Gamleveien 28, 1870 Ørje

Solgt

Stor og praktisk enebolig med alt på et plan. Varmepumpe med jordvarme. Gangavstand til sentrum. Stor tomt.

Prisantydning
2 790 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
205 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 790 000,-

kr 2 875 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3013

90

198

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Enebolig

Selveier

1962

273 m2

205 m2

4

Eiet tomt

1 472 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Meget sentralt og attraktivt beliggende enebolig i veletablert boligområde. Gangavstand til skole, idrettshall, fotballbane, bank, forretninger, post, treningssenter, pub, koselige spisesteder, idylliske badeplasser, etc. Gangavstand til både idylliske Rødenessjøen og Øymarksjøen. Ørje kan by på et rikt kulturliv og da spesielt om sommeren. Avstand til Oslo ca. 85 km og til Sverige ca. 7 km. Ny E-18 fra Ørje og innover mot Oslo er et stort pluss for bygda. Ved riksgrensen til Sverige ligger det flotte skianlegget over Kølen. I Töcksfors, Sverige, finner man kjøpesenter med alt av butikker man kan tenke seg. Det er fine oppvekstsvilkår for barn og ungdom på Ørje. Det er mange fine turområder. Kommunen har mange fine badeplasser å by på, bl.a. ved Rødenessjøen, Øymarksjøen og Stora Lee. I disse vassdragene er det også et eldorado for padling. Her finner du naturperler på rad og rekke. Ørje og Marker kommune må oppleves, særlig på sommerstid er det idyll mange steder i bygda, hvor man kan finne ro i kropp og sjel

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

onsdag 08.
juli,
kl. 17:30-18:30

Jørgen Nilsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Gamleveien 28,
1870 Ørje

BRA

273 m2

P-rom

205 m2

Innhold

Bolig bygget med en etasje og kjeller, oppført 1962 senere påbygget med garasje i kjeller og soverom, vaskerom 1 etg. 1. etasje: Entré, stue 1, stue 2, kjøkken, trapperom, bad, 4 soverom, gang, vaskerom samt garasjerom. Kjeller: Bod, teknisk rom, gang, bad/ vaskerom, hobbyrom samt garasjerom. Det er en terrasse mot syd på ca 30 m², med adkomst via terrassedør i stue. Terrassen er bygget i trykkimpregnert trevirke med rekkverk i malt treverk her er det også satt opp levegg i leca mot vei. Det er også en overbygget terrasse mot vest på ca 16 m² med adkomst via hev/skyvedør fra stue. Terrassen er bygget i trykkimpregnert virke med rekkverk i malt treverk.

