Oscar Pedersens vei 51 G, 1724 Sarpsborg

Solgt

Lys og romslig halvpart av horisontaldelt tomannsbolig. Kort gange til buss, skoler, barnehager, butikker og turområder.

Prisantydning
1 850 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
65 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 1 850 000,-

kr 1 897 819,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3003

1

1246

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Energimerking

Leilighet

Borettslag

1920

95 m2

107 m2

65 m2

Fellestomt

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Oscar Pedersens vei 51 G er en lys og flott 3-roms borettslagsleilighet i en horisontaldelt tomannsbolig. Boligen ligger i veletablert boligområde syd i Sarpsborg sentrum. Boligen ligger svært sentralt med kort vei til sentrum, nærbutikk, kollektivtransport, turområder og diverse servicetilbud. Boligen har gangavstand til Sandesundsveien skole (1-7kl.) Rundt boligen er det et godt utvalg av barnehager, de nærmeste barnehagene er Torsbekkdalen familiebarnehage, Grotterødløkka barnehage (1-6 år) og Lykkelia barnehage (1-6 år). Nærmeste ungdomsskole - Kruseløkka ungdomsskole er kun 1,8 km fra boligen. I gangavstand finner du også St. Olav videregående skole. I området ligger det flere lekeplasser, kort gangavstand til blant annet Sarpsborghallen med idrettsanlegg og svømmehall. Boligen ligger i nærheten til Kulåsparken som både kan benyttes til turer og rekreasjon, og som blir brukt til kulturarrangementer. Det er også kort avstand til Tunevannet som er et populært friområde med mange fine stier. Sarpsborgs fine lysløype, som kan benyttes hele året er også innen rekkevidde. Enkel adkomst til mange tettsteder i området gjør beliggenheten spesielt attraktiv for deg som pendler. Fra boligen er det kun 500m til Borregård Hovedgård hvor man har bussholdeplass med forbindelse mot Sarpsborg bussterminal. Alternativt er det bussholdeplass ved Alvim fv. 109 (ca. 800m fra boligen) med hyppige avganger hvert 15. min på dagtid mot Sarpsborg og Fredrikstad sentrum. Nærmeste togstasjon er Sarpsborg Stasjon som ligger ca. 1,9 km fra boligen. Herfra går det tog mot Østfoldbyene og Oslo med flere avganger i timen. I tillegg er det kort vei til av- og påkjøring til E6. Det vil ta ca. 1 times kjøretur til Oslo, og en halvtimes kjøretur til svenskegrensen. Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres ved Coop Extra Alvim og Kiwi Borg som ligger i gangavstand fra boligen. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Sarpsborg sentrum med rikt utvalg av butikker, restauranter, kjøpesenter og servicetilbud.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Oscar Pedersens vei 51 G,
1724 Sarpsborg

BRA

95 m2

P-rom

65 m2

BTA

107 m2

Innhold

Leiligheten inneholder: Entré/gang, kjøkken, stue, bad og 2 soverom. Øvrig: 3 x Kjellerbod.

Standard

Innbydende og lys entré innredet med romslig skyvedørsgarderobe med god plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg skoene. Rommet er holdt i moderne farger, og gir et godt førsteinntrykk av boligen. Stuen fremstår som et sosialt og tiltalende allrom. Her får du mulighet til å møblere med sittegrupper, ulike hylleløsninger, TV-seksjon og spisestue. Stuen er et lyst og luftig rom takket være store vindusflater som fyller rommet rikelig med daglys. I stuen er det mulighet til å fyre i en stemningsfull peisovn som sørger for ekstra varme på kalde høst- og vinterkvelder. Romslig kjøkken med god skap- og benkeplass for å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter og laminerte benkeplater. Rommet har opplegg for en oppvaskmaskin og avsatt plass til kjøleskap og komfyr. Baderom med flislagte overflater og stilfull innredning. Baderommet er innredet med dusjhjørne med glassdører og håndholdt dusjarmatur, vegghengt toalett, speilskap og vask med underskap. Downlights montert i himlingen. Opplegg og plass til vaskemaskin. Boligen har to gode soverom. På hovedsoverommet er det god plass til dobbeltseng, nattbord og stor garderoberekke. Det andre soverommet passer fint som barnerom eller gjesterom. Her er det plass til seng, skrivepult og garderobeskap. Øvrig: Det er montert sentralstøvsuger i boligen. Boligen har flere lagringsmuligheter i kjeller. Tre boder totalt til disposisjon, en av de har opplegg og plass til vaskemaskin. I dag er den benyttet som vaskerom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Vedovn i stue.

Parkering

Parkering på gårdsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Vigres AS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Jonny Eliassen
Takstdato : 23.09.2020
Formuesverdi : 702 598,-
Sekundær formuesverdi : 2 529 354,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

1 850 000,- / Fellesutgifter: 4 060,-

Kr 4 060,- Fellesutgifter består av: Renter og avdrag på fellesgjeld, kommunale avgifter og eiendomsskatt, utvendig vedlikehold, bygningsforsikring, felles strøm, forretningsførsel, kabel-tv og internett m.m.

Totale kostnader

1 897 819,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

1 850 000,- (Prisantydning) 39 959,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 1 889 959,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 1 897 819,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 1 850 000,-

Ligningsverdi

kr 702 598,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Veletablert boligområde med variert bebyggelse. Denne leiligheten ligger i 1 etg i en horisontaldelt tomannsbolig over 2 etasjer pluss kjeller og loft.

Arealer

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 107 kvm P-rom kommentar: Gang, bad, stue, kjøkken, 2 soverom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Fellestomt

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.