Nordliveien 3 B, 1415 Oppegård

Solgt

Oppegård/Sætreskogen - Innflytningsklar 1/2-part av tomannsbolig. Dobbel garasje. Solrikt. Barnevennlig. Landlig.

Prisantydning
8 490 000,-
Boligtype
Tomannsbolig
Primærrom
148 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 8 490 000,-

kr 8 717 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

244

121

2

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Tomannsbolig

Eierseksjon

2020

150 m2

148 m2

4

Fellestomt

1 188 m2

B

Beliggenhet

Beliggenhet

Boligen ligger solrikt til i et veletablert og meget stille, barnevennlig område med småhusbebyggelse på Oppegård / i Sætreskogen. Marka er 'nærmeste' nabo. Dette er et flott område for barnefamilier med gangavstand til barnehager og skoler. Her har du nærhet til naturen, men samtidig er det kort vei til dagligvarebutikker og offentlig kommunikasjon, både til tog og buss. Buss til Kolbotn/Hauketo og Vevelstad stopper ved Greverud skole og tog ved Oppegård. Det tar drøyt 20 minutter med lokaltoget til Oslo sentrum og under 10 minutter til Ski og Ski Storsenter. Oppegård og nærområdet har et godt utvalg av servicetilbud, som nevnt skoler og barnehager, men også dagligvare, apotek, legesenter og altså offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til Østre Greverud idrettspark fra eiendommen. Her finnes idrettshall, kunstgressbane, idrettshus og lysløype samt en 18-hulls golfbane med proshop og restaurant. Kolbotn var kommunesentrum i det som var Oppegård kommune. Her er det fortsatt et rikelig utvalg av servicefunksjoner, butikker og kulturelle tilbud. Kolbotn Torg er en del av "nye Kolbotn sentrum" og omfatter et rikt butikkutvalg, gågater, kaféer og grønne lunger. Her finner du et stort utvalg av ulike servicetilbud i tillegg til vinmonopol, dagligvarehandel og gode shoppingmuligheter på flere sko- og klesbutikker. Du kan nyte en god kopp kaffe på flere hyggelige bakerier eller ta en bedre middag på Kullebunden Spiseri eller Gamle Tårnhuset restaurant. Kolbotn Torg har ca. 60 spennende butikker, inkludert en stor matvarebutikk. Kulturhuset Kolben finnes også i Kolbotn sentrum. Kolben kan tilby et rikt kulturliv med kino, konsertlokaler, selskapslokaler, restaurant, bibliotek m.m. De lokale korpsene benytter også kulturhuset til instruksjon og det settes opp konserter og forestillinger. På Sofiemyr, en 5-minutters kjøretur unna, finner du Norges største spa-anlegg, The Well. Her kan du unne deg litt ekstra luksus i hverdagen. Området kan skilte med et rikt mangfold av ulike lokale idrettslag - og foreninger. Kolbotn og Oppegård Idrettslag tilrettelegger begge både for bredde og topp. Det er et godt utvalg av grupper for fotball, håndball, turn/RG, svømming, sykling, basket, volleyball, orientering, snowboard, seniorlaug og handicapidrett. I nærområdet er derfor mulighetene mange. Her finner man flerbrukshall, svømmehall, ballbinge, utendørs ishockeybane, brytehus, friidrettsbane, kunstgressbane og sandvolleyballbane. I kort kjøreavstand finnes tennisbaner, Bunnefjorden / Oslofjorden med båthavn og flere badestrender.

Adkomst

Adkomst fra Skiveien - innkjøring i Kongeveien under jernbanen mellom Oppegård og Greverud stasjoner. Følg Kongeveien til Rolf Presthus vei på høyre hånd. Følg denne til Tiurveien. Ta inn til høyre her og kjøp til Slåbråtveien. Ta igjen til høyre her og kjør til venstre inn Sætreskogveien og til venstre igjen med en gang inn Nordliveien. Følg til nr. 3 på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Truls Myrbråten

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Nordliveien 3 B,
1415 Oppegård

