Holbergs vei 26, 1412 Sofiemyr

Solgt

SOFIEMYR - Enebolig beliggende i barnevennlig boområde - Kort vei til barnehage, barneskole, ungdomsskole mm.

Prisantydning
7 490 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
119 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 7 490 000,-

kr 7 692 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3020

249

411

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1965

124 m2

134 m2

119 m2

2

Eiet tomt

650 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Enebolig beliggende i et svært populært og barnevennlig boområde på Sofiemyr. I umiddelbar gangavstand fra huset er det barnehage, barneskole, ungdomsskole og videregående skole. For de med interesse for idrett er Sofiemyr virkelig stedet. Her finner man flerbrukshall, svømmehall, ballbinge, utendørs ishockeybane, kunstgressbane og sandvolleyballbaner, alt i umiddelbar nærhet. The Well som er et av Nordens største spaanlegg ligger også i kort gangavstand fra boligen. Det er kort vei til turløypenett i med flotte turmuligheter sommer som vinter. For de golfinteresserte finnes det 18-hulls golfbane på Greverud som på vinterstid blir opparbeidet med skiløyper. Ingierkollen slalomsenter ligger på Kolbotn. Oslofjorden / Bunnefjorden ligger også i kort avstand fra boligen. Her finnes blant annet Ingierstrand med restaurant, badestrand og stupetårn samt. Hvervenbukta med badestrand og turmuligheter. Oppegård båthavn ligger også i kort avstand. Det er forøvrig kort vei til Kolbotn sentrum med kjøpesenteret Kolbotn Torg bestående av ca. 70 forretninger, kaféer og restauranter. Kulturhuset Kolben finnes også i sentrum og ligger flott plassert ved Kolbotnvannet med fantastisk utsikt. Kolben kulturhus kan tilby et rikt kulturliv og består av kino, selskapslokaler, restaurant, bibliotek m.m. Offentlig kommunikasjon ligger i kort avstand fra boligen med buss fra Frøyas vei og/eller tog fra Solbråtan / Kolbotn stasjon, ca. 25 minutter med buss og 15 minutter med tog til Oslo.

Adkomst

Adkomst fra Sønsterudveien via Holbergsvei til Alexander Kiellands vei. Følg nummerering til boligen. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Christian Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Holbergs vei 26,
1412 Sofiemyr

BRA

124 m2

P-rom

119 m2

BTA

134 m2

Innhold

Enebolig beliggende i et svært attraktivt og barnevennlig område med kort gangavstand til flere barnehager, skoler i alle trinn og idrettsanlegg. Boligen består av følgende: Vindfang, hall, stue, kjøkken, bad, vaskerom, 2 soverom og bod. - Attraktiv og barnevennlig beliggenhet. - Redskapsbod på ca. 6 kvm i hagen. - Sydvendt platting med adkomst fra stue på ca. 37 kvm. (Terrassen er fra 2013). - Solavskjerming med markiser. (Ny duk på de i vestvegg i 2014. 2 stk. elektriske markiser på sydvegg fra 2013.) - Viken fiber innlagt i boligen. Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Pen og tidsmessig enebolig. Kjøkken: Selma kjøkkenet har lyse grå og glatte fronter, granitt benkeplate, rustfri servant, ventilator, integrert komfyr, dampovn, platetopp, helt kjøleskap, helt fryser, vinskap og oppvaskmaskin. Varmtvannsbereder på 115 l. for huset i benkeskap. Kjøkken, benkeplater og hvitevarer er fra 2014. Bad: Badet har dusj med vegger, Geberit veggtoalett av typen Aqua Clean 8000 super med spyling og lufttørkingsfunksjon, speilskap og servant i skap. Vaskerom: Vaskerommet har innredning med profilerte fronter, laminat benkeplate, servant, opplegg for vaskemaskin og tørketromler. Innvendige gulv: Fliser i bad, belegg i vaskerom, laminat i vindfang, teppe i bod, parkett i øvrige rom. Nytt gulv i kjøkken i 2014. Nye gulv i stue og hall i 2016. Innvendige vegger: Tapet, malte flater og paneler. Himling: Takess, malte flater og paneler. Boligen har fått gjennomgående tilstandsgrad 1 og 2. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger).

Oppvarming

Det er peis i stuen og er fra 2016. Boligen er oppvarmet med elektriske ovner, gulvvarme på bad. Varmepumpe i stue. Det ligger nedgravd oljetank på eiendommen som ikke er i bruk. Tanker som er tatt ut av bruk skal tømmes og graves opp, evt. fylles med sand/grus dersom kommunen godkjenner dette, jfr. forurensingsforskriften. Kjøper overtar dette ansvaret.

Parkering

Carport tilknyttet huset. Biloppstillingsplass for 4 biler på tomten.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tommy Berg / BNAnalyse
Takstdato : 10.03.2021
Markedsverdi : 7 500 000,-
Datert 10.03.2021.

Prisantydning

7 490 000,-

Totale kostnader

7 692 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

7 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 187 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 490 000,-)) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 202 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 692 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 7 490 000,-

Ligningsverdi

kr 1 614 638,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 124 kvm, Bruttoareal: 134 kvm Primærarealet inneholder: Vindfang, hall, stue, kjøkken, bad, vaskerom og 2 soverom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 650 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomten er opparbeidet med asfalt ved innkjøring og hellelagt inngangsparti, hekk beplantning, gressplen, hellelagt platting og noe naturtomt. Boligen har blitt drenert på en vegg nylig og det er derfor oppkjørt i hagen under snøen, dette vil bli utbedret med ferdigplen før overtagelse.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.