Storgata 40, 1724 Sarpsborg

Solgt

Lys og romslig 3-roms leilighet. Kort gange til buss, skoler, barnehager, butikker og turområder.

Prisantydning
1 850 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
66 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 1 850 000,-

kr 1 990 682,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3003

1

1703

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Energimerking

Leilighet

Borettslag

1954

83 m2

91 m2

66 m2

2

Festet fellestomt

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Storgata 40 er en lys og flott 3-roms borettslagsleilighet som ligger i rolig og veletablert boligområde syd i Sarpsborg sentrum. Boligen ligger svært sentralt med kort vei til sentrum, nærbutikk, kollektivtransport, turområder og diverse servicetilbud. Boligen har gangavstand til Sandesundsveien skole (1-7kl.) Rundt boligen er det et godt utvalg av barnehager, de nærmeste barnehagene er Grotterødløkka barnehage (1-6 år), Torsbekkdalen familiebarnehage, og Lykkelia barnehage (1-6 år). Nærmeste ungdomsskole - Kruseløkka ungdomsskole er kun 1,5 km fra boligen. I gangavstand finner du også St. Olav videregående skole. I området ligger det flere lekeplasser, kort gangavstand til blant annet Sarpsborghallen med idrettsanlegg og svømmehall. Leiligheten ligger ca. 700 meter fra Kulåsparken som både kan benyttes til turer og rekreasjon, og som blir brukt til kulturarrangementer. Det er også kort avstand til Tunevannet som er et populært friområde med mange fine stier. Sarpsborgs fine lysløype, som kan benyttes hele året er også innen rekkevidde. Enkel adkomst til mange tettsteder i området gjør beliggenheten spesielt attraktiv for deg som pendler. Fra boligen er det kun 100m til Storgata 44 hvor man har bussholdeplass med forbindelse mot Sarpsborg bussterminal. Alternativt er det bussholdeplass ved Alvim fv. 109 (ca. 700m fra boligen) med hyppige avganger hvert 15. min på dagtid mot Sarpsborg og Fredrikstad sentrum. Nærmeste togstasjon er Sarpsborg Stasjon som ligger ca. 1,9 km fra boligen. Herfra går det tog mot Østfoldbyene og Oslo med flere avganger i timen. I tillegg er det kort vei til av- og påkjøring til E6. Det vil ta ca. 1 times kjøretur til Oslo, og en halvtimes kjøretur til svenskegrensen. Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres ved Coop Extra Alvim og Kiwi Borg som ligger i gangavstand fra boligen. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Sarpsborg sentrum med rikt utvalg av butikker, restauranter, kjøpesenter og servicetilbud.

Adkomst

Boligen har adkomst i 2. etasje via trapp. For veibeskrivelse se kartskisse eller www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon. Det vil bli skiltet med Foss & Co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Mateusz Zubrzynski

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Storgata 40,
1724 Sarpsborg

BRA

83 m2

P-rom

66 m2

BTA

91 m2

Innhold

Leiligheten inneholder: Entré/gang, kjøkken, stue med balkong, bad, toalett og 2 soverom. Øvrig: Loftsbod, 2 x Kjellerbod, Fellesvaskerom i kjeller og itillegg lagerplass på loftet.

Standard

Innbydende og lys entré med god plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg skoene. Gangen er holdt i moderne farger, og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Skap med automatsikringer, plassert i felles gang. Stuen fremstår som et sosialt og tiltalende allrom. Her får du mulighet til å møblere med sittegrupper, ulike hylleløsninger, TV-seksjon og spisestue. Stuen er et lyst og luftig rom takket være store vindusflater som fyller rommet rikelig med daglys. I stuen er det mulighet til å fyre i en stemningsfull peisovn som sørger for ekstra varme på kalde høst- og vinterkvelder. Fra stuen er det balkongdører med utgang til en hyggelig sydvendt balkong på ca. 5 kvm som passer utmerket til grilling på varmesommerdager. Kjøkkensonen defineres av en stilfull kjøkkeninnredning med hvitevarer som er bruksvennlig plassert. Kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter, laminerte benkeplater og fliser mellom under- og overskap. Rommet har god skap- og benkeplass for å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Opplegg for en oppvaskmaskin og avsatt plass til kjøleskap og komfyr. Baderom med flislagte overflater, behagelig gulvvarme og stilfull innredning. Baderommet er innredet med dusjkabinett, speilskap og vask med underskap. Downlights montert i himlingen. Separat toalettrom med frittstående toalett. Leiligheten har to gode soverom. På hovedsoverommet er det god plass til dobbeltseng, nattbord og stor garderoberekke. Det andre soverommet passer fint som barnerom eller gjesterom. Her er det plass til seng, skrivepult og garderobeskap. Gulvvarme i det mindre soverommet. Boligen har flere lagringsmuligheter på loftet og i kjeller. Tre boder totalt til disposisjon. Felles vaskerom i kjeller.

Oppvarming

Vedovn i stuen. Varmekabler i gulv i gang og på baderommet, og på det ene soverommet er det lagt varmefolie.

Parkering

Parkering på avsatt parkeringsplass på fellesparkering.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

SARPSBORG OG OMEGNS BOLIGBYGGELAG

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jonny Eliassen
Takstdato : 08.07.2020
Formuesverdi : 482 133,-
Sekundær formuesverdi : 1 735 677,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

1 850 000,- / Fellesutgifter: 4 508,-

Kr 4 508,- Fellesutgifter består av: Kommunale avgifter, eiendomsskatt, kabel-tv, renter og avdrag på felles lån, festeavgift, bygningsforsikring, felles strøm, forretningsførsel, vedlikehold m.m.

Totale kostnader

1 990 682,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

1 850 000,- (Prisantydning) 132 822,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 982 822,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 990 682,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 1 850 000,-

Ligningsverdi

kr 482 133,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Veletablert boligområde med variert bebyggelse. Denne leiligheten ligger i 2. etasje i en boligblokk over 2 etasjer pluss kjeller og loft. Borettslaget består av 3 bygninger med tilsammen 16 leiligheter.

Arealer

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 83 kvm, Bruttoareal: 91 kvm P-rom kommentar: Entre, bad, wc, stue, kjøkken, 2 soverom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Festet fellestomt Festeavtale - Grunneier er Borregaard ASA, og årlig festeavgift er kr. 6 948,-. Festeavgiften skal reguleres neste gang i 2023.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.