Amunds vei 10, 1406 Ski

Solgt

Visning 31.01| Kjedet enebolig med attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Øvre Nordby! Solrik uteplass med utestue.

Prisantydning
5 650 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
110 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 5 650 000,-

kr 5 657 860,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3021

102

264

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Borettslag

1984

134 m2

145 m2

110 m2

Fellestomt

2 888 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen har en fin beliggenhet i et etablert bomiljø sentralt i Ski, men tilhører Ås kommune. Det er kort og trygg gangvei til Solberg barneskole, og det er skoleskyss til Nordbytun ungdomsskole. Det er flere barnehager (nærmeste barnehage grenser til boligen). I tilknytning til Nordbytun ungdomsskole er det er et flott idrettsanlegg med svømmehall, innendørs hall med tribune og utendørs gress- og grusbaner. Det er gangavstand til Ski sentrum med alle fasiliteter! Hyggelige gågater med spisesteder, offentlige kontorer, frisører, lokale butikker, rådhusplass med gressplen m.m. Ski storsenter har et mangfold av butikker, spisesteder, flerkino, bowlinghall og bibliotek. Nærmeste matbutikk er Kiwi Nordbyveien og Meny i Nordbyveien, og det er flere valgmuligheter i nærområdet. Plasseringen til Ski gjør området til et kommunikasjonsknutepunkt. Både E6 og E18 er i nærheten, men samtidig slik at de ikke sjenerer, slik at det er enkelt å komme seg både til Oslo og mot svenskegrensen. Med Follobaneprosjektet skal Bane NOR levere dobbeltspor mellom Oslo og Ski og tilrettelegge for halvert reisetid. Hurtigspor til Oslo er stipulert med en reisetid på ca 11- 12 minutter. Samtidig tilrettelegges Østfoldbanen der det fortsatt blir lokaltrafikk. Follobaneprosjektet er forventet ferdig i desember 2022. Det er flotte turområder både i Kjølstadskogen på Finstad og Hebekkskogen på Hebekk. På vinteren er det oppkjørte skiløyper og det anbefales å ta turen til Stuene for vafler og noe varmt å drikke på! For deg som liker å trene innendørs så er det flere treningssentre i Ski og det an nevnes Topp Aerobic med et godt utvalg av saltimer, Fresh med gode priser og gunstige åpningstider, Sparta for deg som er glad i Crossfit og fritrening m.m.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

søndag 31.
januar,
kl. 13:00-14:00

Hilde Løvseth

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Amunds vei 10,
1406 Ski

BRA

134 m2

P-rom

110 m2

BTA

145 m2

Innhold

1. etasje Entré/vf, gang, stue, kjøkken, vaskerom, wc Bod, vinterhage 2. etasje Gang/trapperom, bad, 3 stk. soverom, bod, innredet bod som i dag benyttes som en ekstra stue og kaldtloft

