Tjuvholmen allé 4, 252 Oslo

Solgt

Tjuvholmen - Toppleilighet - 3-roms selveier i 9 etasje - Luftebalkong - Heis - Felles takterrasse m/ nydelig utsikt

Prisantydning
6 990 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
60 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 990 000,-

kr 7 185 901,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

301

210

33

44

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2007

62 m2

68 m2

60 m2

2

Eiet tomt

345 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Tjuvholmen er en attraktiv bydel i Oslo med arkitektonisk spennende løsninger. Området er et nytt og pulserende byrom. Tjuvholmen kan by på mange populære restauranter, serveringssteder og uteserveringer, samt dagligvareforretninger og andre servicetilbud. Utendørs skulptursamling, strandpromenader og byens mest sentrale badestrand er noen av attraksjonene man finner her. På en egen øy utenfor Tjuvholmen finner vi Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst. I tillegg er veletablerte Aker Brygge i umiddelbar nærhet som tilbyr et bredt spekter av servicetilbud og hyggelige spisesteder og møteplasser, shoppingmuligheter og kino. Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet, med kort vei til både buss og trikk, samt kun en kort spasertur til Nationaltheatret med T-bane, tog og flytog.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Christian Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Ruben Michael Steen-Olsen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Tjuvholmen allé 4,
252 Oslo

BRA

62 m2

P-rom

60 m2

BTA

68 m2

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 9. etasje og inneholder entré med skyvedørsgarderobe, bad/wc med dusjnisje og opplegg for vaskesøyle, to soverom med garderobeskap, kjøkken med integrerte hvitevarer i åpen løsning mot stue med utgang til nordvendt fransk balkong, bod/teknisk rom. Med boligen følger én kjellerbod.

Standard

Eiendommen generelt fremstår som normalt godt vedlikeholdt og gir et positivt helhetsinntrykk. Boligen er gjennomgående gitt tilstandsgrad 1. Kun bygningsdeler som er gitt tilstandsgrad 2 og 3 er tatt med i sammendraget: Ingen bygningsdeler er betegnet med TG 2 og 3. Kjøkken Kjøkken med åpen løsning mot stue. Hvit, mattlakket kjøkkeninnredning med glatte skapdører og skuffefronter. Godt med skap- og benkeplass. Laminatplate mellom benk og overskap. Kjøkkenvifte med avtrekk ut i kanal. Integrert kjøleskap med fryser, komfyr, keramisk topp og oppvaskmaskin. Stål vaskekum nedfelt i laminat benkeplate.. Bad: Bad med vegghengt wc, servantseksjon og dusjhjørne med glassdører. Opplegg for vaskesøyle. Mekanisk avtrekk (sentralt). Innvendige overflater: Gulv: Fliser på baderom. For øvrig laminatgulv. Vegger: Fliser/malt på baderom. For øvrig malte flater. Himlinger: Malt. Diverse - Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter. Skjult anlegg - Varmtvann fra fellesanlegg - Det er montert dørtelefon med kamerafunksjon og kabel-TV/bredbånd - Sentralt brannvarslingsanlegg og sprinkleranlegg - Adgang til felles takterrasse - Takhøyde er 2.47 cm. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Oppvarming

Oppvarming med fjernvarme/radiatorer og elektrisk gulvvarme på bad.

Parkering

Gateparkering i henhold til gjeldende bestemmelser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Sebra Forvaltning

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Pål Morten Pedersen
Takstdato : 12.10.2020

Prisantydning

6 990 000,- / Fellesutgifter: 4 560,-

Kr 4 560,- pr mnd. Felleskostnader faktureres per kvartal og vil beløpe seg på kr 13 679,- Fellesutgiftene dekker kommunale avgifter, kabelTV-abonnement, bygningsforsikring, diverse drift og vedlikehold samt betjening av andel fellesgjeld.

Totale kostnader

7 185 901,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 990 000,- (Prisantydning) 9 561,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 6 999 561,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 174 970,- (Dokumentavgift) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 186 340,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 185 901,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 6 990 000,-

Ligningsverdi

kr 1 513 068,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

9. Etasje: Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 62 kvm, Bruttoareal: 68 kvm Primærarealene består av: Entré, bad, 2 soverom, åpen kjøkkenløsning, stue med utgang til brannbalkong. Det medfølger en kjellerbod. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 345 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Pent opparbeidet tomt med felles uteområde/gårdsrom.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.