Nordåskollen 24, 1415 Oppegård

Solgt

GREVERUD - Innholdsrik halvpart av tomannsbolig - Solrikt - Barnevennlig - Garasje - EL-bil lader

Prisantydning
6 200 000,-
Boligtype
Tomannsbolig
Primærrom
151 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 200 000,-

kr 6 370 470,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3020

243

949

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Tomannsbolig

Selveier

1990

160 m2

173 m2

151 m2

3

Eiet tomt

247 m2

E

Beliggenhet

Beliggenhet

Halvpart vertikaldelt tomannsbolig beliggende i et meget barnevennlig boområde. Dette er et flott område for barnefamilier med gangavstand til barnehager og skoler. Her har du nærhet til naturen, men samtidig kort vei til dagligvarebutikker på Greverud senter. Det er ca. 10 minutter å gå til offentlig kommunikasjon, både buss og tog ved Greverud Stasjon. Det tar drøyt 20 minutter med lokaltoget til Oslo sentrum og under 10 minutter til Ski og Ski Storsenter. Greverud senter stod ferdig i 2019 og har i dag Meny, Rema 1000, apotek, piece of cake (Cafe), pizza og asiatisk mat, Mester Grønn, legesenter, frisør, Fargerike og treningssenter (Puls Greverud). Myrvoll Torg er kun en kort kjøretur unna og kan blant annet tilby flere bakerier, KIWI dagligvareforretning, frisør m.m. Oppegård golfbane ligger like ved Østre Greverud Idrettspark med idrettshall, kunstgressbane, idrettshus m.m.. Om sommeren tilbyr Oppegård Golfklubb 18-hulls golfbane med proshop og restaurant, om vinteren forvandles golfbanen til preparerte langrennsløyper med kunstsnø som passer både for nybegynnere og viderekommende.Golfbanen brukes også som akebakke for barn på vinteren. Langrennsløypene er påkoblet de preparerte lyssløypenettet som går fra Greverud over Sofiemyr til Tårnåsen. Det er også kort vei til Kolbotn sentrum. Her finnes Kolbotn Torg, en del av 'nye Kolbotn sentrum', og omfatter et rikt butikkutvalg, gågater, kaféer og grønne lunger. Her finner du et stort utvalg av ulike servicetilbud i tillegg til vinmonopol, dagligvarehandel og gode shoppingmuligheter på flere sko- og klesbutikker. Du kan nyte en god kopp kaffe på flere hyggelige bakerier eller ta en bedre middag på Kullebunden Spiseri eller Gamle Tårnhuset restaurant. Kolbotn Torg har ca. 60 spennende butikker, inkludert en stor matvarebutikk. Kulturhuset Kolben finnes også i Kolbotn sentrum. Kolben kan tilby et rikt kulturliv med kino, konsertlokaler, selskapslokaler, restaurant, bibliotek m.m. De lokale korpsene benytter også kulturhuset til instruksjon og setter opp konserter og forestillinger. På Sofiemyr, en 5-minutters kjøretur unna, finner du Norges største spa-anlegg, The Well. Her kan du unne deg litt ekstra luksus i hverdagen. Nordre Follo Kommune kan skilte med et rikt mangfold av ulike lokale idrettslag - og foreninger. Lokalt nord i kommunen tilrettelegger både Kolbotn og Oppegård Idrettslag både for bredde og topp. Det er et godt utvalg av grupper for fotball, håndball, turn/RG, svømming, sykling, basket, volleyball, orientering, skikjøring, seniorlag og handicapidrett. I nærområdet er derfor mulighetene mange. Her finner man flerbrukshall, svømmehall, ballbinge, utendørs ishockeybane, brytehus, friidrettsbane, kunstgressbane og sandvolleyballbane. Nærområdet har forøvrig et bredt tilbud for de aller minste barna, med blant annet åpen barnehage, babysvømming, Rush Trampolinepark på Rosenholm, samt flere tilbud på Kolben Kulturskole i form av musikk, dans og sang.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Christian Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Nordåskollen 24,
1415 Oppegård