Standard

Entré: Boligen har en hyggelig entré som ønsker deg velkommen inn! Entré og gang er malt i en lys og fin farge og fått nye gulv. Her er det god plass til å henge fra seg yttertøy. Stue: Videre har boligen en stor og lys stue med flere møbleringsmuligheter. Her er det god plass til en stor sofa og- spisegruppe hvor du kan samle familie og venner. Det er også installert en vedovn som gir godt med varme på kalde dager. Videre er det utgang til en hyggelig vinterhage som gir en god forlengelse av stuen. Her er det også utgang til en stor terrasse og en pent opparbeidet hage. Kjøkken: Kjøkkenet ligger i et separat rom ved stuen. Fin kjøkkeninnredning fra Sentrum kjøkken med hvite profilerte fronter. Glassfelt i div. overskap. Laminerte benkeplater med nedfelt dobbel oppvaskkum i rustfritt stål. Fliser på vegg mellom overskap og kjøkkenbenk. Lys under overskap. - Integrert : komfyr, oppvaskmaskin og induksjonstopp. - Avsatt plass for : kjøleskap. - Avtrekksvifte montert over koketopp. Pent kjøkken fra 2011. Vaskerom: Ved kjøkkenet er det et praktisk vaskerom av god størrelse. Her er det også god plass til lagring eller praktiske garderobeskap. Her er det også direkte inngangsdør fra inngangspartiet, og dør ut til hagen slik at tøyet kan henges rett ut på oppholdsdager. Bad/Toalett: 1. etasje: Lyst og praktisk toalettrom som er utstyrt med toalett og servant. 2. etasje: I boligens 2. etasje er det et godt bad som er utstyrt med dusjkabinett, toalett, servant, speil og lys på vegg over servant. 2 stk. høyskap. Badet er fra byggeår. Fra badet er det tilgang til en romslig bod. Soverom: Boligen har 3 soverom av god størrelse og ligger i boligens 2. etasje. Hovedsoverommet er av god størrelse og har innebygd garderobeskap og et stort frittstående garderobeskap. Rommet er malt i en lys farge. Her er det god plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Soverom 2 er er godt rom som plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Her er det også inngang til et ekstra rom som kan benyttes som en ekstra stue for ungdommen, walk-in closet eller bod. Soverom 3 er et lyst og godt rom med god plass til seng, nattbord og tilhørende møblement. Oppbevaring: Det er godt med oppbevaringsplass i to innvendige boder i 2. etasje, knevegger i innredet bod og kaldloft, vaskerom, bod innenfor vaskerom, to uteboder samt garasje med hems. Uteplassene: Boligen har asfaltert inngangsparti med tretrapp til inngangsdør. På baksiden av boligen er det en syd- og vestvendt terrasse som har meget gode solforhold. Fra terrassen er det nedgang til hagen med stor gressplan som også går langs siden av boligen. I hagen er det diverse beplantinger som skjermer for innsyn og lager en grønn oase. Utestuen har skyvedører i glass og kan benyttes hele året ved hjelp av varmelamper og tepper! Teknisk: - alarm. - div. garderobeskap/innredninger. - kabel- tv/internett. - div. belysning. - drivhus i hagen grunnflate på ca 4,3 kvm.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedovn.

Parkering

Enkelgarasje og flere biloppstillingsplasser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

USBL Boligbyggelag

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Morten Bratberg
Takstdato : 08.12.2020
Markedsverdi : 5 650 000,-
Formuesverdi : 1 047 905,-
Sekundær formuesverdi : 3 772 458,-

Prisantydning

5 650 000,- / Fellesutgifter: 2 945,-

Kr 2 945,- Fellesutgiftene inkl. b.la.: Grunnpakke kabelTV/internett fra Telenor, renovasjon, drift og vedlikehold, styrehonorar osv.

Totale kostnader

5 657 860,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

5 650 000,- (Prisantydning) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 657 860,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 5 650 000,-

Ligningsverdi

kr 1 047 905,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Boligen er oppført på støpt betongsåle. Yttervegger oppført i bindingsverk av tre med utvendig malt liggende trekledning. Varme og lydisolering antas å være oppført etter byggeårets normer og krav. Saltak med 2 stk. takoppløft, oppført i treverkskonstruksjon med tekket med betongstein. Trebjelkelag i etasjeskille. Boligen er tilbygd med uisolert vinterhage i 1. etasje. Denne oppført på opprinnelig terrassekonstruksjon.

Arealer

Primærrom: 110 kvm, Bruksareal: 134 kvm, Bruttoareal: 145 kvm P-rom kommentar: 1.Etasje: P-ROM 70 kvm, BRA 85 kvm, S-ROM 15 kvm, BTA: 93 kvm 2.Etasje: P-ROM 40 kvm, BRA 49 kvm, S-ROM 9 kvm, BTA 52 kvm Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 888 kvm, Eierform: Fellestomt

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.