Midtskogen 11 b, 1423 Ski

Solgt

Ski/Finstad: Flott sydvendt 2-roms leilighet med fin planløsning og romslig balkong. Heis, sportsbod og garasjeplass

Prisantydning
2 750 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
36 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 750 000,-

kr 2 830 120,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

137

782

80

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2017

38 m2

42 m2

36 m2

Fellestomt

B

Beliggenhet

Beliggenhet

Velkommen til Midtskogen 11b. Leiligheten har en sydvendt, solrik og meget god beliggenhet i et attraktivt boligområde i Nordre Follo kommunes "nye bydel" Finstad Park i Ski med få minutter gange til så vel barnehage som barneskole på Finstad. Gangavstand til Ski sentrum. Ski er landets kanskje største utviklingsområde for tiden - bare 2,5 mil fra Oslo. Nordre Follo kommune har god barnehagedekning. Kommunen har forøvrig et svært godt og variert fritidstilbud til barn og unge. Ski er regionssenteret i Follo. Totalt bor det ca.135 000 mennesker i Follo. I Ski sentrum finner du de aller fleste offentlige kontorer, Ski Storsenter og en rekke butikker og servicetilbud, samt Kinosenter og en rekke restauranter og kafèer som skaper et flott bymiljø. Ski er et knutepunkt i forhold til offentlig kommunikasjon. Tog til Oslo - reisetid ca. 22 min - direkte- og lokaltog. Follobanen er planlagt ferdig 2022 og vil halvere reisetiden fra Ski til Oslo til ca. 11 minutter. Nærhet til både E6 og E 18, ca. 25 min med bil til Oslo sentrum. Flotte turområder i nærområdet med lysløype og merkede løyper i marka. Sykkelavstand til barnevennlig badeplass ved Midtsjøvannet og ca. 10 min. med bil til golfbane. Det er ca. 10-12 min med bil til Vinterbro med fornøyelsesparken Tusenfryd, Vinterbrosenteret og Bunnefjorden.

Adkomst

Bil: Følg E6 sydover og ta av til Ski på RV 154. Følg Søndre Tverrvei til rundkjøringen i Åsveien/Vestveien og ta til venstre inn Vestveien. Følg Vestveien til første rundkjøring og ta til venstre inn Villenga. Blokkbebyggelsen er beliggende på venstre hånd. Tog: Du går til Ski stasjon på ca 10-12 minutter. Toget tar ca 22 min til Oslo S. Når det nye hurtigtoget stårferdig er du i Oslo på 11-12 minutter. Det vil bli skiltet med visningsskilter Fra Foss & Co ved fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Stein Johannessen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Midtskogen 11 b,
1423 Ski

BRA

38 m2

P-rom

36 m2

BTA

42 m2

Innhold

Fin og praktisk leilighet som inneholder entré, kjøkken/stue, romslig bad, soverom og bod. Stor sporstsbod på ca. 8kvm i fellesanlegg og 2 parkeringsplasser i garasjekjeller. Det er både heis og trappeadkomst til alle etasjer. I henhold til takst så medfølger 1 stk p-plass i garasje. Selger har imidlertid 2 p-plasser i garasjeanlegget og ønsker at begge følger med. Kjøper av denne leiligheten vil dermed få en ekstra p-plass til en meget god pris Normal markedspris for en garasjeplass var kr. 200.000,-.

Standard

Leiligheten har en gjennomgående god standard og er klar for innflytting. Entre: Romslig entre med god plass til garderobe. Kjøkken: Moderne kjøkken fra HTH. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Hvitevarer på kjøkken som platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap medfølger. Stue: Det er plass til både spisebord og sofagruppe. Utgang fra stue til sydvendt balkong på 6,8 kvm. Bad: Tidsriktig og moderne baderom med fliser på vegger og gulv med varmekabler. Flisene er hvite på veggog grå på gulv. Servantinnredning og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Speil og lys over servant. Dusjhjørne med svingbar glassdører, noe som gjør at dusjsonen opptar liten plass. Vegghengt wc. Vaskemaskin medfølger i handelen. Soverom: Lyst og pent soverom med garderobeskap. Soverommet har 2 inngangsdører/skyvedører. Det er tilgang til bod/teknisk rom fra soverommet. Gulv: Det er lagt gjennomgående eikeparkett i alle rom med unntak av baderom hvor det er fliser. Vegger: Lyse malte veggoverflater i tidsriktig farge. Himling: Himlinger er i hovedsak med betongelementer. Himlingsplater i baderom. Innfeldt downlights i entré og bad.

