Hatteveien 33, 1665 ROLVSØY

Solgt

Rekkustad/ Rolvsøy- Innholdsrik enebolig- Stor solrik eiet tomt- dobbel garasje- vinterhage- nær Fredrikstadmarka

Prisantydning
7 490 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
246 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Kommunaleavgifter

Totalpris

kr 7 490 000,-

kr 21 102,-

kr 7 680 470,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3004

725

5

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Enebolig

Eiet

1950

255 m2

292 m2

246 m2

4

Eiet

1 479 m2

F

Gul

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen ligger på en meget flott tomt, solrikt og barnevennlig, med nærhet til FredrikstadMarka. Området er et av Fredrikstads desidert mest attraktive barnevennlige områder. Kombinasjonen av egen stor eiet tomt samt nærhet til de flotte rekreasjonsområdene i FredrikstadMarka bidrar til å styrke områdets karakter.
I nærområdet har vi både offentlig barneskole og flere barnehager. Blant annet en ny kommunal barnehage. Ved siden av den nye kommunale barnehagen har vi også Rolvsøyhallen. Her holder bl.a. Rolvsøy håndballklubb til. I tillegg har vi Steinerskolen i nærområdet.
Rolvsøy har en god strategisk beliggenhet mellom Fredrikstad og Sarpsborg. På Rolvsøy finner vi det store handelsområdet i Dikeveien med kjøpesenteret Østfoldhallen. I tillegg har vi en lokal Rema 1000 dagligvarebutikk nærmere boligen.
Fra eiendommene er det ca 10 min til E6 og 13 min til Sykehuset Kalnes.
Det er busstopp rett på utsiden av tomten.

Ankomst

Fra Hatteveien.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Hatteveien 33, 1665 ROLVSØY

BRA

255 m2

P-rom

246 m2

BTA

292 m2

Innhold

Kjeller: Gang, vaskerom, kjellerstue, innredet rom. Bod.
1. etg.: Hall, bad, stue, kjøkken
2. etg.: Gang, bad, 3 soverom. Garderobe og kott.
Dobbel garasje med innlagt El-billader
Frittstående vinterhage
Uthus.

Standard

Boligen ligger fint til på en stor solrik tomt. Boligen er påbygd i 2011 og har i dag en svært god planløsning og fremstår som en familievennlig fleksibel enebolig.
Store terrassearealer, frittstående Vinterhave og i tillegg til stor flott velpleid hage innbyr til hyggelige sommerdager og aktiviteter ute.

Eiendommen har en betydelig bygningsmasse som består av enebolig på 246/ 292 kvm, dobbel garasje på 51 kvm, vinterhage fra 2017 på 28 kvm og uthus fra 2017 på 14 kvm.

Vinterhaven har fliser på gulv, innlagt strøm, tv-dekoder og skyvedører slik at vinterhaven kan åpnes. Vinterhaven passer ypperlig til eksempelvis festligheter, hyggelige middager, fotballkamper på tv eller til hjemmekontor.

Beveger man seg inn i boligen blir man virkelig overrasket over hvor stor boligen er. Stor hall som viser vei videre inn til de enorme kjøkken- og stue arealene. Her er det plass til mange sittegrupper, stor spisestue og det som måtte behøves for å tilpasse en familie sin situasjon. Det er utgang både fra kjøkkenet og stuen til terrasser.
Kjøkkenet har svært høy takvinkel som gir et meget godt volum i rommet. Store vindusflater gir godt med dagslys og det er utgang til terrassen. Innredningen er hvit profilert fra 2010 med kjøkkenøy. Nedfelte kontakter i kjøkkenøyen. Hvit profilert innredning fra IKEA med 2 stk integrerte komfyrer, plate-topp, oppvaskmaskin og stort praktisk kjølehjørne.

Mellom stuen og kjøkkenet er det gitt plass til en salonggruppe. Her kan te og kaker nytes etter middagen.

Badet i hovedetasjen er fra 2019. Utsøkt delikat med tidsmessige materialvalg. Badet har fliser på gulv og vegg med varmekabel i gulv. Romslig dusjhjørne med glassvegg. Vask med underskap og vegghengt toalett.

Vi tar videre trappen til 2. etg som består av 3 soverom, hvorav et stort hoedsoverom med skyvedørsgarderobe, samt flott flislagt bad fra 2015.
Badet har fliser på gulv og vegg med varmekabel i gulv. Pent praktisk flislagt dusjhjørne med glassdør. Inneholder baderomsinnredning, servant med underskap og vegghengt toalett. Inngang fra badet til en praktisk garderobe.

Vi beveger oss videre til kjelleren og kommer først til trappegangen med flislagt gulv og vaskerommet med flislagt gulv. Stort vaskerom som har godt med skap- og benkplass i tillegg til bra med hylleplass.

Stor kjellerstue med vedovn og forblendet pipe. Praktisk i en familiebolig med kjellerstue slik at barna kan trekke seg tilbake og ha venner på besøk. Innredet rom i kjeller med vinduer og utgang til haven.

Til tross for boligens normale ytre skjuler den mange kvaliteter innvendig. Svært innholdsrik med gode materialvalg og praktisk planløsning tilpasset et hektisk familieliv. Den store barnevennlige solrike tomten og beliggenheten nær både barnehager, skoler og Fredrikstadmarka kommer som et stort pluss. Her kan livet nytes!

Oppvarming

Varmepumpe.
Varmekabler i gulv i hall og begge bad.
Vedovn i stuen i 1. etg og i kjeller.

Parkering

Dobbel garasje samt god plass på egen tomt.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger

Bolig

Økonomi

Prisantydning

7 490 000,-

Omkostninger

7 490 000, Prisantydning
--------------------------------------------------------

175 000, Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 7 000 000)

585, Tinglysing pantedokument

585, Tinglysing skjøte

11 500, Help Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800, Boligkjøperforsikring HELP + (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
190 470 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 680 470, (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

966 492,-

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Boligformål

Arealer

Primærrom: 246 m2, Bruksareal: 255 m2, Bruttoareal: 292 m2

Kjeller: Gang, vaskerom, kjellerstue, innredet rom. Bod. 1. etg.: Hall, bad, stue, kjøkken 2. etg.: Gang, bad, 3 soverom. Garderobe og kott. Dobbel garasje med innlagt El-billader Frittstående vinterhage Uthus.

Tomt

Stor fantastisk tomt, usjenert, solrikt og barnevennlig. Her har vi en virkelig sjelden anledning i dette området. Tomten ligger i utkanten av området og innbyr til aktiviteter og lek. Tomten er pent opparbeidet med hekk, diverse frukttrær, gressplen og diverse beplantning. Granittkantstein. Gruset innkjørsel og steinlagt gårdsplass. Gangstier i skifer.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.