Holbergs vei 22, 1412 Sofiemyr

Solgt

SOFIEMYR - Arealeffektiv 2-roms seniorbolig for deg over 50 år - Vestvendt balkong.

Prisantydning
1 400 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
41 m2
Soverom
1

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 1 400 000,-

kr 1 407 860,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3020

249

378

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Borettslag

1969

41 m2

46 m2

41 m2

1

Fellestomt

2 847 m2

F

Beliggenhet

Beliggenhet

2-roms leilighet beliggende på Sofiemyr. Gangavstand til marka, med rekreasjonsområder, merkede turstier, lysløype og skiløyper. For de med interesse for idrett er Sofiemyr virkelig stedet. Her finner man flerbrukshall, svømmehall, utendørs ishockeybane, ballbinge, friidrettsbane, kunstgressbane og sandvollyballbane. Sofiemyr senter med matbutikk, gatekjøkken og servicetilbud ligger i kort gangavstand. Det er også kort vei til Kolbotn sentrum med kjøpesenteret Kolbotn Torg bestående av ca. 70 forretninger, kaféer og restauranter. Kulturhuset Kolben finnes også i sentrum og ligger flott plassert ved Kolbotnvannet med fantastisk utsikt. Kolben kulturhus kan tilby et rikt kulturliv og består av kino, selskapslokaler, restaurant, bibliotek m.m. På Sofiemyr, en 3-minutters kjøretur unna, finner du Norges største spa-anlegg, The Well. Her kan du unne deg litt ekstra luksus i hverdagen. I kort kjøreavstand finnes også 18-hulls golfbane, tennisbaner, slalåmbakke og Bunnefjorden / Oslofjorden med en rekke badestrender og båthavn. Offentlig kommunikasjon via buss med hyppige avganger til Kolbotn (ca. 3 minutter), Greverud (ca. 5 minutter) og Oslo (ca. 30 minutter), med ekspressbusser i rushtiden som tar noe kortere tid. Bussholdeplassen ligger i kort gangavstand fra boligen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger. Det vil ikke gjennomføres visning for personer i karantene før vedkommende har fått resultater av eventuell test og at disse er negative. Vi minner om at det samtidig er flere måter til å oppleve en bolig, både gjennom bilder og ved å få hjelp av andre man kjenner og stoler på som ikke er i karantene. Benytt gjerne påmeldingsknapp for visning eller ta kontakt for privatvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Christian Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Ruben Michael Steen-Olsen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Holbergs vei 22,
1412 Sofiemyr

BRA

41 m2

P-rom

41 m2

BTA

46 m2

Innhold

2-roms leilighet for deg over 50 år. Boligen inneholder: Entré, stue, kjøkken, soverom og bad. Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter, laminat benkeplate, rustfri benkbeslag, nisje for komfyr og kjøleskap. Varmtvannsbereder i på 120l fra 1999 i hjørneskap. Bad med dusj, toalett, servant og speil. - Vestvendt balkong med adkomst fra stue på ca. 10 kvm. - Dørcalling med åpner. - Skapløsning i entre og soverom. - Felles vaskeri og selskapslokaler i kjelleren. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

2-roms leilighet med nøktern standard med behov for oppussing. Boligen er gjennomgående gitt tilstandsgrad 2 og 3. Kun bygningsdeler som er gitt tilstandsgrad 3 er tatt med i sammendraget: TG 3: - Innvendige gulv: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder og slitasje. Laminatgulv har glidd fra hverandre i skjøter. Gulv dekker ikke rundt skap. - Kjøkken: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder og slitasje. Kjøkkenet har ikke ventilator. Løse skapdører. Dører kjører i hverandre. - Skap: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder og slitasje. Dører lukker ikke. Det er løs skapdør på soverom. Mangler håndtak. - Boligen mangler røykvarsler. - Bad: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder og slitasje. Innvendige gulv: Laminat i entré, belegg i øvrige rom. Innvendige vegger: Malte flater på vegger. Innvendig himling: Malte flater. Innvendige dører: Hvite glatte innvendige dører og karmer. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Parkering

Det er felles parkeringsplass for gjester og beboere på eiendommen. Ingen fast plass medfølger andelen.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

USBL (22 98 38 00)

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tommy Berg
Takstdato : 28.08.2020
Markedsverdi : 1 400 000,-
Låneverdi: 1 050 000,-

Prisantydning

1 400 000,- / Fellesutgifter: 2 773,-

Kr 2 773,- per mnd. Fellesutgiftene dekker kommunale avgifter, kabelTV-abonnement/bredbånd, bygningsforsikring, diverse drift og vedlikehold.

Totale kostnader

1 407 860,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

1 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 407 860,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 1 400 000,-

Ligningsverdi

kr 655 077,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Støpt såle på antatt fast grunn. Grunnmur i støpt betong. Bærende konstruksjon i betong innfelt med bindingsverk, isolert med mineralull, utvendig kledd med trepanel. Gavlvegger med malt teglstein. Etasjeskillere i betong. Yttertak i betong og trekonstruksjon tekket med papp og plater. Trapper i betong. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre. Vinduene er fra 1991, 1992 1993. Brann og lydklassifisert entrédør. Balkongdør med isolerglass, karm og ramme i tre. Balkongdør er fra 2015. Naturlig oppdriftsventilasjon. For ytterligere informasjon om byggemåte/vedlikeholdsbehov henvises det til informasjon i vedlagte tilstandsrapport.

Arealer

1. Etasje: Primærrom: 41 kvm, Bruksareal: 41 kvm, Bruttoareal: 46 kvm P-rom kommentar: Entré, stue, kjøkken, soverom og bad. Det medfølger en bod i kjeller. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 847 kvm, Eierform: Fellestomt

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.