Holbergs vei 1, 1412 Sofiemyr

Solgt

Sofiemyr / Kolbotn - 2 roms selveierleilighet - Meget tiltalende - Markterrasse - Mulighet for P-plass i garasje

Prisantydning
3 000 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
55 m2
Soverom
1

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 000 000,-

kr 3 115 320,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

249

141

5

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

1992

55 m2

58 m2

55 m2

1

Eiet tomt

2 359 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Velkommen til Holbergsvei 1 som er en arealeffektiv 2-roms selveierleilighet med "alt" i nærheten. Leiligheten ligger i byggets første etasje og har trappefri adkomst fra hovedinngang. Hele boligen vender mot et stille og rolig gårdstun. 15 minutter gange eller 3 minutter kjøretur til Coop Extra, Biltema, Kiwi, Plantasjen og Jysk5 minutter gange eller 3 minutter kjøretur til Coop Extra, Biltema, Kiwi, Plantasjen og Jysk 2 minutter gangavstand til bussholdeplass med rutebuss og ekspressbussforbindelse til Oslo (omkring 20 minutter til Oslo sentrum). Fra Kolbotn togstasjon går det direktetog til Oslo (omkring 13 min.). Med bil tar det ca. 20 minutter til Oslo sentrum

Adkomst

Det vil bli skiltet med visningsskilt fra Foss & co under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Glenn Julseth

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Holbergs vei 1,
1412 Sofiemyr

BRA

55 m2

P-rom

55 m2

BTA

58 m2

Innhold

Denne hyggelige leiligheten er pent pusset opp av dagens eiere, og fremstår som lys og moderne. Herunder nevnes, ny IKEA kjøkkeninnredning, nye gulv unntatt på bad/vaskerom, malt alle vegger og himlinger, ny innredning og garnityr på bad, innredet omkledningsrom. Bad antas oppgradert av tidligere eier 2015/2016. Leiligheten har stor stue med store vindusflater og utgang til markterrasse. I stuen er det plass til både spisebord og sofagruppe. Det er et innbydende kjøkken med god benke- og lagringsplass Stort soverom som vender mot stille og rolig gårdstun og badet er lyst og romslig. Videre har leiligheten en stor innvendig bod og bod i underetasjen. Kort fortalt! - Perfekt førstegangskjøp eller som utleieobjekt - Varmtvann, strøm, Tv og internett er inkludert i fellesutgifter - Arealeffektiv 2-roms selveierleilighet m/ god planløsning - Trappefri adkomst - Heis med adkomst fra garasje og mulighet for garasjeplass - Entré/gang med callinganlegg. - Åpen kjøkkenløsning med god benke- og lagringsplass - Stor stue med gode vindusflater samt utgang til markterrasse - Romslig bad/wc - Hele leiligheten vendt mot indre gårdstun - Pent opparbeidet felles gårdstun - Automatsikringer - Nærhet til offentlig komm., butikker og kjøpesenter - Flotte turområder i nærmiljøet.

Standard

Entré Leiligheten har en lys og romslig entre hvor det er god plass til ytterklær og skap. Fra entreen er det videre adkomst til en praktisk bod, bad og videre inn til stuen. Dør inn til stuen er med glass, noe som både gir mer lys inn i rommet, men også en åpen romfølelse. Gulvet er belagt med skifer imitert belegg og det er panel på vegger. I entreen er det et nyinstallert moderne calling anlegg. Stue Stuen som er vestvendt fremstår som lys og moderne med store vindusflater. Det er god plass til både sofagruppe og spisebord. Det er utgang fra stuen til stor markterasse. Gulvet er belagt med eikeparkett og det er malte flater på vegger. Det er åpen løsning mot kjøkken. Kjøkken Kjøkkenet har en praktisk U form hvor det er godt med benkeplass og rikelig med skap. Hvite skapfronter som både er tette og med vitrinedører. Det er lys i vitrineskap og under overskapene. Det er delvis flislagt over benkeplate og det er integrert oppvaskmaskin. Gulvet er belagt med eikeparkett. Bad Badet er romslig, lyst og moderne. Det er fliser på gulv med undervarme og fliser på vegger. Rommet inneholder wc, badekar og stor servant med underskap. Det er også godt med plass til vaskemaskin og tørketrommel i søyle. Soverom Leiligheten har et ekstra stort soverom med god plass dobbeltseng og garderobeskap. For ytterligere beskrivelse av standard og innhold vises det til tilstandsrapport som er vedlegg i salgsoppgave.

Oppvarming

Panelovner Varmekabler på bad.

Parkering

Parkering i garasje og på egen tomt. Nåværende eier leier p-plass av Sameiet Leiepris for P-plass kr. 300,- pr mnd legges til felleskostnadene. Sameiet har i 2003 kjøpt tilbake 38 garasjeplasser i garasjeanlegget under blokka (seksjon nr 1). Garasjeanlegget er tinglyst med 42 like store eierandeler av Gnr 49 og Bnr 141 seksjon 1 i Oppegård kommune, og har egne vedtekter (se nedenfor). 20 av garasjeandelene er solgt seksjonseierne og 22 andeler leies ut til sameiets beboere. Bruksrett til garasjeplassene må tinglyses separat. Ingen kan eie mer enn 1-plass med unntak av Boligsameiet Holbergsvei 1. I tillegg har sameiet 7 utvendige parkeringsplasser som ikke er fordelt og blir brukt som gjesteplasser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning AS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Erik Pedersen
Takstdato : 08.02.2021
Markedsverdi : 3 000 000,-
Lånetakst: 2 550 000,-

Prisantydning

3 000 000,- / Fellesutgifter: 3 512,-

Kr 3 512,- pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer strøm, varmtvann, tv og internett, kommunaleavgifter, bygningsforsikring, drift og vedlikehold, honorarer til forretningsfører og styre.

Totale kostnader

3 115 320,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 000 000,- (Prisantydning) 28 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 028 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 75 950,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 87 320,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 115 320,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 000 000,-

Ligningsverdi

kr 687 563,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 55 kvm, Bruttoareal: 58 kvm P-rom inneholder: 1. etasje (51 kvm): Bad, entrè, stue/kjøkken, soverom, omkledningsrom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 359 kvm, Eierform: Eiet fellestomt

Tomt

Felles eiet tomt for Sameiet på ca. 2359 kvm. Koselig fellesareal med innvendig atrium som er pent opparbeidet med heller, gressplen og beplatning.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.