Tante Ulrikkes vei 31, 984 Oslo

Solgt

Stovner - Moderne 2-roms leilighet på bakkeplan. Funksjonell planløsning med gode lysforhold.

Prisantydning
2 600 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
55 m2
Soverom
1

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 600 000,-

kr 2 647 745,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

301

100

39

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Energimerking

Leilighet

Borettslag

1970

55 m2

61 m2

55 m2

1

Fellestomt

F

Beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et hyggelig og veletablert boligområde på Stovner i Oslo, med nærhet til offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Fra Stovner går det flere tur- og løypealternativer som vil ta deg innover i Lillomarka. Her finner du gode fiske- og bademuligheter, ridestier, oppkjørte skiløyper, lysløyper og flere sportsstuer med servering. Høybråten og Stovner IL har et godt idrettstilbud innenfor fotball, håndball, basketball, langrenn, friidrett, alpint, innebandy, orientering og turn. Rommensletta er en enorm idrettspark som ligger i umiddelbar nærhet til boligen. Her er det flere fotballbaner, cricketbane, skøytebane, lekeplass og flott skulpturpark. I tillegg har området flerbrukshall, ridesenter, og golfbane med treningsgreen, proshop og klubblokaler. Nærmeste Svømmehallen ligger på Kalbakken og har et 25 meters innebasseng, badstue, kafé, Actic treningsstudio og selger badeartikler. Badet er tilpasset bevegelseshemmede. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, tog og flybuss. Nærmeste bussholdeplass er 4 min gange (Smedstua). Det er 12 min gange til Stovner T-banestasjon og 6 min til Haugenstua togstasjon. Med bil fra Stovner tar det ca. 5 min til Grorud, 13 min til Økern, 17 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Nærmat, Meny, Kiwi, Coop Extra og Sultan. Nærmeste dagligvarebutikken er Nærbutikken Stovner og er kun 600 m fra boligen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Stovner Senter ca. 83 butikker. Grorud Nærsenter og Linderud senter er andre alternativer i nærområdet. Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde med alt det innebærer av hovedstadens fasiliteter og servicetilbud.

Adkomst

Boligen har adkomst i -1. etasje via trapp. For veibeskrivelse se kartskisse eller www.ruter.no for informasjon om offentlig kommunikasjon. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Mateusz Zubrzynski

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Tante Ulrikkes vei 31,
984 Oslo

BRA

55 m2

P-rom

55 m2

BTA

61 m2

Innhold

1. Underetasje: Entré, bad/wc , stue, kjøkken, omkledningsrom og soverom.

Standard

Innbydende og lys entré med god plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg skoene. Rommet er holdt i moderne farger, og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Dørcalling med automatisk åpner ved inngangen. Stuen fremstår som et sosialt og tiltalende allrom. Stuen har god plass for sofamøblement, TV-seksjon og en velegnet spiseplass ved kjøkkensonen. Stuen er et lyst og luftig rom takket være hvitmalte vegger og store vindusflater som fyller rommet rikelig med daglys. Fra stuen er det balkongdør med utgang til en solrik og usjenert markterrasse på ca. 24 kvm, med utsikt over fellesområdet. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen. Kjøkkenet ble pusset opp i 2017. Kjøkkensonen defineres av moderne kjøkkeninnredning med lyse slette fronter, i kontrast til mørke fliser mellom overskap og benkeplater. Rommet har god skap- og benkeplass for å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Det er laminerte benkeplater med nedfelt oppvaskkum. Integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin er bruksvennlig plassert. Avsatt plass til kjøleskap. Baderom med flislagte overflater, behagelig gulvvarme og stilfull innredning. Baderommet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne, vask med underskap og opplegg for vaskemaskin. Downlights montert i himlingen. Leiligheten har et luftig soverom av god størrelse. Her er det god plass til dobbeltseng, nattbord og stor garderoberekke. Leiligheten har også et praktisk garderoberom meg god lagringsplass.

Oppvarming

Sentralfyring tilkoblet fjernvarmeanlegg, oppvarming via radiatorer. Varmekabler på bad.

Parkering

Det er mulighet for leie av p-plass eller garasje ved ledighet. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

BOLIGBYGGELAGET USBL

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Geir Csisar
Takstdato : 26.08.2020
Formuesverdi : 596 655,-
Sekundær formuesverdi : 2 147 959,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

2 600 000,- / Fellesutgifter: 4 120,-

Kr 4 120,- Fellesutgifter består av: Felleskostnader 2 437,- Renter lån 52 Avdrag lån 777 Avdrag lån 74 Renter lån 10 Trappevask 120 Vedlikeholdsfond 300 TV-anlegg 350 Felleskostnader inkluderer: Fjernvarme, varmtvann, trappevask, forsikring, kabel tv, internett, kommunale avgifter og internett fra GET TV/bredbånd: per 01.07.20 har selskapet avtale med GET. Det tas forbehold om endringer. For nærmere opplysninger ta kontakt med styret.

Totale kostnader

2 647 745,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 600 000,- (Prisantydning) 39 885,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 639 885,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 647 745,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 600 000,-

Ligningsverdi

kr 596 655,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består av boligbebyggelse, marka og store grønt og parkområder.

Arealer

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 55 kvm, Bruttoareal: 61 kvm P-rom kommentar: Entré, bad/wc, innredet rom, kjøkken, stue, soverom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Fellestomt

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.