Nordbyveien 23, 1400 Ski

Solgt

Ski - Butikk/Kontorlokaler - Sentralt - Flotte profileringsmuligheter - Lyse lokaler

Boligtype
Forretning

Detaljer

Pris

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3020

129

7

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Tomt, Eierform

Tomteareal

Forretning

Selveier

1940

135 m2

Eiet tomt

3 143 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Lokalene ligger på gateplan sentralt i Ski - langs Nordbyveien - en av hovedinnfartsårene til Ski sentrum. Meget god profilering ut mot Nordbyveien. Kort gangavstand til Ski sentrum. Mulighet for leie av parkering på eiendommen.

Adkomst

Nordbyveien går mellom Ski sentrum og Nygårdskrysset (E 18). Det er enkel adkomst til Nordbyveien 23 med bil. Eiendommen er beliggende med store fasader mot hovedveien og med mulighet for parkering på eiendommen. Det er gangavstand til Ski sentrum. For øvrig er bussholdeplass like ved eiendommen med buss som går mellom Ski stasjon/Ski storsenter og Vinterbro senter/Tusenfryd.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Truls Myrbråten

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Nordbyveien 23,
1400 Ski

BRA

135 m2

Innhold

Lokalene består av to separate enheter med en felles inngang/mellomgang. Lokalene kan leies enkeltvis eller samlet Lokalene er hver for seg ca 135 kvm - totalt inkl. felles inngangsparti ca. 300 kvm Begge lokalene er nå innredet mer som kontorlokaler, men passer både som kontor- og butikklokaler. Lokalene inneholder et stort butikklokale/åpent kontorlandskap, men inneholder også kjøkken/pauserom, møterom, sosiale soner, toaletter osv. Inndeling av lokalene fremkommer av plantegningen.

Standard

Lokalene betegnet som kontor er nyoppusset. Lokalet betegnet som butikk er også oppusset/oppgradert, men ikke nylig. Begge lokaler fremstår som lyse og åpne, og med god standard.

Parkering

Romslig tomt. Parkering på egen grunn. P-plasser kan leies.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Etter avtale.

Omkostninger

Omkostninger -------------------------------------------------------- 0,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Bygget er oppført antatt 1940 - grovt angitt. Arealene er senere oppusset/oppgradert - arealene angitt som kontor er nylig oppgradert. Begge lokaler har solavskjerming, screens for kontorlokalet og markise butikklokalet. I kontorlokalene er det også installert moderne ventilasjonsanlegg.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 3 143 kvm, Eierform: Eiet tomt - felles for hele bygget

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.