Oppvarming

Leilighetens oppvarming baserer seg på varme fra vannbåren varme via radiator og elektrisk gulv varme i baderom. Balansert ventilasjon og fjernvarme gir et godt inneklima. Ventilasjon: Balansert ventilasjon gir et godt inneklima. Med dette menes at frisk, filtrert og oppvarmet luft føres inn i leiligheten. Luften passerer flere filtre i luftbehandlingsaggregatet og renses før den blåses ut i rommene. Den brukte og forurensede inneluften trekkes ut av alle rom gjennom ventiler i tak/vegg på kjøkkenet, bad og våtrom. Den brukte og forurensede inneluften føres ut av huset via luftavkast over tak. Dette gir ingen trekk, økt bo komfort, reduserte energikostnader og trygghet for at luften som fordeles til rommene alltid er ren og frisk.

Parkering

Det medfølger bruksrett til 2 garasjeplasser i felles garasjeanlegg. Parkeringsplasser med nummer 217 og 219. I takstdokumentet er boligen kun beregnet med en plass, så her får du med en svært rimelig p-plass nr. 2.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning (22 86 59 99)

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Morten Bratberg
Takstdato : 22.01.2020
Markedsverdi : 2 900 000,-
Låneverdi: 2 500 000,-

Prisantydning

2 750 000,- / Fellesutgifter: 2 442,-

Fellesutgiftene kr 2 442,- pr. mnd. inkluderer: Vann og fjernvarme, forretningsførsel, felles bygningsforsikring (ikke innbo), kommunale avgifter, vaktmester, trappevask, kabel-tv/internett og avsetning til vedlikehold m.m. Se regnskap for detaljer. Sameiet bruker Techem AS for avlesning/avregning av vann, avløp og fjernvarme. Dette betyr at man kan få penger tilbake, eller måtte betale ekstra i forhold til eget forbruk og i forhold til det som er stipulert inn i felleskostnadene. Fellesutgiftene justeres normalt en til to ganger årlig i forhold til sameiets faktiske utgifter. Fellesutgiftene er fordelt på følgende måte: Garasje: 469,- Velforening: 95,- Energi og vann: 613,- Felleskostnader: 874,- Kabel-tv: 391,- Boligen er tilknyttet kabel-tv. Grunnpakke er inkludert i felleskostnadene. Dekoder medfølger.

Totale kostnader

2 830 120,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 68 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 750 000,-)) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 80 120,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 830 120,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 750 000,-

Ligningsverdi

kr 599 860,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Blokken er bygget som passivhus og etter Tek 10.

Arealer

Primærrom: 36 kvm, Bruksareal: 38 kvm, Bruttoareal: 42 kvm P-rom utgjør: 4. etasje: Gang, stue/kjøkken, bad, soverom. Sekundærrom: Bod: 1 kvm I tillegg disponerer boligen 1 romslig bod på ca. 8 kvm i felles anlegg i underetasje. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Fellestomt

Tomt

Felles tomt for gnr. 137, bnr. 782 Finstad Park 3 Boligsameie er på ca 1836 kvm som er meget pent opparbeidet med gressplen, beplantning, lekeområde og asfalterte internveier. Lekeplass og sittegrupper sentralt mellom blokkene på feltet. Gjeldene leilighet har utgang til egen sydvendt og solrik balkong på ca 6,8 kvm. Uteområde og garasje er organisert i egne sameier, henholdsvis Finstad Park driftssameie og Finstad Park garasjesameie.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.