BRA

150 m2

P-rom

148 m2

Innhold

Romslig familiebolig med 4 soverom. Boligen inneholder følgende rom: 1. etasje: Stue, kjøkken med spiseplass, entré, bad, vaskerom og en bod. 2. etasje: Loftstue, bad og 4 soverom. Stuen har store vindusflater, noe som gir godt lys i boligen. Det er direkte utgang til terrasse/hage fra stuen og det er installert peisovn i stuen, type ThermaTech TT 10 G. Åpen himling i de fleste rom i 2. etasje. Det gjør rommene lyse og luftige. Stort og velutstyrt kjøkken av høy kvalitet med innredning fra den anerkjente kjøkkenprodusenten Mobalpa. Benkeskap, kjøkkenøy, høyskap og overskap er av modellen Kiffa i matt, sort utførelse. Integrerte hvitevarer fra Miele - kjøl/frys, komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Det er bad i begge etasjer. Baderomsinnredning på hovedbadet i 2. etasje består av 100cm servantskap med heldekkende vask. På bad i 1. etasje er det installert en smalere variant av innredningen (60 cm). I begge bad er det speil med lys. Blandebatterier med ettgreps armaturer. Alle toaletter er vegghengte. Dusjhjørne/dusjdører er innredet med forkrommet profil og klart glass. Dusjnisjer er nedsenket. På bad i 2. etasje er det satt inn frittstående badekar. I vaskerommet i 1. etasje er det innredning fra Mobalpa, benkeskap i modell Kiffa med matt, hvit utførelse. Vaskekum med nedfelt stålbeslag. Plass for vaskemaskin og tørketrommel under benk. Fordelerskap for rør-i-rør-system, varmtvannsbereder og ventilasjonsaggregat er montert i vaskerom. Hovedinntak på vann montert med kommunal vannmåler. Boligene leveres klargjort med TV- og bredbåndssignaler fra Altibox/Viken Fiber. Det leveres ett TV-uttak i hver etasje som standardleveranse. Det er installert seriekoblede røykvarslere og det medfølger ett 6 kg pulverapparat i hver bolig. Frostfri tappekran utvendig. Trådløs ringeklokke. Det leveres ikke garderobeskap som standard. Foreslått garderobeplassering er vist på plantegningene. Terrasse på terreng, med direkte adkomst fra stue med impregnerte terrassebord. Terrassen er uten rekkverk. Terrassegulv er å anse som utvendig konstruksjon, og mindre ansamlinger av vann vil kunne oppstå etter regnvær. Boligen har tilgang til sportsbod(-er) og eventuelt lagringsloft i et felles uthus som ligger på eiendommen. Uthuset/boden er SEFRAK-registrert i kommunen og av eldre dato, men selger vil sette den i stand med utvendig maling samt utskifting av defekte vinduer. Boden gir gode lagringsmuligheter for begge boligene - langt ut over det som er vanlig ved nybygging. Det medfølger dobbel garasje til boligen. Hvitevarer utover det som er integrert medfølger ikke i handelen. Se for øvrig vedlagte leveransebeskrivelse for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Boligen leveres i meget god standard og med tidsriktig utførelse og gjennomtenkte løsninger. GULV: Alle rom med unntak av våtrom og gang har enstavs hvitlasert eikeparkett fra Boen. Det er lagt fliser i gang. Gulvene på baderom er belagt med våtromsflis, type Trend Light Grey fra Bergersen Flis. Mosaikkfliser i nedsenket dusjnisje. VEGGER: Innvendige vegger i alle oppholdsrom er utført med gips som er sparklet og malt i fargen 'Kalkgrå' (LADY 10342). Vegger i våtrom er flislagt med 30x60 cm våtromsflis, type Trend Light Grey fra Bergersen Flis. Det er flislagt helt opp til himling. HIMLINGER: Himlinger er i sparklet og malt gips. Rørføringer er i all hovedsak skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, våtrom, bod og over kjøkkenskap. Overgang mellom vegg og tak er fuget uten taklister. Innvendig trapp med eiketrinn og eik håndløper, runde stålspiler. Innvendige dører er kompaktdører, type Swedoor Unique 01L eller tilsvarende. Dørene er fabrikkmalt i hvit utførelse med hvitmalte karmer. Dørvridere er i børstet stål. Som hovedinngangsdør er det installert dør fra Swedoor i samme farge som vindusinnramming. Alle dører leveres iht. gjeldende forskrifter for brann og lyd og de leveres med FG-godkjent lås. Vinduer og terrassedører leveres med trekarm ferdig malt fra fabrikk. Størrelse på vinduer og terrassedører fremkommer på tegninger. Alt listverk er levert ferdig malt fra fabrikk med synlige festemerker. Overgang mellom vegg og tak er fuget uten taklister. Det vises for øvrig til vedlagte leveransebeskrivelse for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser.

Oppvarming

Det er installert varmekabler i hele 1. etasje samt på bad i 2. etasje. I øvrige oppholdsrom leveres panelovner. Peisovn i stuen.

Parkering

Til begge enheter følger egen dobbeltgarasje samt at det er oppstillingsplass på terreng (felles grunn). Garasjene er med leddet stålport med fjernstyrt portåpner. Det medfølger 2 fjernkontroller.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Prisantydning

8 490 000,-

Det er ikke avtalt/bestemt noen periodisk fellesutgift for eierseksjonene til sameiet. Det er vedtektsfestet at den enkelte sameier er ansvarlig for evt. felleskostnader iht. eierbrøk i sameiet.

Totale kostnader

8 717 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

8 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 212 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 490 000,-)) -------------------------------------------------------- 227 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 717 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 8 490 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

1/2-part av tomannsbolig. Boligen ligger i et veletablert og attraktivt område med småhusbebyggelse

Arealer

P-rom: Ca. 148 kvm BRA: 150 kvm P-rom består av: 1. etasje: Stue, kjøkken med spiseplass, entré, bad og vaskerom. 2. etasje: Loftstue, bad og 4 soverom. Arealet er hentet fra tegninger og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 188 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt

I hovedsak flat tomt med gode solforhold. Tomten er fellesareal for begge enhetene og ikke seksjonert. Innkjørsel, parkering og gangstier er opparbeidet, se også tegning. Det er lagt ferdig gress på alle horisontale flater. Skråninger forblir synlig fjell/skjæring og/eller beplantes.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.