Steinborgveien 42, 678 Oslo

Solgt

Høyenhall/Manglerud - 3-roms hjørneleilighet - Sydvestvendt leilighet - Kort vei til sentrum

Prisantydning
3 650 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
63 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 650 000,-

kr 4 609 860,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

301

148

186

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Borettslag

1953

63 m2

69 m2

63 m2

2

Fellestomt

31 905 m2

E

Beliggenhet

Beliggenhet

3-roms leilighet beliggende luftig og fritt på Høyenhall med utsikt over byen. Borettslaget er nå ferdig med rehabilitering av uteområder og fasader. Uteområdene stod ferdig i oktober 2020, her har det blitt byttet asfalt, etablert nye sitte områder, belysning, ny lekeplass, ny fotballbane og diverse beplantning med bl.a. humle bedd. Et av tiltakene er et flott damanlegg. Dammen er det blitt en naturlig møteplass med bord, utegrill og blomsterbed med insektvennlig vegetasjon. Om sommeren blir det satt ut fisker i dammen. Om vinteren blir det satt ut en snøkanon på borettslagets eiendom, slik at de minste alltid har gode forhold for å ake og leke i snøen. I umiddelbar nærhet finnes Joker nærbutikk. Rema 1000 Ryen og Coop Extra Manglerud senter innenfor kort gangavstand. Kjøpesenter med et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud. Flere barne- og ungdomsskoler i gangavstand, hvor de nærmeste er Ryenberget skole (1-10 kl.) og Høyenhall skole (1-10 kl.). Manglerud- , Husmannsplassen- og Svartdalsparken barnehage alle innenfor omlag 5 minutters gange fra boligen. Bussholdeplass Manglerudveien i umiddelbar nærhet med linje 70 til sentrum. Det går også nattbuss til holdeplassen. T-bane fra Ryen kun 8 minutters gange fra boligen med linje 1, 2, 3, 4 og 5.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger. Benytt påmeldingsknapp for visning eller ta kontakt for privatvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Ruben Michael Steen-Olsen

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Steinborgveien 42,
678 Oslo

BRA

63 m2

P-rom

63 m2

BTA

69 m2

Innhold

Attraktiv 3-roms hjørneleilighet beliggende i 2. etasje i et barnevennlig område på Høyenhall. Leiligheten har en sydvestvendt terrasse med gode solforhold og utsikt over byen. Borettslaget vant i 2020 OBOS bærekraftspris for å ha gjennomført et imponerende grønt løft. Et av tiltakene er et flott damanlegg som bidrar til å bedre håndteringen av overvann. Anlegget reduserer belastningen på det på det offentlige avløpssystemet. Samtidig er damanlegget blitt en naturlig møteplass med bord, utegrill og blomsterbed med insektvennlig vegetasjon. Det er også lagt gangbaneheller som "spiser" NOx,. Disse hellene spiser utslipp tilsvarende 10 dieselbiler pr år. Plenklippingen gjøres ved robotklippere som går på strøm ved 98% av plenområdet. Borettslaget har rehabilitert fasadene og isolert med en type superisolasjon, slik at de nå tilfredsstiller nybyggkravet i TEK10. Dette for å holde på varmen i leilighetene slik at det skal gå mindre strøm for beboerne til oppvarming. Grunnmuren har blitt isolert fra bunnen og opp, noe den ikke var før, i den hensikt å få en varmere kjeller og fellesområder. De har åpnet ventiler og luftekanaler som har gitt bedre inneklima. Det er drenert rundt de 14 blokkene, og gravemassen er gjenbrukt på uteområdet. Det er også lagt til rette for enklere avfallshåndtering med nedgravde avfallsbrønner. Borettslaget har bygget 61 nye garasjer der alle har fått ladeboks til elbil. Takene på blokkene er omtekket og pipeløp er rehabilitert. Balkongene har fått nye rekkverk og innglassing. Leiligheten inneholder: Entre, bad/vaskerom, stue, kjøkken og 2 soverom. Kjøkkeninnredning av type IKEA fra 2018/2019 med heltre fronter og benkeplate. Dobbel oppvaskkum med ettgreps blandebatteri, integrert komfyr, kombiovn og induksjonstopp. Nisje for oppvaskmaskin. Ventilator med kullfilter. Lekkasjevarsler under kjøkkeninnredningen. Bad med gulvmontert toalett, badekar med forheng og dusjgarnityr. Eier opplyser om at det er klargjort for vaskemaskin, men dette krever fjerning av badekar. Baderommet fra 2005/2006, badet er oppusset i regi av borettslaget iht. opplysninger gitt av eier. - Overbygget, sørvestvendt balkong på ca. 8,3 kvm med adkomst fra stue. - Teglsteinspipe som er rehabilitert ca. 2019. Eldre ildsted i stue. - Brannslukningsapparat og brannvarsler er montert. - TV og bredbånd gjennom borettslaget. - Calling anlegg med video. - Plassbygde skap i to soverom og entre. - Felles vaskeri. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Boligen har en tidstypisk planløsning god standard på overflater og fast innredning. Leiligheten er nylig overflatebehandlet. Boligen er gjennomgående gitt tilstandsgrad 1. Kun bygningsdeler som er gitt tilstandsgrad 3 er tatt med i sammendraget: Ingen bygningsdeler er angitt med TG 3. Innvendig gulv: Fliser i bad, 3-stavs parkett, laminat og fliser i øvrige rom. Innvendige vegger: Fliser i bad, malte plater og mur i øvrige rom. Innvendig himling: Malte overflater. Innvendige dører: Formpresset dør. Finerte dører fra byggeår i malt utførelse. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Elektrisk gulvvarme i bad. Ildsted i stue.

