Bjørnstjerne Bjørnsons vei 4, 1412 Sofiemyr

Solgt

Sofiemyr - Stor enebolig i et godt oppvekstmiljø - Romslig tomt - Dobbel garasje

Prisantydning
8 850 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
224 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 8 850 000,-

kr 9 092 970,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3020

249

438

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1968

239 m2

270 m2

224 m2

4

Eiet tomt

863 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Boligen ligger i et rolig og barnevennlig område på Sofiemyr med kort vei til marka med rekreasjonsområder, merkede turstier og lysløyper. I kort avstand fra boligen ligger flere barnehager, barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Sofiemyr er stedet for barn, unge og voksne med interesse for idretten. Her finner du flerbrukshall, en rekke fotballbaner, svømmehall, utendørs ishockeybane, ball binger, friidrettsbane, kunstgressbane og sandvolleyballbane. Boligens flotte beliggenhet med umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, idrettshall og treningsfelt gir deg mulighet til å følge barna til fots eller til sykkel. Det er kort vei fra boligen til Kolbotn sentrum. Kjøpesenteret Kolbotn Torg har et rikt utvalg av forretninger, kaféer og restauranter. Ved Kolbotnvannet ligger kulturhuset Kolben med kino, bibliotek, selskapslokaler og scener alle besøkende artister elsker. Heavy metal festivalen "Hellbotn", den årlige Nyttårskonserten, lokalteateret Opal og Kolbotn jazzklubb, tilbyr noe for alle. Oppegård Golfklubb med sin 18-hulls golfbane ligger 10 minutter unna. Tennisbaner, slalåmbakke og Bunnefjorden / Oslofjorden med en rekke badestrender og båthavn, er rett i nærheten. Offentlig kommunikasjon: Gangavstand til togstasjonen Solbråtan og Kolbotn, toget bruker under 20 minutter til Oslo. Det går busser hvert 15. minutt til Oslo (bussholdeplassen er ca. 6 minutter fra boligen). Ekspressbusser i rushtiden går oftere.

Adkomst

Fra Kolbotn sentrum, til venstre i rundkjøringen ved Kolbotn kirke og opp Sønsterudveien. Følg Sønsterudveien til Holbergs vei på høyre hånd. Kjør inn Holbergs vei og følg opp til BJ. Bjørnsons vei på høyre side. Sving inn her og følg til nr. 4 på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger. Har du vært i områder med spredning av koronavirus i utlandet eller er i karantene og du ønsker å gå på visning? Ikke møt opp på visningen. Kontakt heller på forhånd eiendomsmegler pr. telefon eller e-post, så finner man en løsning for oppfølging. Det vil ikke gjennomføres visning for personer i karantene før vedkommende har fått resultater av eventuell test og at disse er negative. Vi minner om at det samtidig er flere måter til å oppleve en bolig, både gjennom bilder og ved å få hjelp av andre man kjenner og stoler på som ikke er i karantene. Benytt gjerne påmeldingsknapp for visning eller ta kontakt for privatvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Truls Myrbråten

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Bjørnstjerne Bjørnsons vei 4,
1412 Sofiemyr

