Nordliveien 3 B, 1415 Oppegård

Solgt

Oppegård/Sætreskogen - Innflytningsklar del av tomannsbolig - Dobbel garasje - Solrikt - Barnevennlig

Prisantydning
8 490 000,-
Boligtype
Tomannsbolig
Primærrom
148 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 8 490 000,-

kr 8 566 170,-

Matrikkelinfo

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

244

121

2

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Tomannsbolig

Eierseksjon

2020

150 m2

148 m2

4

Fellestomt

1 188 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Boligen ligger solrikt til i et veletablert og meget stille, barnevennlig område med småhusbebyggelse på Oppegård / i Sætreskogen. Marka er 'nærmeste' nabo. Dette er et flott område for barnefamilier med gangavstand til barnehager og skoler. Her har du nærhet til naturen, men samtidig er det kort vei til dagligvarebutikker og offentlig kommunikasjon, både til tog og buss. Buss til Kolbotn/Hauketo Vevelstad stopper ved Greverud skole og tog ved Oppegård. Det tar drøyt 20 minutter med lokaltoget til Oslo sentrum og under 10 minutter til Ski og Ski Storsenter. Oppegård og nærområdet har et godt utvalg av servicetilbud, som nevt skoler og barnehager, men også dagligvare, apotek, legesenter og altså offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til Østre Greverud idrettspark fra eiendommen. Her finnes idrettshall, kunstgressbane, idrettshus og lysløype samt en 18-hulls golfbane med proshop og restaurant. Kolbotn var kommunesentrum i det som var Oppegård kommune. Her er det fortsatt et rikelig utvalg av servicefunksjoner, butikker og kulturelle tilbud. Kolbotn Torg er en del av "nye Kolbotn sentrum" og omfatter et rikt butikkutvalg, gågater, kaféer og grønne lunger. Her finner du et stort utvalg av ulike servicetilbud i tillegg til vinmonopol, dagligvarehandel og gode shoppingmuligheter på flere sko- og klesbutikker. Du kan nyte en god kopp kaffe på flere hyggelige bakerier eller ta en bedre middag på Kullebunden Spiseri eller Gamle Tårnhuset restaurant. Kolbotn Torg har ca. 60 spennende butikker, inkludert en stor matvarebutikk. Kulturhuset Kolben finnes også i Kolbotn sentrum. Kolben kan tilby et rikt kulturliv med kino, konsertlokaler, selskapslokaler, restaurant, bibliotek m.m. De lokale korpsene benytter også kulturhuset til instruksjon og setter opp konserter og forestillinger. På Sofiemyr, en 5-minutters kjøretur unna, finner du Norges største spa-anlegg, The Well. Her kan du unne deg litt ekstra luksus i hverdagen. Området kan skilte med et rikt mangfold av ulike lokale idrettslag - og foreninger. Kolbotn og Oppegård Idrettslag tilrettelegger begge både for bredde og topp. Det er et godt utvalg av grupper for fotball, håndball, turn/RG, svømming, sykling, basket, volleyball, orientering, snowboard, seniorlaug og handicapidrett. I nærområdet er derfor mulighetene mange. Her finner man flerbrukshall, svømmehall, ballbinge, utendørs ishockeybane, brytehus, friidrettsbane, kunstgressbane og sandvolleyballbane. I kort kjøreavstand finnes tennisbaner, Bunnefjorden / Oslofjorden med båthavn og flere badestrender.

Adkomst

Adkomst fra Skiveien - innkjøring i Kongeveien under jernbanen mellom Oppegård og Greverud stasjoner. Følg Kongeveien til Rolf Presthus vei på høyre hånd. Følg denne til Tiurveien. Ta inn til høyre her og kjøp til Slåbråtveien. Ta igjen til høyre her og kjør til venstre inn Sætreskogveien og til venstre igjen med en gang inn Nordliveien. Følg til nr. 3 på venstre hånd. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Truls Myrbråten

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Nordliveien 3 B,
1415 Oppegård

