Raveien 13A, 1580 Rygge

Solgt

Halmstad - Meget flott enebolig med et lekkert design - Fantastiske uteplasser - Barnevennlig område

Prisantydning
6 800 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
257 m2
Soverom
6

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 800 000,-

kr 6 976 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3002

151

6

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1949

271 m2

301 m2

257 m2

6

Eiet tomt

924 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et rolig, veletablert og barnevennlig boligområde på Halmstad i Moss kommune. Området byr på barneskole, barnehager, offentlig kommunikasjon og daglige servicetilbud. Det er også kort vei til E6. Eiendommen har nærhet til et godt kollektivtilbud med både buss og tog. Den daglige handelen kan gjøres på Rema 1000 og Kiwi, og for ytterligere servicetilbud har Rygge Storsenter et rikt og variert utvalg.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Michael Pindsle

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Lars-Christian Hansen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Raveien 13A,
1580 Rygge

BRA

271 m2

P-rom

257 m2

BTA

301 m2

Innhold

1.etasje: Entré/hall, bad, hall m/trapp, kjøkken/spisestue, stue, trapperom, soverom 2.etasje: Bad/vaskerom m/badstue, soverom 4/treningsrom, trapperom, omkledningsrom, 3 soverom Utleiedel: Bad/vaskerom, entré, stue/kjøkken, soverom, wc. (utleiedel er ikke godkjent som utleiedel i kommunen.) Kjeller: Bod/teknisk

Standard

Velkommen til Raveien 13 A!! Halmstad`s råeste enebolig? Foss & Co har gleden av å presentere en av områdes flotteste eiendommer, boligen har gjennomgående god standard og moderne løsninger kombinert med gode fargevalg og flott arkitektur. Boligen er meget innholdsrik og har hele 5 soverom, 2 bad, 2 stuer og kjøkken i hoved delen. Selger leier i dag ut en del av boligen(denne er ikke godkjent for utleie), Det utleide arealet består av kjøkken, stue, bad og 1 soverom. Nydelige utearealer med terrasser og hage som er godt egnet til å nyte sommerhalvåret med grillkos, selskaper og lek med barna, her har man utallige muligheter. Overflater innvendig gulv og vegger: Gulv: fliser i gang og på bad ellers parkett. Flere rom har normal tilstand og pene gulv. TG angis til 2 da det stedvis er noe merker, hakk, slitasje m.m. En bit av flis i hybel er ødelagt. Vegg: Slettmalte flater, malt mur, dekortapet, fliser, mikrosement og mdf panel. Hoveddel: Entre/Gang: Stort og romslig inngangsparti med god plass til garderobeskap og oppbevaring av yttertøy og sko. Stue: Stor og romslig stue med 2 nivåer, her får man en lufting og god følelse med høye tak og de store vinduene som slipper inn rikelig med dagslys. På det øverste nivået har man en åpen kjøkkenløsning og utgang til den øverste delen av terrassen. Fra det laveste nivået har man direkte adkomst til den store delen av terrassen. Stuen er malt i moderne farger og gir et luftig og åpent inntrykk. Kjøkken: Meget pent IKEA kjøkken fra 2008. Kjøkkenet har slette fronter og granitt benkeplate. Kjøkkenet har integrerte mikrobølgeovn, platetopp, stekeovn, vinskap og oppvaskmaskin. Det er Quooker som varmer opp vannet til 100 grader rett fra springen. Høy standard. TG settes til 2 da det stedvis er noe avskallinger og slitasje. Bad 1 etasje: Meget pent bad som nylig er pusset opp med mikrosement på vegger og fliser på gulvet. Soverom: 5 soverom med god størrelse fordelt på 1 og 2.etg. Bad/vaskerom i 2 etasje: Flott bad med badekar og stor dusj samt tilhørende badstue. Badet ble oppgradert i 2009. Terrasse: Stor terrasse med gode solforhold og god plass til flere seksjoner av utemøblement. Terrassen er fordelt på flere nivåer og har adkomst til både stuen og kjøkkenet. Lys og stikkontakter er montert flere steder på terrassen. Utleie del:(ikke godkjent for utleie) Utleiedelen har egen inngang og blir i dag leid ut. Utleiedelen inneholder bad/vaskerom, kjøkken, stue og 1 soverom. Stue: Koselig stue med plass for sofagruppe og tilhørende møblement. Kjøkken: Kjøkken med slette fronter og laminat benkeplate. Kjøkkenet er utformet med åpenløsning mot stuen. Bad: Pent bad med fliser på gulv og vegger, dusjnisje, toalett og baderoms innredning. TG 2 er gitt ut i fra en helhetsvurdering hensyntatt alder, observasjoner og normal forventet levetid(se tilstandsrapport). Soverom: 1 soverom med god størrelse.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i flere rom i 1. og 2. etasje. Vannbåren varme via radiatorer. Varmekabler på bad i 1. etasje. Varmekabler på bad/vaskerom i utleiedel. 2 x peisinnsatser og peisovn i utleidel. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Parkering

På egen tomt

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Erik Pedersen
Takstdato : 27.04.2020
Markedsverdi : 7 000 000,-
Formuesverdi : 1 523 188,-
Sekundær formuesverdi : 5 483 475,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

6 800 000,-

Kr ,-

Totale kostnader

6 976 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 161 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 176 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 976 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 6 800 000,-

Ligningsverdi

kr 1 523 188,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området er bestående primært av eneboliger i et barnevennlig miljø.

Arealer

Primærrom: 257 kvm, Bruksareal: 271 kvm, Bruttoareal: 301 kvm Følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etasje: Entré/hall, bad, hall m/trapp, kjøkken/spisestue, stue, trapperom, soverom. 2.etasje: Bad/vaskerom, soverom 4/treningsrom, trapperom, omkledningsrom, 3 soverom. Utleiedel: Bad/vaskerom, entré, stue/kjøkken, soverom og wc. 1.Etasje: 122 2.Etasje: 86 Utleiedel: 49 Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 924 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Gruslagt innkjøring/gårdsplass. Opparbeidet med plen og hekk. Tomten er inngjerdet. Gode sol og lysforhold.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.