Midtskogen 4, 1423 Ski

Solgt

Finstad/Ski - Lekker vestvendt 2-roms i 4. etg. med fin planløsning, romslig balkong. Heis, sportsbod, 2 garasjeplasser.

Prisantydning
3 750 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
54 m2
Soverom
1

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 750 000,-

kr 3 855 120,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

137

779

14

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2015

58 m2

63 m2

54 m2

1

Fellestomt

2 501 m2

C

Beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten har meget god beliggenhet i attraktivt boligområde i Skis nye bydel Finstad Park med få minutters gange til barnehage og barneskole på Finstad. Gangavstand til Ski sentrum. Ski er landets kanskje største utviklingsområde for tiden - bare 2,5 mil fra Oslo. Kommunen har god barnehagedekning. Ski har forøvrig et svært godt og variert fritidstilbud til barn og unge. Ski sentrum finner man bl.a. offentlige kontorer, Ski storsenter og en rekke butikker og servicetilbud som igjen gjør Ski til et attraktivt handelsområde. Kinosenter og en rekke restauranter og kaféer skaper et flott bymiljø. Ski er et knutepunkt i forhold til offentlig kommunikasjon. Tog til Oslo - reisetid ca. 22 min - direkte- og lokaltog. Follobanen er planlagt ferdig 2022 og vil halvere reisetiden fra Ski til Oslo til mellom 10 og 12 minutter. Nærhet til både E6 og E 18, ca. 25 minutter med bil til Oslo sentrum. Flotte turområder i nærområdet med lysløype og merkede løyper i marka. Kort kjøretur til barnevennlig badeplass ved Midtsjøvannet og ca. 10 minutter med bil til golfbane. Ca. 10-12 min med bil til Vinterbro med fornøyelsesparken Tusenfryd, Vinterbrosenteret og Breivoll med flotte strender og friluftsområder ved Bunnefjorden.

Adkomst

Fra Oslo: Følg E6 sydover og ta av til Ski på RV 154. Følg Søndre Tverrvei til rundkjøringen i Åsveien/Vestveien og ta til venstre inn Vestveien. Følg Vestveien til første rundkjøring og ta til venstre inn Villenga. Blokkbebyggelsen er beliggende på venstre hånd. Det vil bli skiltet med visningsskilter fra Foss & Co ved fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Stein Johannessen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Midtskogen 4,
1423 Ski

BRA

58 m2

P-rom

54 m2

BTA

63 m2

Innhold

Lys og pen leilighet beliggende i 4. etasje som inneholder: Entré/gang, bod/garderobe/teknisk rom, bad, soverom, kjøkken og stue med utgang til solrik og vestvendt balkong på ca. 8 kvm. Med leiligheten følger 2 parkeringsplasser i felles garasjekjeller, samt en sportsbod på 6 kvm med stor takhøyde i fellesanlegg. Det er heis og trappeadkomst fra garasjeplan og hovedinngang og opp til alle etasjeplan.