BRA

239 m2

P-rom

224 m2

BTA

270 m2

Innhold

Innholdsrik enebolig over 3 plan. Boligen inneholder følgende: 1. etasje: Entré, hall, kjøkken, stue og et nybygget bad. Det er skyvedørsgarderobe i entréen. I stuen er det en gammel effektiv vedovn fra Drammens Jernstøperi, og det er direkte utgang til en romslig platting utenfor. 2. etasje: Hall, 3 soverom, bad og badstue. Det er en morsom hems i det ene barnerommet. Garderobeskap i alle soverom. Bod i hovedsoverommet som er benyttet som garderobe/walk-in closet. Underetasje: Hall med trapp, kjellerstue, soverom/kontor, soverom, vaskerom med dusj og separat WC, sportsrom og to boder. Kjøkkenet fra 1995 har innredning fra Uno form. Uno Form ble skapt i 1968, og er et klassisk dansk design der hensikten var å skape noe tidløst som ikke bare kunne eldes vakkert, men også kunne fornyes og bygges ut med de moduler som til enhver tid var tilgjengelige. Det er noe du vil bytte ut i et kjøkken fra 1995, men alt det du vil bytte ut er tilgjengelig, med produkter som er bedre enn da selgeren bygget om kjøkkenet i 1995. Benkeplaten er i heltre kirsebær. Det er integrert stekeovn og platetopp, det er ventilator og det er plater med børstet stål over benk, opplegg for oppvaskmaskin. Bad i 1. etasje er nyoppusset med fliser på gulv og vegger. Veggmontert dusj med dusjvegger, vegghengt wc, servant underskap og opplegg for vaskemaskin - alt nytt i 2020. Bad i 2. etasje med fliser på gulv og vegger. Veggmontert dusj med dusjvegger, boblebadekar, vegghengt wc og 2 servanter i underskap med plassbygde sederte fronter. Toalettrom i underetasje med fliser på gulv og trepanel på vegger. Inneholder wc og servant. Vaskerom i underetasje har fliser på gulv og trepanel på vegger. Inneholder varmtvannsbereder, skyllekum, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Øvrig: - Dobbel garasje oppført i 1986 - El-billader i garasjen - Isolert lotfsbod - Rundovn i stue - Peis med peisinnsats i kjellerstue - El-skap med automatsikringer - Badstue i tilknytning til badet i 2. etasje - Innfelte lys i himling i bad i 2. etasje samt i bad, entré, kjøkken og stue i 1. etasje - Varmekabler i badene samt i bakre del av kjeller/underetasje - Solavskjerming med terrassemarkise - Garderobeskap med slagdører i soverom i 2. etasje samt i soverom i underetasje - Skyvedørsgarderobe i entré Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Boligen fremstår med god standard og tidstypisk planløsning. I tilstandsrapporten fremkommer boligen hovedsakelig med tilstandsgrad 2 basert på alder samt registreringer. Tak, balkonger/terrasser og bad i 1. etasje (nyoppusset) fremkommer med tilstandsgrad 1. Det er i rapporten ikke angitt noen punkter med tilstandsgrad 3 Gulv: På gulver er fliser som under innhold over. For øvrig er det parkett, laminatparkett, tregulv og belegg på gulv. Vegger: På vegger er det fliser som nevnt over. For øvrig er det trepanel og malte overflater på vegger. Det er gjort en del overflateoppussing den senere tid. Himling: I himling er det trepanel og malte flater. - Bad i 1. etasje er nybygget - El-anlegget i stuen er i sin helhet fornyet - Ny parkett i soverom og i hall i underetasje - Ny innvednig kledning i gips mot yttervegg - øst i underetasjen Se også under innhold over for beskrivelse av standard. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Elektrisk gulvvarme i badene. Peis i kjelelrstue. Ovn i stue.

Parkering

Dobbelgarasje med el-billader. For øvrig parkering på gårdsplass/egen grunn foran garasjen.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tom Gunnar Olsen, 08.10.2020

Prisantydning

8 850 000,-

Totale kostnader

9 092 970,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

8 850 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 227 500,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 242 970,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 092 970,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 8 850 000,-

Ligningsverdi

kr 2 095 761,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Enebolig / familiebolig over tre plan. Boligen ligger i et veletablert og famileivennlig boligområde med småhusbebyggelse.

Arealer

Primærrom: 224 kvm, Bruksareal: 239 kvm, Bruttoareal: 270 kvm P-rom består av: 1. etasje: Entré, hall med trapp, kjøkken, stue og bad. 2. etasje: Hall med trapp, 3 soverom, bad og badstue. Underetasje: Hall med trapp, kjellerstue, kontor/soverom, soverom, vaskerom og toalettrom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom iht. målereglene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 863 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Relativt flat tomt, dog skrånende mellom to nivåer. Tomten er pent opparbeidet med gruset gårdsplass foran garasjen og det er steinsatt adkomst fra gårdsplass til inngang. Platting/terrasse på fremsiden av huset med adkomst fra stuen. Store områder med plen. For øvrig opparbeidet med støttemurer i naturstein og beplantet med trær og busker.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.