Harald Sohlbergs vei 5 B, 1064 Oslo

Solgt

Karihaugen - Lys og arealeffektiv 2-roms med utgang til terrasse/hage - Perfekt førstegangskjøp - Godt kollektivtilbud

Prisantydning
2 750 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
47 m2
Soverom
1

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 750 000,-

kr 2 903 870,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

301

107

1197

9

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

1973

47 m2

52 m2

47 m2

1

Fellestomt

1 679 m2

E

Beliggenhet

Beliggenhet

Harald Sohlbergs vei 5B er en lys og flott 2-roms borettslagsleilighet som ligger i rolig og veletablert boligområde på Karihaugen i Oslo kommune. Leiligheten har en god intern beliggenhet i borettslaget med utsyn over fine grøntarealer samtidig som det er skjermet. Boligen ligger svært sentralt med kort vei til nærbutikk, kollektivtransport, marka og andre fasiliteter, samt kort vei til skole og flere barnehager. Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til flotte turområder. I området ligger det flere lekeplasser, kort gangavstand til Østmarka som byr på gode fiske- og bademuligheter, ridestier, oppkjørte skiløyper vinterstid, lysløyper og flere sportsstuer med servering. Det er også kort avstand til Mariholtet som er et populært friområde med mange fine stier. Det er treningssenter på Furuset og flerbrukshall på Karihaugen/Ellingsrudåsen. Ellingsrud ridesenter ligger også like i nærheten og tilbyr diverse aktiviteter for små og store. Fra boligen er det kort vei til alt en trenger av servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres på Jokerbutikken som ligger et par minutters gange fra leiligheten, som forøvrig også holder søndagsåpent. Det er kort kjørevei til kjøpesenter både på Furuset og Lørenskog med et ytterligere servicetilbud, samt hyggelige kaféer og restauranter. Enkel adkomst til mange tettsteder i området gjør beliggenheten spesielt attraktiv for deg som pendler. Fra boligen er det kun 400m til Karihaugen hvor man har bussholdeplass med forbindelse mot Lillestrøm og Oslo. Alternativt er det kort gangavstand til Ellingsrudåsen T-banestasjon. Her går T-bane rute 2 Ellingsrud-Østerås med jevnlige avganger mot Oslo. Fra Ellingsrudåsen T er det forøvrig også bussholdeplass. Med bil tar det ca. 5 min til Lørenskog, 9 min til Strømmen Storsenter, 10 min til Lillestrøm, 16 min til Oslo S og 30 min til Oslo lufthavn. For barnefamiliene er Karihaugen et perfekt sted å bo med et godt tilbud av barnehager og skoler. Rundt boligen er det et godt utvalg av barnehager, de nærmeste barnehagene er Ellingsrud private barnehage (0-5 år), Karihaugen barnehage (1-6 år) og Lia barnehage (1-6 år). Boligen sokner til Ellingsrudåsen barneskole og Ellingsrud ungdomsskole som ligger i gangavstand. Det er flere videregående skoler i området både videre inn mot Oslo, Lørenskog og i Lillestrøm. Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres ved Kiwi Ellingsrud og Joker Ellingsrudåsen som ligger i gangavstand (100m) fra boligen, som forøvrig også holder søndagsåpent. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort kjørevei til kjøpesenter både på Furuset og Lørenskog med rikt utvalg av butikker, restauranter, kjøpesenter og servicetilbud. I tillegg er det kort vei til velutstyrt døgnåpen bensinstasjon.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Mateusz Zubrzynski

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Harald Sohlbergs vei 5 B,
1064 Oslo

BRA

47 m2

P-rom

47 m2

BTA

52 m2

Innhold

2. etasje: Entré, bad/wc, kjøkken, stue, soverom

Standard

Innbydende og lys entré innredet med flott speilgarderobeskap med god plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg skoene. Rommet er holdt i moderne farger, og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Dørcalling med automatisk åpner ved inngangen. Stuen fremstår som et sosialt og tiltalende allrom. Stuen har god plass for sofamøblement, TV-seksjon og en velegnet spiseplass ved kjøkkensonen. Stuen er et lyst og luftig rom takket være hvitmalte vegger og store vindusflater som fyller rommet rikelig med daglys. Fra stuen er det balkongdør med utgang til en solrik uteplass med terrasseplatting som gir grillingsmuligheter på varmesommerdager. Kjøkkenet har en åpen løsning mot stuen. Rommet har god skap- og benkeplass for å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Kjøkkeninnredning med tremønstret folierte fronter, laminat benkeplate, 1 1/2 oppvaskkum i stål med avrenningsfelt, fliser over benk. Integrerte hvitevarer med keramisk platetopp, stekeovn og kombiskap (kjøl/frys). Kjøkken fra 2005. Ny platetopp og stekeovn fra 2020. Opplegg for oppvaskmaskin. Avtrekksvifte/ventilator med omluft. Baderom med flislagte overflater, behagelig gulvvarme og stilfull innredning. Badet ble pusset opp i 2020. Baderommet er innredet med frittstående toalett, dusjhjørne med innfellbare glassvegger, vask med underskap og opplegg for vaskemaskin. Leiligheten har et luftig soverom av god størrelse. Her er det god plass til dobbeltseng, nattbord og stor garderoberekke. Øvrig: Leiligheten har i tillegg kjellerbod på 2,7 kvm. Felles sykkelbod for vogner og sykler.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet. Varmekabler på bad.

Parkering

Parkeringsplass m/parkeringsbevis via Coop. Styret har gitt alle leilighetene et parkeringsbevis for parkering på Coop Eiendoms plass iflg avtale.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS EIENDOMSFORVALTNING AS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Geir Csisar
Takstdato : 03.11.2020
Formuesverdi : 633 286,-
Sekundær formuesverdi : 2 279 831,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

2 750 000,- / Fellesutgifter: 2 815,-

Kr 2 815,- Fellesutgifter består av: Felleskostnader 2.044,- Lånekostnad 1 238,- Lånekostnad 2 533,- Fellesutgifter inkluderer: varmtvann, vaktmestertjenester, trappevask, kommunale avgifter, forretningsførsel, strøm til fellesarealene, felles bygningsforsikring, avsetning til vedlikehold og betjening av andel fellesgjeld. Ikke kabel - TV, men fibernett via OpenNet.

Totale kostnader

2 903 870,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 750 000,- (Prisantydning) 75 000,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 825 000,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 500,- (Dokumentavgift) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 78 870,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 903 870,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 750 000,-

Ligningsverdi

kr 633 286,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Veletablert boligområde bestående av blokker og småhusbebyggelse. Denne boligen ligger i 2. etasje i en boligblokk over 4 etasjer.

Arealer

Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 47 kvm, Bruttoareal: 52 kvm P-rom kommentar: Entré, bad/wc, kjøkken, stue, soverom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 679 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt

Sameiets tomt på 1.679,1 m2. Tomten heller mot øst og er opparbeidet med gressplen, prydbusker og diverse beplantning. Flere lekeplasser i området. Det er anlagt asfalterte gangveier og adkomst til bebyggelsen. Uteplass med terrasseplatting på fellestomt.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.