Tunevannveien 39, 1710 Sarpsborg

Solgt

Unik beliggenhet grensende til Tunevannet- stor enebolig/ tomannsbolig- leieinntekter på kr. 174000,- store terrasser

Prisantydning
7 900 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
251 m2
Soverom
5

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 7 900 000,-

kr 8 112 970,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3003

2063

1

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1960

265 m2

289 m2

251 m2

5

Festet tomt

838 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen er vakkert beliggende grensende til friområdene ved Tunevannet. Her kan man trygt fastslå at eiendommen har den beste beliggenheten ved Tunevannet. Flotte rekreasjonsområder hvor det på sommerdagene er det bare å tusle ned til en morgen- eller kveldsdukkert. Vestvendt terrasse og solrikt. I tillegg til den unike beliggenheten ved Tunevannet er det god strategisk beliggenhet med kun 3 min kjøring til handelsområdet på Tunejordet og Grålum/ E6. Kun 6 min til Sykehuset på Kalnes og til Sarpsborg sentrum er det kun 5 min kjøring.

Adkomst

Fra Tunevannveien.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Tunevannveien 39,
1710 Sarpsborg

BRA

265 m2

P-rom

251 m2

BTA

289 m2

Innhold

Hovedbolig: Kjellerstue. 1. etg.: Entré, hall, garderobe, stue, kjøkken, 2 soverom, bad, mellomgang, vaskerom og bod. Utleiebolig:1. etg.: Entré, stue, kjøkken, bad, vaskerom. 2. etg.: 2 soverom og stue og garderobe. Uthus på 10 kvm bta Garasje på 29 kvm bta

Standard

Unik beliggenhet grensende til de flotte fri- og rekreasjonsområdene rundt Tunevannet. På vestvendt solrik terrasse kan man nyte utsikten over Tunevannet eller ta på seg slippers og tusle ned til et forfriskende bad. Forøvrig store terrassearealer også ved inngangspartiet. Enebolig opprinnelig bygget 1960 med tilbygg fra 1971 og ytterligere tilbygg med ny boenhet i 2001 som benyttes i dag til utleiebolig eller kan også være en fin generasjonsbolig. Inntekt kr. 174000,- pr år for boenheten som er utleid. Boenheten kan også integreres i hovedbolig. Beveger vi oss inn i hovedbolig er det store oppholdsarealer på stue og kjøkken med en åpen løsning. Kjøkkeninnredningen er fra 2018 hvor også oppholdsrommene ble modernisert med bl.a. nye flotte parkettgulv. Innredningen er av god kvalitet fra Husebykjøkken med kjøkkenøy. Meget godt med skap- og benkplass. Der er integrert 2 stk stekeovner med pyrolyse, koketopp, kjøleskap og oppvaskmaskin. Stuen har utgang til terrassen, har store vindusflater som gir masse dagslys og flott utsikt mot Tunevannet. Fra stuen er det trappenedgang med fint glassrekkverk til kjellerstuen. Det er i tillegg en bod i kjelleren. Badet i hovedboligen er fra tidlig 1990- tallet og har fliser på gulv og vegg med varmekabel i gulv. Installert dusjkabinett, toalett, servant med underskap og et høyskap. Separat vaskerom med tilleggende bod. Videre er det to soverom. Utleieboligen ble bygget i 2001, er på 118 kvm bra, og har egen tilkomst med parkeringsmulighet og egen inngang. Boligen har også terrasse med utsikt mot Tunevannet i tillegg til en fin uteplass ved inngangspartiet. Fra gangen er det inngang til badet og videre til romslige oppholdsrom kjøkken og stue. Denne enheten har også en åpen løsning. Badet har fliser på gulv og vegg med varmekabel i gulv. Det er dusjhjørne, vegghengt toalett, servant med underskap en vaskeromnisje. Kjøkkenet har Huseby kjøkkeninnredning med malte profilerte fronter og massive lakkerte benkeplater av eik. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer slik som koketopp, stekeovn og kjølehjørneskap. Fra stuen er det utgang til solrik terrasse og utsikt mot Tunevannet. Fra stuen går trappen til 2. etg. med 2 soverom og loftstue. Et av soverommene har walk-in-closet. Stuen blir i dag benyttet til soverom. Eiendommen har en helt unik beliggenhet i et av Sarpsborg desidert med attraktive områder og fremstår med god kvalitet. Til orientering er det for tiden rehabilitering av vann- og avløp i området. Derfor benyttes nabotomt til parkering og oppbevaring til div utstyr. Dette vil bli fjernet ved ferdigstillelse av rehabiliteringen av vann- og avløpsledningene.

Oppvarming

Varmepumpe i begge boenhetene. Varmekabler på badet i hovedbolig. Varmekabler i vindfang, bad og delvis stue i utleiebolig. Forøvrig noe elektrisk og ved.

Parkering

Garasje samt på egen tomt

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Tilstandsrapport Utført av : Lars Petter Bjerkebekk datert 25.10.2020

Prisantydning

7 900 000,-

Totale kostnader

8 112 970,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

7 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 197 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 900 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 212 970,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 112 970,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 7 900 000,-

Ligningsverdi

kr 1 187 433,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

For det meste villabebyggelse

Arealer

Primærrom: 251 kvm, Bruksareal: 265 kvm, Bruttoareal: 289 kvm P-rom kommentar: Hovedbolig: Kjellerstue. 1. etg.: Entré, hall, stue, kjøkken, 2 soverom, bad, mellomgang, vaskerom. Utleiebolig:1. etg.: Entré, stue, kjøkken, bad, vaskerom. 2. etg.: 2 soverom og stue. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 838 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2038, Festeavgift: kr. 10899,-. Ny Festeavgift blir kr. 12569,- for kjøper. Neste regulering i 2038. Grunneier er Opplysningsvesenets Fond

Tomt

Helt unik tomt/ beliggenhet i ordets rette betydning. Grensende til friområdene ved Tunevannet. Tomten som er dels flatt og dels skrånende arrondert er opparbeidet med gressplen og støttemurer. Deler av tomten er inngjerdet, og det finnes to innkjørsler/gårdsplasser, hvorav den med innkjørsel for hovedbolig i forkanten av garasjen er asfaltert, og den andre innkjørsel til utleiebolig belagt med belegningsstein.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.