Standard

Boligen holder en normal standard på innredninger og utstyr og det er de senere år innredet bad/vaskerom i kjeller samt 1 rom til hobbyrom/spillrom. Boligen har en del bruksslitasje på overflater innvendig og utvendig og en må påregne oppgraderinger. Overflater på innvendige gulv: Innvendige gulver med parkett, belegg, fliser, laminat, teppe og betong. Gulver har bruksslitasje. Noe knirk i stuegulvene. Overflater på innvendige vegger: Innvendige vegger med malt panel, smartpanel og malte flater. Overflater på innvendig himling: Himlinger/tak med malt panel, lakkert panel og slette malte tak. Kjøkkeninnredning: Takhøy kjøkkeninnredning med malte heltre skrog og profilerte fronter. Det er benkeplate i laminat med nedsenket oppvaskbeslag med skyllekum og oppvaskkum. Ventilator over komfyr med avtrekk ut av vegg. Plass og opplegg for oppvaskmaskin. Bad i 1. etasje: Gulv med fliser. Det er vannbåren varme i gulv. Fliser på vegger. Går ut fra at badet er renovert på midten av 90 tallet. Badet er innredet med baderomsinnredning i lakkert/kirsebær treverk med underselskap med heldekkende servant, speil og skap over, det er i tillegg skap ved siden med skuffer og skap. Det er gulvmontert toalett, badekar og dusjnisje med glassbyggestein. Vaskerom i 1. etasje: Våtromsbelegg med oppbrett på vegg. Smartpanel på vegger. Rommet er innredet med gulvmontert toalett, baderomsinnredning på 80 cm med heldekkende servant med skap under og speilskap med lys over. Det er opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Bad/vaskerom i kjeller: Det er våtromsbelegg med oppbrett på vegg. Innvendige vegger er malt på betongpuss. Rommet er innredet med opplegg og plass til vaskemaskin. Det er gulvmontert vakum toalett. Skyllekar med blandebatteri over og blandebatteri dusj på vegg med dusjgarnityr over. Elkraft: Det er sikringsskap med skrusikringer. Hovedsikringer på 35 Amp. Tilstandsvurdering: Det opplyses fra eier at strøminntak på loft og nye ledninger inn til hus er skiftet. Følgende oppgraderinger er gjort siden februar 2018: - Laget vegg i øvre garasje, satt inn verkstedbenk og laget hobbyverksted i garasje nede. - Malt kjellerstue og lagt teppe, oppgradert elektrisk. - Laget større gårdsplass bak huset. - Satt opp gjerde på tomten. - Forsterket gulv i overbygget veranda for å tåle vekt av spa-bad. - Laget fiskedam og blomsterbed. - Byttet takrenne og vindski. - Hatt storservice av sentralfyr. - Nytt strøminntak på loft og nye ledninger inn til huset. - Byttet til frostfri utekran. - Ryddet kjellerboder for jord og stein og laget "pallegulv".

Oppvarming

Det er montert varmepumpe av type Nibe, med jordvarme vann til vann i teknisk rom denne er koblet på radiatorer på vegg og gulvvarme i bad 1 etg. Varmepumpen har også vv-tank. Pipe i teglstein, helbeslått over tak. Det er en murt åpen peis i stue mot nord og en vedovn i stue mot syd.

Parkering

Parkering i garasje, samt på egen gårdsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Toran Eiendom AS
Takstdato : 22.06.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 3 174 000,-
Markedsverdi : 2 830 000,-
Teknisk verdi : 3 174 000,-
Formuesverdi : 628 883,-
Sekundær formuesverdi : 2 263 980,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

2 790 000,-

Totale kostnader

2 875 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 69 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 790 000,-)) -------------------------------------------------------- 85 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 875 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 790 000,-

Ligningsverdi

kr 628 883,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Frittliggende enebolig oppført 1962, senere påbygget med garasje i kjeller, soverom og vaskerom 1 etg. Det er også garasje og carport i forlengelse av bolig.

Arealer

Primærrom: 205 kvm, Bruksareal: 273 kvm P-rom kommentar: Kjeller: Gang, bad/vaskerom, hobbyrom 1.Etasje:: Entré, stue 1, stue 2, kjøkken, trapperom, bad, vaskerom, gang, 4 soverom. Bruksareal 1. etasje: 180 kvm. Bruksareal Kjeller: 93 kvm. I tillegg til arealet er det en carport på 22 m² i ende av bygning, dette arealet er ikke tatt med men beregnes inn i teknisk verdi. Rom på innside av garasje blir her regnet som P-rom da dette er innredet som spillrom/pauserom. Takhøyde kjeller ca 2,13 m. Takhøyde i garasje kjeller ca 2,2 m. Soverom med dør fra stue har vært kontor men brukes i dag til soverom. Det er i tillegg 2 rom i kjeller mot syd som ikke er innredet eller støpt gulv, disse rommene er ikke målbare og tas ikke med i arealet. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 472 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiet tomt på 1472,8 m². Solrik tomt som er flat/lett skrånende, opparbeidet med plenarealer, beplantet med blomsterbed og hekker. Belegningsstein på gårdsplass og ned til kjeller. Hagen er helt inngjerdet, og egner seg derfor meget godt for dyr og små barn. Dette ble utført 2018-19.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.