Brisingaveien 17, 1655 Sellebakk

Solgt

Stor innholdsrik enebolig- nyere kjøkken og bad- 5 soverom- solrik tomt- integrert garasje

Prisantydning
4 400 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
172 m2
Soverom
5

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 400 000,-

kr 4 521 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3004

660

103

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1980

213 m2

232 m2

172 m2

5

Eiet tomt

760 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i Skjærviken i Fredrikstad. Et naturskjønt område og svært barnevennlig. Fra boligen er det gang- og sykkelvei til Borge barneskole og videre til Borge Ungdomsskole. Helt ny gang- og sykkelsti til Begby med idrettsanlegg og Handelssenter. Vi finner også barnehager i Skjærviken. Vi har i nærområdet Vispen badeplass med grønne gressletter, sandvolleyballbane, grillmuligheter og lekeområder. Forøvrig flere fine friområder med bl.a. Vetatoppen med utsiktstårn. Bussforbindelser til Fredrikstad. Begbyhallen med Meny og flere butikker finner vi kun noen få minutters biltur unna. Kun ca 10 minutters kjøring til E6. I dette området finner vi også noen av Norges rikeste kulturminner.

Adkomst

Ta av fra vei 130 Haldenveien i Skjærviken til Vikingveien. Ta deretter til venstre inn Brisingaveien. Boligen ligger på venstre hånd.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Brisingaveien 17,
1655 Sellebakk

BRA

213 m2

P-rom

172 m2

BTA

232 m2

Innhold

Underetg.: Vindfang, gang, vaskerom, peisstue/ soverom, soverom og 3 boder. 2. etg.: Stue, spisestue, kjøkken, bad, gang, 3 soverom og kontor. Integrert garasje.

Standard

Virkelig flott familiebolig med masse plass og ikke minst en utsøkt flott tomt grensende mot friareal. Usjenert solrik tomt og terrasse. Praktisk integrert garasje i boligen. Boligen er over 2 plan og har en fleksibel planløsning etter behov. I underetasjen kommer vi først til et romslig vindfang med stor praktisk skyvedørsgarderobe. Videre er det gang og 2 soverom hvorav et med en walk-in-closet/ bod. Et av disse rommene har vært benyttet til stue. Det er installert vedovn her. Wc- rom med opplegg til vaskemaskin. I tillegg kommer masse bod- og lagringsplass. Inngang til garasjen fra en mellomgang. Beveger vi oss til 2. etg. er det store stueareler med en naturlig spisestue og dagligstue. Stuen skilles naturlig av en tradisjonell peis. Fra stuen er det utgang til stor terrasse og videre ut på gressplen og til friområder. Herlig lys og solrikt beliggende terrasse som også er delvis overbygd. Boligen har et fantastisk flott nytt og svært innholdsrikt HTH kjøkken fra 2018. Masse skap- og benkplass. Det er integrert oppvaskmaskin, kombi-ovn, stekeovn med pyrolyse, plate-topp, kjøleskap og fryseskap. Utgang fra kjøkkenet til veranda. Badet er fra 2017 og utført av firma. Flislagt vegg og gulv med varmekabel i gulv. Pen baderomsinnredning og installert toalett og dusjkabinett. Det er 3 soverom pluss et rom som i dag benyttes til kontor. Stor takhøyde på et par av soverommene. Boligen fremstår svært attraktiv med nyere både kjøkken og bad i tillegg til mange fleksible rom og godt med bod og lagringsplass. Tomten skiller seg også svært positivt ut med stor vestvendt solrik terrasse.

Oppvarming

Varmekabler i vindfang, gang, soverom og wc/ vaskerom i underetg. samt bad i 2. etg. Vedovn i underetg og peis i 2. etg. Forøvrig panelovner.

Parkering

Garasje.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Tilstandsrapport Utført av : Jonny Eliassen
Takstdato : 07.01.2021

Prisantydning

4 400 000,-

Totale kostnader

4 521 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 400 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 105 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 121 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 521 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 400 000,-

Ligningsverdi

kr 949 510,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

For det meste eneboliger.

Arealer

Primærrom: 172 kvm, Bruksareal: 213 kvm, Bruttoareal: 232 kvm P-rom kommentar: Underetg.: Vindfang, gang, vaskerom, peisstue/ soverom, soverom. 2. etg.: Stue, spisestue, kjøkken, bad, gang, 3 soverom og innredet rom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 760 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Fantastisk flott tomt grensende mot friareal. Høyt, lyst med vestvendt svært solrik usjenert terrasse. Tomten er relativt flat og pent opparbeidet med gressplen, busker og trær. Noe naturtomt. Gruset innkjørsel og gårdsplass.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.