Valbergveien 53, 1747 Skjeberg

Solgt

Særdeles innholdsrik eiendom- stor enebolig med hybel- 2 store garasjeanlegg- anneks

Prisantydning
7 990 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
302 m2
Soverom
5

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 7 990 000,-

kr 8 205 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3003

1001

22

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1952

636 m2

705 m2

302 m2

5

Eiet tomt

4 084 m2

E

Beliggenhet

Beliggenhet

Meget innholdsrik eiendom i fantastiske omgivelser i Kvastebyen i Skjebergs flotte natur- og kystlandskap. Her kan freden og roen nytes. Stor eiet tomt inngir til lek og moro for barna. På flotte sommerdager kan man nyte livet på stranden rett i nærheten eller ta båten en tur ut i vakre Skjebergkilen og videre til Hvalerøyene eller svenskekysten. Sommerparadiset Høysand er kun en sykkeltur unna. Til tross for idyllen er det likevel ikke mange minutter i bil til E6 og rask vei til både Sarpsborg sentrum, Fredrikstad og Svinesund/ Sverige. I Stasjonsbyen, ca 4 km fra eiendommen, finner vi også butikk, idrettsanlegg, barnehage og skole.

Adkomst

Ta av fra Rv 110 Oldtidsveien mot Kvastebyen. Følg veien til du tar av til venstre mot Valbergveien. Eiendommen ligger på høyre hånd.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Valbergveien 53,
1747 Skjeberg

BRA

636 m2

P-rom

302 m2

BTA

705 m2

Innhold

Enebolig 387 kvm bta med følgende fordeling: Underetasje: Gang, bad, 2 soverom, stue, teknisk rom og boder. 1. etg.: Hall, kjøkken, stue, soverom, bad, vaskerom og bod. 2. etg.: Gang, 2 soverom, innredet rom, stue, wc og bod. Videre egen inngang hybel: Gang, bad, stue/ kjøkken og innredet rom. Dobbel garasje med innredet anneks 87 kvm. Annekset er innredet med vindfang, stue/ kjøkken, bad og hems. Stort garasjebygg med hems og innredet del i underetasjen fra 2015/ 2020 på 231 kvm. Gedigent garasjeareal i hovedetg mens underetasjen er innredet. Innlagt vann og avløp.

Standard

Fantastisk eiendom og sjelden anledning beliggende i riktig så vakre omgivelser. Bygningsmassen er meget innholdsrik og omfattende på hele 705 kvm bta og inneholder en stor enebolig over 2 etg. + underetasje med godkjent hybel samt dobbel garasje med godkjent anneks til utleie og et stort garasjebygg med hems og innredet underetasje. Boligen har stor vinkelstue med plass til flere sittegrupper og utgang til veranda og romslig innebygget sommerstue. Her kan våren starte tidlig og høsten forlenges i tillegg til at sommerkveldene kan avsluttes i lyse varme omgivelser med utsikt mot Kilen. Stuen har en stilig skiferpeis. Kjøkkenet har et flott Drømmekjøkken med integrerte hvitevarer og en hyggelig frokostkrok. Badet i hovedetg har fliser på gulv og vegg og har installert dusjhjørne, wc og flott innredning. Praktisk tilliggende garderobe til badet. Stort vaskerom med masse skap, fliser på gulv og fliser på vegg i våtsonen. Hovedsoverommet er også stort, har skyvedørsgarderobe og utgang til verandaen. Hovedetg fremstår røff med grovt listverk, skifer og annet godt materialvalg. Beveger vi oss til 2. etg. finner vi 3 soverom og en gedigen stue i tillegg til wc og bod. Fra stuen er det utgang til en flott frokostveranda. Underetasjen har kjellerstue og to soverom i tillegg til et stort bad. Badet har fliser på vegg og gulv, dusjhjørne, innredning og installert downlights. I tillegg kommer teknisk rom og boder. Egen utgang fra underetasjen. En helt spesiell eiendom med gedigne tilleggsarealer som bidrar til stor fleksibilitet og et mangfold av bruksmuligheter.

Oppvarming

Moderne anlegg med vannbåren jordvarme i alle rom. Borret i bakken etter grunnvarme.

Parkering

Dobbelgarasje samt en større trippelgarasje som også inneholder en løftebukk. God plass på egen gårdsplass i tillegg.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Det foreligger tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Jonny Eliassen

Prisantydning

7 990 000,-

Totale kostnader

8 205 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

7 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 199 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 215 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 205 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 7 990 000,-

Ligningsverdi

kr 872 724,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Spredt bebyggelse, for det meste eneboliger

Arealer

Primærrom: 302 kvm, Bruksareal: 636 kvm, Bruttoareal: 705 kvm P-rom kommentar: Underetasje: Gang, bad, 2 soverom, stue. 1. etg.: Hall, kjøkken, stue, soverom, bad, vaskerom. 2. etg.: Gang, 2 soverom, innredet rom, stue, wc. Egen inngang: Gang, bad, stue/ kjøkken og innredet rom. Anneks: stue/kjøkken og bad. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 4 084 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Stor flott opparbeidet tomt. Fra den store terrassen er det utsikt mot Skjebergkilen og båthavnen. Stor gressplen som inngir til uteaktivitet og lek for barna. Adkomst gjennom portal inn på gruset gårdsplass med opparbeidet rundkjøring og sentralt plassert flaggstang. Inngjerdet og delvis hekk. Noen trær.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.