Nordbyveien 140, 1423 Ski

Solgt

Stilfull 2-roms selveier fra 2017 med takoverbygd terrasse - Innflytningsklar -Nær Ski sentrum med alle fasiliteter

Prisantydning
2 950 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
45 m2
Soverom
1

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 950 000,-

kr 3 246 035,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3021

103

5

32

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2017

49 m2

54 m2

45 m2

1

Fellestomt

B

Beliggenhet

Beliggenhet

Nyere og delikat 2-roms leilighet på bakkeplan med direkte inngang fra fellesområder, beliggende på et romslig boligområde i Ski (Ås kommune). Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til bussholdeplass (Nygård) som tar deg til Ski sentrum på 10 minutter! Det er også hyppige avganger til Vinterbro. De nærmeste matbutikkene er Kiwi og Meny som er ca. 15 minutters gange fra leiligheten. Ski sentrum tilbyr de fleste fasiliteter som bla. hyggelige gågater, restauranter og spisesteder, togstasjon og Ski Storsenter med et mangfold av butikker, flerkino, bowlinghall, bibliotek m.m. I sentrum er det flere treningssentre med varierte tilbud, det er bla. Family Sports club med gruppetimer og store fritrenings arealer, Toppaerobic og Fresh med gunstige priser. Fra Ski togstasjon er det ca. 20 minutter til Oslo S og når Follobanen står ferdig vil toget bruke kun 11 minutter! Det er kort gange til Solbergtunet barnehage og Solberg barneskole. Det er kun et par minutters gange til fine turområder i Kjølstaskogen som egner seg godt for løpeturer og sykkelturer. Det er også gangvei med sykkelmuligheter i retning Ås, Vinterbro og Oppegård. På varme sommerdager anbefales det å ta sykkelen eller bilen til Breivoll badeplass hvor det er flere strender, gressplener og Nesset kiosk med Norges største softis!

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Vibeke Haave

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Nordbyveien 140,
1423 Ski

BRA

49 m2

P-rom

45 m2

BTA

54 m2

Innhold

Entré/gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken, soverom og bod/teknisk rom. Det medfølger en bod i kjeller på ca. 5 kvm og en parkeringsplass i garasjeanlegg.

Standard

Nyere 2-roms leilighet innredet i moderne og lekre farger! Her får du moderne fasiliteter som balansert ventilasjon med varme og kjøling. Leiligheten har et hyggelig inngangsparti med direkte inngang fra fellesområder. Entré har en romslig skyvedørsgarderobe med speildører og inngang til bod. Åpen stue og kjøkkenløsning som gir en arealeffetktiv planløsning. Rommet er malt i en delikat og dus grønnfarge. Det er utgang til vestvendt terrasse som er takoverbygd. Det er fastmontert en tv-benk som vil medfølge i salget. Hvit kjøkkeninnredning med fliser over laminat benkeplate. Det er integrert komfyr og koketopp, samt avsatt plass til kjøleskap og oppvaskmaskin. Alle hvitevarer på kjøkken medfølger, og det samme kan stuemøbler og lamper. Soverommet har en veldig god størrelse i tillegg til at det er en stor skyvedørsgarderobe med speildører og god plass til oppbevaring. Rommet er malt i en behagelig mørk, blåfarge. Det er fastmontert en stilig sengegavl og vegghengte nattbord som medfølger. Flislagt i lyse farger hvorav to vegger har grå fliser. Badet har varme i gulv, dusjhjørne, vegghengt toalett og en moderne baderomsinnredning med tilhørende speil over. Det er opplegg for vaskemaskin. I sameiet er det en felles takterrasse som kan benyttes hvor det er fin utsikt!

Oppvarming

Leiligheten varmes opp av gulvarme på bad, og Nilan varmepumpe.

Parkering

Parkering på egen parkeringsplass (nr. 32) i felles garasjeanlegg og på oppmerkede gjesteplasser. Under fellesvisning kan du parkere på grusparkering på andre siden av Nordbyveien.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS EIENDOMSFORVALTNING AS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Morten Bratberg
Takstdato : 12.05.2020
Markedsverdi : 3 000 000,-

Prisantydning

2 950 000,- / Fellesutgifter: 3 063,-

Kr 3 063,- Fellesutgiftene inkluderer bla. kommunale avgifter, nedbetaling av fellesgjeld, felles vedlikehold, parkering og forrtningsførsel. lHerav: Parkering 150,- Bredbånd 230,- Felleskostnader 2.484,- Kabel-tv 199,-

Totale kostnader

3 246 035,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 950 000,- (Prisantydning) 205 795,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 155 795,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 78 870,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 155 795,-)) -------------------------------------------------------- 90 240,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 246 035,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 950 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består av blokkbebyggelse og småhusbebyggelse.

Arealer

Primærrom: 45 kvm, Bruksareal: 49 kvm, Bruttoareal: 54 kvm P-rom kommentar: Entré/gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken og soverom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Vinduer utført med 3-lags pressglass. Rammer og karmer i tre hvor utvendig rammer er kledd med stål/aluminium. Malt ytterdør. B30 og 43 db. Balkongdør i tre med 3- lags pressglass. Utvendig kledd med aluminium. Flatt yttertak antatt isolert etter byggeårets skikk og tekket med papp eller folie. Beslag, takrenner og nedløp i behandlet stål/aluminium. Etasjeskille i betongelementer. Synlig trinnlyd plater under parkett (synlig under kjøkkeninnredning).

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Fellestomt

Tomt

Fellesområdene er opparbeidet med asfalterte stier, lekeplasser, sitteplasser og felles takterrasse.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.