Standard

Lekker leilighet med god standard. Gulv har overflater med 3-stavs eikeparkett. Fliser på bad. Vegger har overflater med malte plater i delikate farger. Fliser på bad. Himlinger er malte betongelementer, sparklet og malt himling i entré og bod/garderobe/teknisk rom og folierte stålplater på bad. Innfelt downlights i entré og på bad. Entré er utstyrt med en fin og praktisk skyvedørsgarderobe med speil i dører. Stuen er lys og delikat og har plass til både salong og spiseplass. Det er utgang fra stuen via en to fløyet balkongdør til en flott solrik og vestvendt terrasse. Soverom er lyst og pent med god plass til dobbeltseng og direkte adkomst til bod/garderoberom. Soverommet blir utstyrt med 2 stk doble garderobeskap før overtagelse. Kjøkken har en hvit innredning med slette fronter, laminerte benkeplater og kjøkkenplater over benk. Kjøkken er utstyrt med oppvaskkum, lys under overskap ved vask, integrert komfyr og platetopp, avtrekksvifte og oppvaskmaskin med vannstoppfunksjon med føler i gulv. Avsatt plass til kjøl-/fryseskap. Hvitevarer som komfyr, platetopp og oppvaskmaskin medfølger i handelen. Øvrige hvitevarer i boligen medfølger ikke. Bad er flislagt og utstyrt med dusjhjørnet med svingbare glassdører, vegghengt toalett, 60 cm servantinnredning med underskap, innmurt speil på vegg over servant. Lys over speil. Opplegg for vaskemaskin. Balkong på ca 8 kvm er vestvendt og solrik og overbygd av balkongen til nabo over. Balkong er oppført i betong med tilfarergulv og impregnerte terrassebord på gulv. Levegg mot nabo. Et utelys, samt dobbel stikkontakt på vegg. VVS-installasjoner, generelt: Vanntilførsel: plast (rør i rør). Vannskap i himling på bad, samt på vegg i bod/garderobe/ teknisk rom. Bereder: Via felles anlegg. Betales via forbruk. Stengekran: Plassert i bod/garderobe/teknisk rom. Vannmåler: Plassert i bod/garderobe/teknisk rom. Diverse fast inventar og utstyr: - Tv/internett. Canal digital. - utvendig stikkontakt på terrasse. - 2 stk. doble hvite garderobeskap på soverom. - skyvedørsgarderobe i entre (speil i dører). - utvendig persienner på vinduer (soverom og lille vindu i stue). - elektrisk markise på balkong. - Røykvarsler med sentralvarsling i blokken. - Det er montert smart lys på kjøkken, stue og soverom. Smartlys styres med fjernkontroller, telefon eller google høytaller etter eget ønske. For ytterligere beskrivelse av standard vises det til tilstandsrapport utført av takstmann Morten Bratberg datert 20.08.2020.

Oppvarming

Vannbåren varme til radiatorer via fjernvarmeanlegg. Gulv varme på bad. Varmtvann går via felles anlegg og betales via forbruk. Ventilasjon Balansert ventilasjonsanlegg i leiligheten. Avtrekk fra bad og kjøkken og tilluftsventil til soverom og stue.

Parkering

Leiligheten disponerer 2 stk. biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg. Garasjeplassene har henholdsvis nr. 119 og 200.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS EIENDOMSFORVALTNING AS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Morten Bratberg
Takstdato : 20.08.2020
Markedsverdi : 3.750.000,-
Låneverdi: 3.250.000,-

Prisantydning

3 750 000,- / Fellesutgifter: 3 033,-

Kr 3.033,- pr. mnd. inkluderer: vann og fjernvarme, forretningsførsel, felles bygningsforsikring (ikke innbo), vaktmester, trappevask, kabel-tv/internett, garasje, velforening og avsetning til vedlikehold m.m. Se regnskap for detaljer. Sameiet bruker Techem AS for avlesning/avregning av vann og fjernvarme. Dette betyr at man kan få penger tilbake, eller måtte betale ekstra i forhold til eget forbruk og i forhold til det som er stipulert inn i felleskostnadene. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter.

Totale kostnader

3 855 120,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 93 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,-)) -------------------------------------------------------- 105 120,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 855 120,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 750 000,-

Ligningsverdi

kr 878 442,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består i all hovedsak av blokk - og rekkehusbebyggelse.

Arealer

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 58 kvm, Bruttoareal: 63 kvm P-rom utgjør: 4. etasje: Entré/gang, soverom, bad, kjøkken og stue. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 501 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt

Felles tomt i sameiet som er pent opparbeidet med gressplen, asfalterte internveier, samt div. beplantning. Lekeplass og sittegrupper sentralt mellom blokkene på feltet. Gjesteparkering og parkering etter områdets bestemmelser.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.