret, og fra 2014 på toalettrom og vindfang, 2016 kjøkken, 2017 stue, 2019 gang og 2019 matbod. Se ellers tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven for mer detaljerte opplysninger om boligens standard.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, luft til luft varmepumpe i stuen, gulvvarme på bad i 2.etg og trapperom/gang og soverom i u.etg

Parkering

Garasje og på egen tomt

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Heiki Nygård
Takstdato : 06.01.2020
Formuesverdi : 1 887 939,-
Sekundær formuesverdi : 6 796 579,-
Formuesverdi pr. : 01.01.2018

Prisantydning

6 900 000,-

Totale kostnader

7 087 970,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 172 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 900 000,-)) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 187 970,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 087 970,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 6 900 000,-

Ligningsverdi

kr 1 887 939,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Bygningen er fundamentert med såle i betong til sprengsteinsfylling/fjell og antatt fast byggegrunn. Grunnmur i Leca. Yttervegger er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskille i tre. Takkonstruksjon er av type saltak tekket med betongtakstein. Se ellers tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven for mer detaljerte opplysninger om bygninger og byggemåte.

Arealer

Primærrom: 241 kvm, Bruttoareal: 274 kvm P-rom kommentar: Underetasje: 108 1.Etasje: 103 2.Etasje: 63 Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 707 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiendommen er på 707,9m2 og er skrånende mot vest. Eiendommen er godt opparbeidet med plenarealer, beplanting, trær og asfaltert gårdsplass og steinlagte gangstier. Biloppstillingsplass i egen garasje samt mye plass på egen tomt.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.