Aslakveien 16 D, 753 Oslo

Solgt

Røa - Stor gjennomgående 3(4)-roms leilighet med to balkonger - Garasjeplass m/ EL-billader - Heis - Nær marka

Prisantydning
6 890 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
96 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 890 000,-

kr 7 220 748,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

301

11

317

80

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2005

99 m2

110 m2

96 m2

2

Eiet tomt

6 573 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et veletablert og populært boligområde mellom Røa og Ullerntoppen. Kort vei til god offentlig kommunikasjon med T-bane linje 2 fra Røa/Hovseter. Buss 46 fra Aslakveien som går til Ullerntoppen og Majorstuen. Buss 32 kjører til sentrum både dag og natt, og nærmeste stoppested finner man i Kristian Auberts vei, som ligger ca. 10 minutters gange fra leiligheten. På Røa er det både T-bane og diverse bussforbindelser. I tillegg er det bussholdeplass i Aslakveien. Det er ca. 10 minutters gange til Røa Senter med et bredt utvalg av ulike forretninger og servicetilbud som MENY med ferskvaredisk, vinmonopol, apotek, sushirestaurant, legekontor, tannklinikk, kiropraktor, sportsbutikk, interiørbutikk m.m. Flotte tur og rekreasjonsmuligheter langs Mærradalen med gåavstand til Nordmarka og Bogstadvannet med bademuligheter om sommeren og skøyter om vinteren. Fine bademuligheter er det også i Østervann. I Sørkedalen og Tryvann er det gode muligheter for langrenn. Kun en kort biltur unna er det tilgang til preparerte og gode løyper. Forøvrig er det flotte turmuligheter i område, både langs Lysakerelven og fra Fossum. Oslo Vinterpark med alpinløyper er kun en 15 minutters kjøretur fra boligen. De nærmeste idrettsklubbene er Njård, Røa og Ready som har et bredt tilbud innenfor idrett. Her finner du tilbud som alpint, fekting, håndball, fotball, langrenn, sykkel, tennis, turn og bandy. Av treningstilbud i umiddelbar nærhet, finner man både Mudo Røa og Basic Treningssenter. Røa bad er også verdt å nevne, hvor det finnes både svømmehall og Sats treningssenter med egen velværeavdeling, ulike badstuer og det beste gruppetreningstilbudet i vann. Flere golfbaner i nærheten av boligen som Grini Golfklubb (9-hulls), Oslo Golfklubb (18-hulls) og Haga Golfklubb (27-hull) for å nevne noen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

tirsdag 27.
oktober,
kl. 17:00-18:00

onsdag 28.
oktober,
kl. 17:00-18:00

Christian Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Aslakveien 16 D,
753 Oslo

BRA

99 m2

P-rom

96 m2

BTA

110 m2

Innhold

Attraktiv og romslig gjennomgående 3-roms leilighet i 3. etasje. Original kjøkkeninnredning med laminat front, laminat benkeplate, rustfri oppvaskkum, integrert stekeovn/platetopp/oppvaskmaskin, varmtvannsbereder og ventilator. Det er montert kjøkkenøy. Sanitærinnstalasjoner: Flislagt bad med varmekabler: veggmontert dusj med dusjvegger, klosett, servant i underskap og opplegg for vaskemaskin. Flislagt WC med varmekabler: klosett og servant. - Original 4-roms leilighet som er gjort om til en 3-roms. Kan ved enkle grep tilbakeføres til en 4-roms. - Flislagt balkong på ca. 9 kvm med adkomst fra stue. - Flislagt balkong på ca. 9 kvm med adkomst fra kjøkken. - Innfelte lys i himling i bad og gang. - Bredbånds kabelanlegg med mulighet for tilknytning til internett. - Dørtelefon. - Røykvarsler og brannslukningsutstyr. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Leiligheten har en tidstypisk planløsning og god standard. Boligen er gjennomgående gitt tilstandsgrad 1 og 2. Kun bygningsdeler som er gitt tilstandsgrad 3 er tatt med i sammendraget: TG 3: Det er ingen bygningsdeler registrert med tilstandsgrad 3. Innvendige gulv: Fliser i bad og WC. Belegg i bod. Enstavs parkett i øvrige rom. Innvendige vegger: Fliser i bad og WC. Malte og tapetserte overflater i øvrige rom. Innvendig himling: Malt. Innvendige dører: Hvite glatte innvendige dører. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc.

Oppvarming

Sentralvarmeanlegg. Elektrisk gulvvarme i bad og wc. Elektrisk oppvarming.

Parkering

Biloppstillingsplass nr. 80 i felles garasjeanlegg medfølger boligen. Elbillader med 7,4 KWh effekt.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

ABBL (67 57 40 00)

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tom Gunnar Olsen
Takstdato : 17.09.2020
Markedsverdi : 7 000 000,-
Låneverdi: 5 800 000,-

Prisantydning

6 890 000,- / Fellesutgifter: 3 962,-

Kr 3 962,- pr mnd. Herav: Felleskostnader: 2 973,- Avdrag lån: 483,- Renter lån: 506,- Fellesutgiftene dekker kommunale avgifter, kabelTV-abonnement, bygningsforsikring, diverse drift og vedlikehold samt betjening av andel fellesgjeld.

Totale kostnader

7 220 748,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 890 000,- (Prisantydning) 143 558,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 7 033 558,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 175 820,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 7 033 558,-)) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 187 190,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 220 748,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 6 890 000,-

Ligningsverdi

kr 1 698 668,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Boligen er bygget på såle på ukjent grunn for takstmannen. Grunnmur er i støpt betong. Drenering forutsettes å være utført ihht. gjeldende praksis for byggeåret. Yttervegger i bærende konstruksjon i betong/stål innfelt med bindingsverk, antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført utvendig kledd med spekket tegl/trepanel. Takkonstruksjonen er flatt tak. Yttertaket er tekket med papp. Frittbærende dekker er støpte betongdekker. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre. Vinduene er fra byggeåret. Entrédør som er brann- og lydklassifisert. Døren er fra byggeåret. Balkongdør med isolerglass, karm og ramme i tre. Døren er fra byggeåret. Vann og avløpsledninger er fra byggeåret. Mekanisk avtrekksanlegg. El. skap med automatsikringer plassert i bod. For ytterligere informasjon om byggemåte/vedlikeholdsbehov henvises det til informasjon i vedlagte tilstandsrapport.

Arealer

Primærrom: 96 kvm, Bruksareal: 99 kvm, Bruttoareal: 110 kvm Primærarealene består av: Entré, bad, kjøkken, stue, 2 soverom og WC. Bod på ca. 3 kvm i leiligheten. Bod på ca. 5 kvm i kjeller medfølger. Boder er merket med nr. 80. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 6 573 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Fellesarealene er opparbeidet med asfalterte veier, gress, beplantning, sitteplasser m.m.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.