Ravnkroken 28 D, 1254 Oslo

Solgt

Rekkehus beliggende inntil skogsområder på et barnevennlig og sentralt boligfelt. Solrike uteplasser og fin utsikt!

Prisantydning
3 500 000,-
Boligtype
Rekkehus
Primærrom
67 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 500 000,-

kr 3 576 860,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

301

185

57

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Rekkehus

Borettslag

1980

75 m2

86 m2

67 m2

2

Fellestomt

56 202 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Ravnkroken 28 D har en attraktiv og sentral beliggenhet på Holmlia, og en fin intern beliggenhet inntil friområde! Ravnkroken er et boligfelt som egner seg for alle aldre, barnefamilier, etablerere og godt voksne! Fra boligen er det få minutters gange til Holmlia stasjon som har gode forbindelser til Oslo. Toget bruker ca. 13 min til Oslo. Det går også buss til Oslo som bruker under 15 min og stopper ved Rådhuset. Lusetjern barneskole er ca. 8 minutters gange fra boligen, Holmlia ungdomsskole ca. 13 min gange og det er flere videregående skoler på Holmlia. I nærområdet er det flere barnehager hvorav de nærmeste er Hallagerstua (700 meter), Hallagerbakken (800 meter) og Fjeldlund barnehage (900 meter). Holmlia har et flott idrettsamfunn og Holmliahallen har utendørs anlegg med kunstgressbane og gressbane, samt Holmliahallen som benyttes til håndball, basketball, badminton, innebandy, volleyball m.m. I tillegg kan du benytte deg av aktivitetsløypen ved anlegget, lekeplassen, Pressplay og svømmehall. Søndre Ås gård har ridesenter og åpen gård. Her finner du morsomme aktiviteter for både barn og voksne! For deg som liker å trene på treningssenter så er det gangavstand til Lia trening hvor det er gruppetrening og et fint område for egentrening. Holmlia har mange fine turområder på Grønliåsen med løypenett til Østmarka og oppkjørte skiløyper på vinteren. Det er også nærhet til kyststi, Hvervenbukta og mange flotte badeplasser. Nærmeste matbutikk er Kiwi som befinner seg i gangavstand fra boligen, i tillegg er Rema 1000 og Joker som er søndagsåpen i nærheten. Holmlia senter tilbyr diverse butikker, frisører, tannlege, kafé m.m. Senteret fornyes og i 2021 vil senteret åpnes med mange flere spennende butikker hvor det kan nevnes at følgende er planlagt kommer Apotek, bokhandel, matbutikk, vinmonopol m.m. Det er også kort kjøreavstand til Senter Syd på Mortensrud, Kolbotn Torg og Oslo Sentrum.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

søndag 20.
september,
kl. 13:00-14:00

Vibeke Haave

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Ravnkroken 28 D,
1254 Oslo

BRA

75 m2

P-rom

67 m2

BTA

86 m2

Innhold

U. etg: Entré, gang/trapperom, bad/vaskerom, soverom, garderobe/bod og bod. 1. etg: Stue, kjøkken og soverom. Utvendig sportsbod.

Standard

Ravnkroken 28 D er et rekkehus over to plan med sentral beliggenhet på et barnevennlig boligfelt på Holmlia! Inngangspartiet er pent opparbeidet med trapp opp til en takoverbygd uteplass hvor det også er inngang til en praktisk utebod. Entré har flislagt gulv med varmekabler og downlights i taket. Det er plass til oppbevaringsmøbler. Videre innover i boligen er det rom som i dag benyttes til oppbevaring/garderobe og en bod. Det er to gode soverom i boligen som er fordelt på hver sin etasje. Hovedsoverommet i 1. etasje har garderobeskap i tillegg til at det er god plass til ekstra kommoder ol. Begge soverommene er innredet i lyse farger. Flislagt bad i underetasjen har en moderne baderomsinnredning med skuffer og tilhørende speilskap over. Det er dusjkabinett, toalett og opplegg for vaskemaskin. Lyst kjøkken med hvite fliser over laminat benkeplater og godt med skapplass. Enkelte overskap har glassfelt og lys. Det er integrert komfyr, mikro, koketopp og kjøl-/fryseskap. Avsatt plass til oppvaskmaskin som medfølger. Spiseplassen på kjøkkenet har en stilfull vegg. Fra kjøkkenet er det utgang til nordvest vendt terrasse med markise hvor du har en fin utsikt mot Oslofjorden. Stue med utgang til sydøstvendt terrasse og hage hvor du kan nyte stillheten mot skogen. Velkommen til Ravnkroken 28D!

Oppvarming

Boligen varmes opp av gulvvarme i entré og vannbårne radiatorer.

Parkering

Fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg under blokkene. Borettslaget leier også ut noen parkeringsplasser. Gjesteparkering på oppmerkede gjesteplasser.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning AS (22 86 59 99)

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Stein Haugen
Takstdato : 04.09.2020
Markedsverdi : 3 500 000,-

Prisantydning

3 500 000,- / Fellesutgifter: 4 157,-

Kr 4 157,- Fellesutgiftene dekker bla: Fjernvarme (a-konto), kommunale avgifter, kabel-tv og internett, forretningsførsel, felles vedlikehold, felles bygningsforsikring m.m. Herav: Felleskostnader 3.084,- A konto oppvarming 703,- Kabel-tv 370,- Fjernvarme betales a-konto og det foretas oppgjør en gang i året etter avlesning. Borettslaget opplyser at deler av felleskostnadene er redusert ut året, men at de vil øke noe fra neste år.

Totale kostnader

3 576 860,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 500 000,- (Prisantydning) 69 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 569 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 576 860,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 500 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består av rekkehus- og leilighetsbebyggelse.

Arealer

Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 86 kvm P-rom kommentar: U. etg: Entré, gang/trapperom, bad/vaskerom og soverom. 1. etg: Stue, kjøkken og soverom. U.Etasje: P-rom: 29 kvm Bra: 37 kvm 2.Etasje: P-rom: 38 kvm Bra: 38 kvm Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 56 202 kvm, Eierform: Fellestomt

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.