Utsikten, 2485 Rendalen

Solgt

Renåfjellet - Hyttetomt i et fantastisk område - Tomten ligger vestvendt med panoramautsikt og flotte solforhold

Prisantydning
500 000,-
Boligtype
Hyttetomt

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 500 000,-

kr 514 814,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

432

10

520

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Tomt, Eierform

Tomteareal

Hyttetomt

Selveier

Eiet tomt

1 737 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Midt mellom Oslo og Trondheim ligger Renåfjellet, fantastiske områder med ren luft og høy himmel. Området innbyr til uforglemmelige naturopplevelser. Det tar rett i overkant av 3 timer å kjøre fra Oslo Renåfjellet ligger i Rendalen kommune i Østerdalen, Sør-Norges største og mest uberørte dal. Området er et eldorado for friluftsliv hele året med skiløyper og alpinbakke vinterstid og med flotte turområder og mulighet for jakt og fiske om sommeren/høsten. Denne tomten ligger, som adressen forteller, nesten øverst i området med en fantastisk utsikt og supre solforhold. I Renåfjellet ligger det et familievennlig alpinanlegg med 3 nedfarter på til sammen 4 km og med en høydeforskjell på 215 meter. Snøproduksjonsanlegg er installert og det er lagt til rette for snowboardaktiviteter. Her finnes også varmestue, kiosk, pub og skiutleie. Det finnes milevis med skiløyper og det er en rik variasjon av turstier i skog og fjell. For sykkelentusiasten finnes trafikkstille skogsbilveier. Øvrig turterreng kan naturligvis også benyttes for sykkel. Det er ca. en time til Rena hvor både Birkebeinerritt og -renn starter. I Åkrestrømmen finnes Fiskevollen - landets eneste innenlandsfiskevær. Her kan du kjøpe røkt sik - en lokal spesialitet. Rendalen Bygdemuseum med Bulltunet (dikteren Jacob Breda Bulls fødested) der det hver sommer arrangeres grendefestival i en hel uke. Museet har også en unik trekkspillsamling. Jutulhugget - Ta en vandretur i Nord-Europas største canyon. Rendalen Fjellridning - Ta med hele familien på en ridetur i fjellet. Det arrangeres også langturer over flere dager. Sana ved Storsjøen - Her er det kanoutleie og det er en populær badeplass. På Renåfjellet er det også laget en stor og populær badedam beliggende på 850m høyde. Her er det et yrende badeliv på en fin sommerdag. Åkrestrømmen har sitt lille handelssenter med dagligvare og sportsbutikk. Her finnes også et hotell.

Adkomst

Fra Oslo: Følg E6 nordover, ta av til høyre mot Elverum. Følg riksvei 3 videre til Rena. Ta av til høyre mot Rendalen og følg veien til Åkrestrømmen. Fra Åkrestrømmen, ta av til høyre på riksvei 217 og følg denne til avkjøring skiltet med Renåfjellet. Fra Trondheim: Følg riksvei 3 til avkjøring til Rendalen. Kjør videre til Åkrstrømmen og følg riksvei 127 til avkjøring skiltet med Renåfjellet.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Utsikten,
2485 Rendalen

Parkering

Parkering på egen grunn.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Prisantydning

500 000,-

Det vil påløpe en årlig kostnad til driftsselskap for vei/vann/kloakk. Alternativt vil dette fremstå som kommunale avgifter om ansvaret skulle bli overtatt av kommunen

Totale kostnader

514 814,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 194,- (Panteattest kjøper) 1 060,- (Tingl.gebyr obligasjon) 1 060,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 500 000,-)) -------------------------------------------------------- 14 814,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 514 814,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

Megler har forespurt ligningskontoret vedr. ligningsverdi men har ennå ikke mottatt svar. Generelt fra Likningskontoret skal ligningsverdi ikke overstige 30% av boligens verdi når boligen benyttes som primærbolig og ikke overstige 60% av boligens verdi når den benyttes som sekundærbolig. Fritidsbolig regnes som sekundærbolig.

Prisantydning

kr 500 000,-

Bolig

Generell informasjon

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 737 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomten ligger praktfullt til - syd-vestvendt med meget gode solforhold og panoramautsikt. Selveiende tomt opparbeidet med infrastruktur i området slik at det er vei frem til tomtene og vann, avløp og strøm ligger i tomtegrensen. Stor, god tomt omgitt også av grønne lunger og friområder slik at det gir en flott følelse av frihet og uberørt natur.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.