Finlandsveien 2B, 1816 Skiptvet

Solgt

BUD MOTTATT! Lekker bolig i sentrum - Beliggende i blindvei - 3 soverom - 2 bad - Carport & Utv. bod - Påkostet standard

Prisantydning
3 350 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
139 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 350 000,-

kr 3 449 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3015

56

448

2

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Eierseksjon

2017

144 m2

162 m2

139 m2

3

Fellestomt

5 667 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Velkommen til Finlandsveien 2 b - En lekker og meget innholdsrik enebolig midt i Skiptvet sentrum. Boligen ble ferdigstilt i 2017 og holder en god standard på utstyr og innredninger. Løsningene i disse boliger er meget gode da du har alle nødvendige rom og fasiliteter i boligens første etasje. Dette er stue/kjøkken, bad, soverom og vaskerom/bod. Huset inneholder i dag blant annet 3 soverom. Det er løsning for deg som også trenger det fjerde soverommet. Utvendig er det god opparebeidelse med plen, asfaltert gårdsplass, hekk og gjerde. Stor carport på 29 kvm i forlengelse av huset samt utvendig bod på 6 kvm. Velkommen til Finlandsveien 2b! Finlandsveien 2 B har en flott beliggenhet i Skiptvet sentrum. Her har du alle Skiptvets fasiliteter i umiddelbar omkrets. Ny barnehage er bygget på samme felt, nye forretninger ligger ca. 200 meter fra eiendommen. Idrettsanlegg, Spenst treningssenter, idrettshall, barneskole, ungdomsskole, lysløype, akebakke, skøytebane, m.m. ligger i gangavstand fra eiendommen. Skiptvet har en meget sentral beliggenhet i Østfold med kort vei til de fleste byer. Sarpsborg og det nye sykehuset på Kalens er ca. 25 minutter unna. Moss når du på ca. 35 minutter. Askim med togstasjon, kulturhus og Østfoldbadet er kun ca. 12 minutter unna. Oslo S når du på ca. 50 minutter. Her vil reisetiden kortes enda mer ned når firefelts E18 er ferdig utbygd fra Knapstad til Vinterbro.

Adkomst

Fra Storveien/FV115: - Ta inn Brekkeveien - Ta så første vei til venstre, inn Finlandsveien - Ta så første interne vei til høyre - Eiendommen ligger som bolig nr. to på høyre side.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Jørgen Nilsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Finlandsveien 2B,
1816 Skiptvet

BRA

144 m2

P-rom

139 m2

BTA

162 m2

Innhold

1. etasje Utvidet og flislagt vindfang med skyvedørsgarderobe og varmekabel i gulvet - Bod under trapp - Bod/Vaskerom - Gang med skyvedørsgarderobe - Delikat flislagt bad - Flott kjøkken/allrom med herlig og meget praktisk kjøkkenløsning som gir god plass til spisestue og mulighet for sofa nede - Soverom med skyvedørsgarderobe 2. etasje Stor koselig stue med åpen himling (stuen kan om behov og ønske deles av til det fjerde soverommet) - Flott flislagt bad - 2 soverom med åpen himling - Bod/teknisk rom Carport: Carport på 29 kvm beliggende rett ved inngangspartiet. I carporten er det asfaltert isolert dekke. Det er sammenhengende overbygg fra inngangspartiet og til carporten. Utvendig bod: - Utvendig isolert bod på ca. 6 kvm ved inngangspartiet. Her er det innlagt strøm.

Standard

Bolig holder en meget god standard på innredninger og utstyr. Nåværende og eneste eier har foretatt mye oppgraderinger i forhold til opprinnelig leveranse. Oppgraderingen gjelder hovedsakelig mye downlights, utvidelse av kjøkken med hvitevarer, standard på bad. Overflater: Gulv: Laminat. Fliser i vindfang, begge bad og vaskerom Vegger: Malte gipsplater. Fliser på begge bad. Himlinger: Malt gips i alle himlinger. Det er åpen himling i hele 2. etasje (foruten i gangen) Stue: Stor, lys og koselig stue i boligens 2. etasje med åpen himling og stort vindu Den åpen himlingene gir en luftig følelse. Om behov for fire soverom kan dette etableres i deler av stuen. Kjøkken: Herlig kjøkken i boligens 1. etasje med lekker innredning fra Sigdal i meget praktisk L-form. Det er forøvrig laminert benkeplater med vask samt integrerte hvitevarer fra Siemens. Kjøkkenet er naturlig samlingspunktet i huset og har god plass til spisestue samt sofa eller "god"-stolene" samt meget godt med skap- og benkeplass. Fra kjøkkenet er det hev-skyvedør ut til den romslige hellelagte uteplassen. Soverom: Boligen har i dag 3 soverom. Alle soverommene er av god størrelse. Det er montert skyvedørsgarderobe på hoved soverommet. Alle soverom i 2. etasje har åpen himling som gir en luftig og god følelse. Bad & Vaskerom: Vaskerom/bod: Eget rom i 1. etasje med fliser på gulv og malt gips på vegger. Her er det arbeidsbenk og opplegg for vaskemaskin. Bad i 1. etasje: Lekkert bad med tiltalende fliser på gulv og vegger. Her er det elektriske varmekabler til oppvarming. Forøvrig finner du skap i hvit høyglans utførelse med vask, vegghengt toalett og dusjhjørne med to glassdører. Bad i 2. etasje: Lekkert flislagt bad i samme stil som i første etasje med fliser på gulv og vegger. Her finner du skap i høyglans hvit utførelse med servant, vegghengt toalett og badekar. Det er elektriske varmekabler for oppvarming. Fast inventar generelt: - Skyvedørsgarderobe i gangen, vindfang og soverom i første etasje - Sentralstøvsuger

Oppvarming

- Peisovn i første etasje - Varmekabler i stue, kjøkken, gang og vindfang i første etasje samt på badet i andre etasje

Parkering

Parkering med god parkering på egen tomt og under carport.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

- Avklares i forbindelse med budgivning. - Selgers ønsker om overtagelse er retningsgivende om ikke annet er avtalt ifb. med budgivningen.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kjeserud boligtakst / Per-Christian Kjeserud
Takstdato : 24.06.2020
Teknisk verdi : 3 490 000,-
Formuesverdi : 873 588,-
Sekundær formuesverdi : 3 144 918,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

3 350 000,-

- Det er ingen fellesutgifter i sameiet. - Det må påregnes kostnader til felles snømåking av interne veier. Kostnad er stipulert til ca. kr. 500,- år. år.

Totale kostnader

3 449 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 83 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 350 000,-)) -------------------------------------------------------- 99 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 449 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 350 000,-

Ligningsverdi

kr 873 588,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

- Frittstående enebolig over to plan oppført i 2016 på 139 m2 Primær-rom. - Utvendig bod på ca. 6 kvm. - Carport på ca. 29 kvm. - Boligen er oppført iht. TEK 10.

Arealer

Primærrom: 135 kvm, Bruksareal: 144 kvm, Bruttoareal: 162 kvm P-rom kommentar: 1.Etasje: Vindfang, vaskerom, gang, bad/wc, stue/kjøkken, soverom. 2.Etasje: Stue, bad/wc, 2 soverom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Andel av 5 667 kvm felles eiet tomt.

Tomt

Tomten er opparbeidet med plenarealer, tujahekk, hellelagt uteplass og asfaltert adkomst og gårdsplass. Tomten er delvis inngjerdet.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.