BRA

150 m2

P-rom

148 m2

Innhold

Romslige og gode familieboliger med 4 soverom. Boligen inneholder følgende rom: 1. etasje: Stue, kjøkken med spiseplass, entré, bad, vaskerom og en bod. 2. etasje: Loftstue, bad og 4 soverom. Stuen har store vindusflater, noe som gir godt lys i boligen. Det er direkte utgang til terrasse/hage fra stuen og det installeres peisovn i stuen, type Therme-Tech TT 10 G. Åpen himling i de fleste rom i 2. etasje. Det gjør rommene lyse og luftige. Stort og velutstyrt kjøkken av høy kvalitet med innredning fra den anerkjente kjøkkenprodusenten Mobalpa. Benkeskap, kjøkkenøy, høyskap og og overskap leveres med modellen Kiffa i matt, sort utførelse. Kjøkkenleverandør har utarbeidet egen kjøkkentegning tilhørende den enkelte bolig. Integrerte hvitevarer fra Miele - kjøl/frys, komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Det er bad i begge etasjer. Baderomsinnredning på hovedbadet i 2. etasje består av 120cm servantskap med heldekkende vask. På bad i 1. etasje leveres smalere innredning. I begge bad leveres det speil med lys. Blandebatterier leveres som ettgreps armaturer. Alle toaletter leveres vegghengt. Dusjhjørne/dusjdører leveres med forkrommet profil og klart glass. Dusjnisjer blir nedsenket. På bad i 2. etasje leveres frittstående badekar. I vaskerommet i 1. etasje leveres innredning fra Mobalpa, benkeskap i modell Kiffa med matt, hvit utførelse. Vaskekum med nedfelt stålbeslag. Plass for vaskemaskin og tørketrommel under benk. Fordelerskap for rør-i-rør-system, varmtvannsbereder og ventilasjonsaggregat monteres i vaskerom. Hovedinntak på vann monteres med kommunal vannmåler. Boligene leveres klargjort med TV- og bredbåndssignaler fra Altibox/Viken Fiber. Det leveres ett TV-uttak i hver etasje som standardleveranse. Det installeres seriekoblede røykvarslere og det leveres ett 6 kg pulverapparat i hver bolig. Frostfri tappekran utvendig. Trådløs ringeklokke. Det leveres ikke garderobeskap som standard. Foreslått garderobeplassering er vist på plantegningene. Terrasse på terreng, med direkte adkomst fra stue, leveres med impregnerte terrassebord. Terrassen er uten rekkverk. Terrassegulv er å anse som utvendig konstruksjon, og mindre ansamlinger av vann vil kunne oppstå etter regnvær. Begge enhetene får tilgang til sportsbod(-er) og eventuelt lagringsloft i et felles uthus som ligger på eiendommen. Uthuset/boden er registrert i SEFRAK-registeret i kommune, men den gir meget gode lagringsmuligheter for begge boligene - langt ut over det som er vanlig ved nybygging. Det medfølger dobbel garasje til hver bolig. Hvitevarer utover det som er integrert medfølger ikke i handelen. Se for øvrig vedlagte leveransebeskrivelse for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Boligene leveres i meget god standard og med tidsriktig utførelse og gjennomtenkte løsninger. GULV: Alle rom med unntak av våtrom og gang leveres med enstavs hvitlasert eikeparkett fra Boen. Det legges fliser i gang. Gulvene på baderom blir belagt med våtromsflis, type Trend Light Grey fra Bergersen Flis. Mosaikkfliser i nedsenket dusjnisje. VEGGER: Innvendige vegger i alle oppholdsrom utføres med gips som sparkles og males i fargen 'Kalkgrå' (LADY 10342). Vegger i våtrom flislegges med 30x60 cm våtromsflis, type Trend Light Grey fra Bergersen Flis. Det flislegges helt opp til himling. HIMLINGER: Himlinger er i sparklet og malt gips. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, våtrom, bod og over kjøkkenskap. Overgang mellom vegg og tak fuges uten taklister. Innvendig trapp leveres med eiketrinn og eik håndløper, runde stålspiler. Innvendige dører leveres som kompaktdører, type Swedoor Unique 01L eller tilsvarende. Dørene leveres fabrikkmalt i hvit utførelse med hvitmalte karmer. Det leveres dørvridere i børstet stål. Som hovedinngangsdør leveres dør type Swedoor Michigan eller tilsvarende i samme farge som vindusinnramming. Alle dører leveres iht. gjeldende forskrifter for brann og lyd og de leveres med FG-godkjent lås. Vinduer og terrassedører leveres med trekarm ferdig malt fra fabrikk. Størrelse på vinduer og terrassedører fremkommer på tegninger. Alt listverk leveres ferdig malt fra fabrikk med synlige festemerker. Overgang mellom vegg og tak fuges uten taklister. Det vises for øvrig til vedlagte leveransebeskrivelse for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser.

Oppvarming

Det leveres varmekabler i hele 1. etasje samt på bad i 2. etasje. I øvrige oppholdsrom leveres panelovner.

Parkering

Begge enheter får egen dobbeltgarasje samt oppstillingsplass på terreng (felles grunn). Garasjene leveres med leddet stålport med fjernstyrt portåpner med 2 fjernkontroller.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Boligene forventes ferdigstilt 1. mai 2020

Prisantydning

8 490 000,-

Det er ikke avtalt/bestemt noen periodisk fellesutgift for eierseksjonene til sameiet. Det er vedtektsfestet at den enkelte sameier er ansvarlig for evt. felleskostnader iht. eierbrøk i sameiet.

Totale kostnader

8 566 170,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

8 490 000,- (Prisantydning) Omkostninger 75 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 3 000 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 76 170,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 8 566 170,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 8 490 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Tomannsbolig - to enheter - under oppføring. Boligene ligger i et veletablert område med småhusbebyggelse

Arealer

Primærrom: Ca. 148 kvm, Bruksareal: 150 kvm P-rom består av: 1. etasje: Stue, kjøkken med spiseplass, entré, bad og vaskerom. 2. etasje: Loftstue, bad og 4 soverom. Arealet er kun oppgitt av arkitekt/utbygger og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 188 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt

I hovedsak flat tomt med gode solforhold. Tomten er fellesareal for begge enhetene og ikke seksjonert. Innkjørsel, parkering og gangstier opparbeides iht. tegning. Det leveres, og legges, ferdig gress på alle horisontale flater. Skråninger forblir synlig fjell/skjæring og/eller beplantes.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.