Oskar Braatens vei 3 B, 1412 Sofiemyr

Solgt

Sofiemyr - Rekkehus beliggende i veletablert område - Blindvei - Meget barnevennlig - Sentralt

Prisantydning
5 000 000,-
Boligtype
Rekkehus
Primærrom
130 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 5 000 000,-

kr 5 128 970,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3020

249

814

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Rekkehus

Selveier

1969

134 m2

148 m2

130 m2

3

Eiet tomt

121 m2

F

Beliggenhet

Beliggenhet

Rekkehus beliggende på en liten høyde over Sofiemyr stadion. Boligen ligger i et meget barnevennlig og rolig område - Oskar Braatens vei er blindvei. Det er gangavstand til butikker, skoler, barnehager, treningsstudio, fotballbaner, svømmehall og lysløype samt til bussholdeplass. I nærområdet finner vi også spaanlegget The Well. Det er gangavstand også dit. Ikke langt unna, på Kolbotn, finnes både slalåmbakke og tennisbaner samt Kolbotn sentrum med bl.a Kolbotn Torg. Her finnes mangeartede forretninger og spisesteder/caféer. I sentrum finnes også de fleste servicefunksjoner samt kulturhuset Kolben kino, bibliotek, selskapslokaler og scener alle besøkende artister elsker. Heavy metal festivalen "Hellbotn", den årlige Nyttårskonserten, lokalteateret Opal og Kolbotn jazzklubb, tilbyr noe for alle. . Det er også kort kjøreavstand til golfbaner på Greverud og ved Gjersjøen samt til strender og badeplasser på Svartskog, herunder bl.a. Ingierstrand. Gangavstand til togstasjonen Solbråtan og Kolbotn, toget bruker under 20 minutter til Oslo. Det går busser hvert 15. minutt til Oslo (bussholdeplassen er ca. 5 minutter fra boligen). Ekspressbusser i rushtiden går oftere.

Adkomst

Fra Kolbotn sentrum, kjør Skiveien sydover til rundkjøring ved Kolbotn kirke. Ta til venstre i rundkjøringen og følg Sønsterudveien til Holbergs vei på høyre hånd. Kjør inn Holbergs vei og følg til Jonas Lies vei på venstre hånd. Inn Jonas Lies vei og til venstre igjen inn Oskar Braatens vei og følg til nr. 3. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger. Har du vært i områder med spredning av koronavirus i utlandet eller er i karantene og du ønsker å gå på visning? Ikke møt opp på visningen. Kontakt heller på forhånd eiendomsmegler pr. telefon eller e-post, så finner man en løsning for oppfølging. Det vil ikke gjennomføres visning for personer i karantene før vedkommende har fått resultater av eventuell test og at disse er negative. Vi minner om at det samtidig er flere måter til å oppleve en bolig, både gjennom bilder og ved å få hjelp av andre man kjenner og stoler på som ikke er i karantene. Benytt gjerne påmeldingsknapp for visning eller ta kontakt for privatvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Truls Myrbråten

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Oskar Braatens vei 3 B,
1412 Sofiemyr

BRA

134 m2

P-rom

130 m2

BTA

148 m2

Innhold

Oskar Braatens vei 3 B er et rekkehus, opprinnelig bygget over to plan. Senere er det gravd ut rom i kjelleretasjen og inngangspartiet er påbygget med stor entré i 1. etasje og balkong med utgang fra ett soverom 'på taket'. I første etasje er det entré, kjøkken/spisestue og stue. Trappeløs adkomst til sydvendt terrasse/platting fra stuen. Kjøkkeninnredning fra ca. 2007 med laminat front, laminat benkeplate, rustfri kum, ventilator og fliser over benk. Det er integrert stekeovn/platetopp og det er opplegg for oppvaskmaskin. 2. etasje inneholder gang, bad (opprinnelig delt i ett bad og ett toalettrom) og 3 soverom samt garderoberom. Badet er oppusset/renovert i 2012 iht. opplysninger, det er flislagt på gulv og vegger og inneholder badekar, veggmontert wc og servant i underskap. I kjelleretasjen er det kjellerstue/hobbyrom og vaskerom samt bod/kjeller. Vaskerommet har flislagt gulv med sluk og inneholder varmtvannsbereder, servant, wc og opplegg for vaskemaskin. Øvrig innhold: El-skap med automatsikringer Innfelte lys i himling i bad i 2. etasje Varmekabler i bad Gulvvarme i kjeller og i entré Varmtvannsbereder er fra 2017 KabelTV-anlegg Røykvarsler og brannslukningsutstyr Solavskjerming med markiser Skyvedørsgarderobe i hall. Skinnesystem med hyller i garderoberom. Peisovn i stue Sportsbod Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Boligen holder god standard med bl.a. flislagt og oppusset bad fra 2012 og kjøkken fra ca. 2007 Badet og vaskerommet har flislagte gulv. Det er tregulv i de fleste rom for øvrig mens det er laminat i entré og slitesterkt belegg i kjellerstuen. På vegger er det fliser i badet. For øvrig er det malte og tapetserte overlater på vegger. I himling er det malte overflater. El-inspeksjon ble utført av Hafslund i 2018 iht. opplysninger. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i bad. Gulvvarme i kjeller og i entré. Peisovn i stue.

Parkering

Sameiet/interesselaget disponerer garasjer i A/L Bråten garasjelag og plasser tildeles etter venteliste. For øvrig parkering på sameiets/ interesselagets eiendom. Det er bestilt opplegg for el-billader i garasjeanlegget - forventet ferdigstilt våren 2021.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Sofieborg Sameie og Interesselag / Tore Markussen

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tom Gunnar Olsen  Takstdato : 29.10.2020
Markedsverdi : 5 000 000,-  Låneverdi: 4 200 000,-

Prisantydning

5 000 000,- / Fellesutgifter: 2 250,-

2 250,- pr mnd. Beløpet faktureres kvartalsvis med NOK 6 750,-. I tillegg kommer kostnad til snøbrøyting og evt kostnad til garasje om slik tildeles - se parkering. Fellesutgiftene dekker kommunale avgifter, kabelTV-abonnement, forsikring for deler av bebyggelsen, diverse drift og vedlikehold. Det er vedtatt vedlikehold av trapp ved hus 3 og 5 kostnadsberegnet til NOK 99 000,- og stenging av gangvei ved hus 4 kostnadsberegnet til NOK 27 500,-

Totale kostnader

5 128 970,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

5 000 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 125 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 000 000,-)) -------------------------------------------------------- 128 970,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 128 970,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 5 000 000,-

Ligningsverdi

kr 1 414 685,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Boligen ligger i et veletablert boligstrøk med småhusbebyggelse

Arealer

Primærrom: 130 kvm, Bruksareal: 134 kvm, Bruttoareal: 148 kvm P-rom består av: Kjeller: Vaskerom/wc og hobbyrom/kjellerstue. 1. etasje: Kjøkken, stue og entré. 2. etasje: Bad, gang med trapp og 3 soverom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom iht. målereglene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 121 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiendommen er opparbeidet med terrasse (adkomst fra stuen)

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.