BRA

160 m2

P-rom

151 m2

BTA

173 m2

Innhold

Tiltalende halvpart av tomannsbolig. Boligen består av: Underetasje: Bad, vindfang, hall, vaskerom, wc, 2 soverom og bod. 1. etasje: Stue, kjøkken og soverom. Loft: Gang og stue. - Nordøstvendt treplatting med adkomst fra stue på ca. 28 kvm. - Sydvestvendt balkong med adkomst fra stue på ca. 7 kvm. - Sydvestvendt treplatting ved inngang på ca. 9 kvm. - Solavskjerming med elektrisk screen på stuevinduet og manuell på balkongdør, fra 2016. - Telenor er leverandør av TV- og bredbåndstjenester. - Automatsikringer i sikringsskap. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Boligen har tidstypisk og god standard. Kjøkken: Sigdal kjøkkenet har hvite profilerte fronter, heltre benkeplate, rustfri servant, ventilator, integrert komfyr og platetopp, nisje for kjøleskap og oppvaskmaskin, fliser over benkeskap. Kjøkken, benkeplater og integrerte hvitevarer er fra 2013 Det er lagt rør i rør fra vanninntak og opp til kjøkken, med ekstra lang kveil i kjøkkenbenk for mulighet til å dra det opp på loftet dersom man ønsker å lage et ekstra bad der. Bad: Badet har badekar, vegghengt toalett, servant i skap, speilskap med touch-sensor for lys og opplegg vaskemaskin. Badet er fra 2012. Vaskerom: Vaskerommet har rustfri utslagsvask, ca. 200 l. varmtvannsbereder fra 2012. Waterguard på gulv. WC: WC har toalett, servant i skap og speil. Innvendige gulv: Underetasjen: Fliser i bad, vindfang, WC og vaskerom, malt betong i bod og tregulv i øvrige rom. 1. etasje: Parkett i kjøkken, tregulv i øvrige rom. Loft: Tregulv. Tregulv er slipt og lakkert i 2011. Parkett på kjøkken er fra 2013. Innvendige vegger: Malte flater og paneler. Panelplater på soverom er fra 2016. De fleste vegger er malt 2012-2020. Himling: Takess, malte flater og paneler. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc. Følgende medfølger/ medfølger ikke i handelen: Stue: Hengende taklamper, hylle over sofa, malt skap og klokke medfølger ikke Kjøkken: Front for evt. innsetting av innebygd oppvaskmaskin følger med. Loft: Skrivebord langs vindu følger med. Soverom barn: Begge skap og vegglamper medfølger ikke. Bod: Trådhyller og stang, samt hyller på motsatt side medfølger. Vaskerom: Hyller på vegg medfølger. Gang: Løst hvitt skap, medfølger ikke.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektriske ovner og gulvvarme på bad. Nye ovner i 2011. Det er peisovn i stuen i 1. etg. Det er vedovn i hall u.etg.

Parkering

Enkel garasje. Elektrisk port med åpner fra 2015. Opplegg for EL-bil ladning, fra 2020. Lagring på hems i garasjen. Garasjen er malt utvendig i 2018.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tommy Berg / BNAnalyse
Takstdato : 17.02.2021
Markedsverdi : 6 200 000,-

Prisantydning

6 200 000,-

Totale kostnader

6 370 470,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 200 000,- (Prisantydning) Omkostninger 155 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 200 000,-)) 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 170 470,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 370 470,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 6 200 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Støpt såle på antatt fast grunn. Grunnmur antatt med sandwich-elementer av gipsplater og polyuretanskum, utvendig påsprøytet betong. Konstruksjon i bindingsverk, antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført, utvendig trepanel. Lakkert ytterdør med glass sidefelt. Balkongdør med isolerglass, karm og ramme i tre. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre. Velux i skråtak. Saltak i trekonstruksjoner tekket med korrugerte plater i metall. For ytterligere informasjon om byggemåte/vedlikeholdsbehov henvises det til informasjon i vedlagte tilstandsrapport.

Arealer

Totalt: Primærrom: 151 kvm, Bruksareal: 160 kvm, Bruttoareal: 173 kvm Underetasjen: Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 72 kvm 1. etasje: Primærrom: 67 kvm, Bruksareal: 67 kvm, Bruttoareal: 73 kvm Loft: Primærrom: 27 kvm, Bruksareal: 27 kvm, Bruttoareal: 28 kvm Primærarealene består av: Underetasjen: Bad, vindfang, hall, vaskerom, wc og 2 soverom. 1. etasje: Stue, kjøkken og soverom. Loft: Gang og stue. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 247 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Tomten er opparbeidet med asfalt ved innkjøring og inngangsparti, hekk, beplantning, gressplen, treplatting, noe naturtomt.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.