Kåtorpknausen 55, 1870 Ørje

Solgt

Stor Buen-hytte med flott planløsning og 4 soverom - Herlig beliggenhet rett ovenfor Rødenessjøen - Stabbur & garasje

Prisantydning
2 100 000,-
Boligtype
Fritidseiendom
Primærrom
89 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 100 000,-

kr 2 167 970,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3013

30

25

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Fritidseiendom

Selveier

1982

93 m2

89 m2

4

Eiet tomt

4 280 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Kåtorpknausen har en herlig beliggenhet i skjermede omgivelser med umiddelbar nærhet til Rødenessjøen. Eiendommen ligger høyt med delvis utsikt over vannet. En kort spaseravstand ned bakken, rett utenfor tomtegrensen er du ved vannet. Her er det fantastiske bademuligheter i skjermet og idyllisk vik. Tar du kanoen eller kajakken finner du mange herlige plasser i nærheten for både bading og utflukter. Det er ca. 500 m fra gamle E18 og ca. 6 km fra Ørje sentrum. Bilvei frem til hytta. Usjenert og rolig beliggende i lite hytteområde. Det er fin natur og flere fine sandstrender i forbindelse med Rødenessjøen. Ørje kan by på et rikt kulturliv og da spesielt om sommeren. Avstand til Oslo ca. 85 km og til Sverige ca. 7 km. Ny E-18 fra Ørje og innover mot Oslo er et stort pluss for bygda. Ved riksgrensen til Sverige ligger det flotte skianlegget over Køllen. I Tøcksfors, Sverige, finner man kjøpesenter med alt av butikker man kan tenke seg. Det er fine oppvekstsvilkår for barn og ungdom på Ørje. Det er mange fine turområder. Kommunen har mange fine badeplasser å by på, bl.a. ved Rødenessjøen, Øymarksjøen og Stora Lee. I disse vassdragene er det også et eldorado for padling. Her finner du naturperler på rad og rekke. Ørje og Marker kommune må oppleves, særlig på sommerstid er det idyll mange steder i bygda, hvor man kan finne ro i kropp og sjel Offentlige badeplasser i Øymarksjøen er på Husborn friområde, Ytterbøl senter, Lihammeren. I Rødenessjøen er det Tangen og Tjuvholmen som er tilrettelagt for bading og er tilgjengelige fra veg. For Store Le er det Østre Otteid friområde som er offentlig og tilgjengelig med bil. Du kan også sluse deg fra Ørje og nedover Haldenkanalen og Stora Le. Fjellaområdet De store områdene mellom Marker, Eidsberg, Rakkestad og Aremark kalles Fjella. Dette er det største sammenhengende naturområdet i Østfold. Et nettverk av stier og skiløyper innbyr til turer både sommer og vinter, turkart.no . I Fjella finnes også flere besøkshytter. Disse er åpne for servering, først og fremst i vinterhalvåret. Turkart fås kjøpt i sportsforretning og bokhandel. Utkikkstårnet Linnekleppen (325 moh) ligger på grensen mellom Marker og Rakkestad og er Europas eneste bemannede brannvakttårn. Ut.no/Linnekleppen, Linnekleppens facebookside Kjølen Sportcenter. Sportcenteret ligger på riksgrensen og har en løypetrasè på 2,5 km med belysning og kunstsnø. I tillegg finnes oppkjørte løyper innover i marka. Senteret er et mosjonsanlegg som kan benyttes hele året med merkede turstier og innendørs treningsmuligheter. Se www.overkolen.com Se forøvrig https://www.marker.kommune.no/kultur-fritid-og-bibliotek.502410.no.html for mer informasjon om kultur og fritidstilbud i Marker kommune.

Adkomst

Ta av E-18 ved Trollbergtjern og følg Ørjeveien inn på Kallakveien frem til avkjøring til Kåtorpknausen. Følg veien innover og hold rett frem i første dele. Så til venstre inn gruset stikkvei. Hytta ligger på venstre side. Det vil også merkes ved annonserte fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

fredag 16.
april,
kl. 14:30-16:00

søndag 18.
april,
kl. 14:00-15:00

Pål Engum Jørgensen

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Kåtorpknausen 55,
1870 Ørje

BRA

93 m2

P-rom

89 m2

Innhold

1. etasje - 93 kvm BRA: Ytterbod - Romslig entre og gang - Bad/wc/vaskerom - 4 soverom - Stor stue med peis og delvis åpen løsning mot kjøkkenet - Kjøkken med innredning i furu Kjeller: Krypekjeller under deler av hytta. Adkomst via luke i verandagulvet ved ytterboden. Grovkjeller med kjellernedgang via luke i gulv i gangen. Grovkjeller har grunnflate på 21 m2. Takhøyde er ca. 2,36 m. Stabbur - 14 kvm BRA: Isolert stabbur fundamentert på betongpæler. Isolerte bindingsverksvegger utvendig kledd med panel. Innvendig kledd med panel. Bærekonstruksjonen i taket er i tre. Saltak takform tekket med betongtakstein. Besiktiget fra bakkeplan. Garasje - 26 kvm BRA: Bindingsverksvegger utvendig kledd med panel. Bærekonstruksjonen i taket er i tre. Saltak takform tekket med betongtakstein. Besiktiget fra bakkeplan. Jordgulv. Vippeport i treverk. Dør. Skjevheter og garasjen er kun medtatt med bruksverdi.

Standard

Kjøkken: Kjøkken med åpen løsning mot stuen. Innredning i L-form med profilerte furufronter. Laminerte benkeplater. Vaskekum. Ventilator. Bad/Sanitær: Gulv med vinylbelegg og vegger med panel. To servanter på skap med furufronter. Gulvstående wc. Dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Ventil i vegg. Stråleovn. Varmtvannsbereder i grovkjeller. Innvendige overflater: Gulv med lakkerte en stavs heltrebord. Vegger med panel. Himlinger med panel.

Oppvarming

- Peis med innsats. - Stråleovn på badet - Panelovner forøvrig - Det ble forsøkt feiet på denne bruksenheten i 2020, men det var avvik vedrørende tilkomst på tak. Takstige mangler. - Boligtilsyn gått 08.07.2020.

Parkering

På egen tomt med plass til flere biler.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kjeserud boligtakst / Per-Christian Kjeserud
Takstdato : 22.03.2021
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 870 000,-
Teknisk verdi : 2 870 000,-

Prisantydning

2 100 000,-

Totale kostnader

2 167 970,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 52 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 100 000,-)) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 67 970,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 167 970,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 100 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Hytte oppført i 1982 på 93 m2 bruksareal. Garasje oppført i 1985 på ca. 26 m2. Stabbur oppført i 1985 på ca. 13 m2.

Arealer

Primærrom: 89 kvm Bruksareal: 93 kvm P-rom kommentar: Alle rom i hyttas første etasje er inkludert i primærarealet foruten bod på 4 kvm. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Tomt

Eiet tomt på 4 280 kvm. Tomten er en naturtomt som er opparbeidet med plenarealer. Tomten består av gnr. 30, bnr. 20/21/25. Skjermet og koselig tomt bestående hovedsakelig av naturtomt og noe plen. Det er kjørevei frem til hytta og gode parkeringsmuligheter. Mye av vegetasjonen står på egen grunn og kan om ønskelig hugges. Det er kun en nabo. Situasjonskart med grenser ligger ved i prospektet. Tomten med bnr. 20 kan pr i dag ikke bebygges.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.