Parkering

Borettslaget har 61 garasjer med EL-bil lader og 38 faste parkeringsplasser. Borettslaget har også noen frie parkeringsplasser og 4 EL-bil ladeplasser. Garasje: Borettslaget har 61 garasjer. Garasjene ligger ved Steinborgveien 42-44 og bak blokken i Steinborgveien 34-36. Garasjene leies kun ut til andelseiere i borettslaget. Ved lading av EL-bil, ladbar hybrid, skal kun godkjent ladeboks som er satt opp i hver garasje benyttes. Tildeling av garasje skjer etter venteliste, en oppdatert liste ligger på borettslagets hjemmeside. Depositum for garasje er kr 65 000,- eller kr 50 000,-, avhengig av hvor man får garasje. Beløpet er ikke renteberegnet eller justert iht. konsumprisindeksen. Beløpet utbetales ved oppsigelse. 49 av disse finner du ved siden av barnehagen, med innkjøring fra Magnefaret. Depositum på disse er kr. 50 000,- og mnd. leien er kr. 350,-. 12 garasjer befinner seg foran Steinborgveien 42-44. Depositum på disse er kr. 65 000,- og mnd. leien er kr. 350,-. Ekstrakostnad pr. mnd. for tilgang til ladepunktet, er kr. 200,- pr. mnd. Ved kontraktinngåelse av parkeringsplasser og garasjeleie påløper det et engangsgebyr på kr. 700,-. Faste parkeringsplasser: Borettslaget har 38 faste parkeringsplasser. Parkeringsplassene befinner seg ved Steinborgveien 42-44, Svartdalsveien 54, ved siden av vaktmestergarasjen og ved Manglerudveien 1. Tildeling av plasser skjer etter venteliste som ligger på borettslagets hjemmesider. Ved utdeling av fast plass medfølger det et eget parkeringskort. Dette må ligge synlig i frontvinduet for å unngå kontrollavgift. Månedsleien er kr. 250,- og vil bli innkrevd over husleien Frie parkeringsplasser: På borettslagets område er det noen frie parkeringsplasser med følgende forbehold: Plassene ved Joker-butikken og ved barnehagen i Magnefaret kan benyttes når disse har stengt. For å kunne stå her må man ha et eget parkeringskort. Parkeringskort til disse plassene vil kun bli utdelt til de som hverken har garasje eller fast parkeringsplass. Parkeringskort må ligge synlig i frontvinduet for å unngå kontrollavgift. Parkeringskort utdeles ved henvendelse til styret. EL-bil ladeplasser: På borettslagets område er det 4 plasser som er reservert kun for rene El-bilder som ønsker å lade sine biler. Plassene befinner seg ved siden av Svartdalsveien 54. Her kan man lade sin bil for inntil 16 timer mot betaling. For å få tilgang til strømuttaket, må du henvende deg til styret for å få utdelt en nøkkel samt at du må ha gyldig parkeringskort som det står Manglerud borettslag på. Gateparkering i henhold til gjeldende bestemmelser

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning (22 86 59 99)

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Andreas Høieggen
Markedsverdi : 3 650 000,-
Takstdato: 10.02.2021

Prisantydning

3 650 000,- / Fellesutgifter: 6 033,-

Kr 6 033,- per mnd. Herav: Felleskostnader: 5.450,- Balkong: 583,- Felleskostnadene økte med 5% fra 01.01.2021 Det er avdragsfrihet på lån nr. 4 til og med 01.01.2022. Ved utløp av denne perioden kan felleskostnadene øke. Fellesutgiftene dekker kommunale avgifter, kabelTV-abonnement, bygningsforsikring, diverse drift og vedlikehold samt betjening av andel fellesgjeld.

Totale kostnader

4 609 860,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 650 000,- (Prisantydning) 952 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 602 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 609 860,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 650 000,-

Ligningsverdi

kr 945 294,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

2. Etasje: Primærrom: 63 kvm, Bruksareal: 63 kvm, Bruttoareal: 69 kvm Primærarealene består av: Entre, bad/vaskerom, stue, kjøkken og 2 soverom. Boder: Loftsbod med ca. 10 kvm gulvareal. Kjellerbod 1 på ca. 2 kvm. Kjellerbod 2 på ca. 4 kvm. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 31 905 kvm, Eierform: Fellestomt

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.