Marens vei 1, 1415 Oppegård

Solgt

Myrvoll - Enebolig beliggende i rolig boområde - Solrikt - Enveiskjørt vei - Garasje - Kort vei til tog og buss

Prisantydning
6 300 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
103 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 300 000,-

kr 6 471 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3020

243

727

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1985

133 m2

144 m2

103 m2

3

Eiet tomt

691 m2

F

Beliggenhet

Beliggenhet

Myrvoll er et populært strøk og området er meget barnevennlig. Eiendommen ligger landlig til nær flotte rekreasjonsområder og en lysløype som går langs hele kommunen med skispor om vinteren og flotte turstier om sommeren. Oppegård Golfklubb ligger i gangavstand og med produksjon av kunstsnø på vinterstid får du en lang sesong på ski. Her får du umiddelbar nærhet til skoler og barnehager samt offentlig kommunikasjon, både med tog og buss. Boligen ligger kun 6 minutters gange fra den gamle trelasttomten (rett ved Myrvoll stasjon) der det nå er utviklet et flott nytt område med nærbutikk, baker/kafé, frisør og hudpleie. Du har kort vei til Kolbotn sentrum med kjøpesenteret Kolbotn Torg, kaféer og restauranter og ikke minst kulturhuset Kolben. Her arrangeres konserter og teateroppsetninger og det er kino, bibliotek, kulturskole og selskapslokaler til utleie. Området har ellers et rikt organisasjon- og kulturliv med idrettslag, korps, speidergrupper, teatergrupper, fotballbaner og idrettshall på Greverud og Sofiemyr, kort vei til to golfbaner, slalåmbakke, tennisbaner, svømmehall og mer. I tillegg ligger fantastiske The Well, Nordens største opplevelsesparadis med spa, massasje, bad og spabehandlinger, i kort avstand fra boligen. Eiendommen ligger landlig til i Oppegård kommune, med kort vei til pulserende liv i Oslo, drøyt 20 minutter med bil eller tog. Populære Tusenfryd, med attraksjoner for hele familien, ligger kun 10 minutter med bil unna og det er kort vei til Ski sentrum, ca. 10 minutter med bil eller tog, med bl.a Ski Storsenter.

Adkomst

Adkomst fra Tverrveien via Bakkeveien og Marens vei til eiendommen. Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger. Har du vært i områder med spredning av koronavirus i utlandet eller er i karantene og du ønsker å gå på visning? Ikke møt opp på visningen. Kontakt heller på forhånd eiendomsmegler pr. telefon eller e-post, så finner man en løsning for oppfølging. Det vil ikke gjennomføres visning for personer i karantene før vedkommende har fått resultater av eventuell test og at disse er negative. Vi minner om at det samtidig er flere måter til å oppleve en bolig, både gjennom bilder og ved å få hjelp av andre man kjenner og stoler på som ikke er i karantene. Benytt gjerne påmeldingsknapp for visning eller ta kontakt for privatvisning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Christian Foss

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Marens vei 1,
1415 Oppegård

BRA

133 m2

P-rom

103 m2

BTA

144 m2

Innhold

Attraktiv enebolig beliggende på Myrvoll i meget barnevennlig boområde. Boligen går over to plan og inneholder følgende: 1. etasje: Hall, vindfang, toalettrom, kjøkken og stue. 2. etasje: Gang, bad og 3 soverom. - Sol fra morgen til kveld, flere uteområder og stor terrasse med skjermet innsyn. - Vestvendt balkong med adkomst fra soverom på ca. 8 kvm. - Vestvendt hellelagt platting med adkomst fra stue på ca. 40 kvm. - Hellelagt platting ved inngang på ca. 3 kvm. - Garderobeskap i soverom. - Solavskjerming med markiser. - Romslig enkel garasje på ca. 30 kvm med god plass til både bil og diverse lagring. - Alarmsentral med røykvarsler fra vaktselskap er installert i boligen. - Telenor er leverandør av TV- og bredbåndstjenester. Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Boligen er tidstypisk planløst og har en god standard. Kjøkkeninnredning: Ikea kjøkken med glatte fronter, akryl benkeplate, rustfri servant, ventilator med komfyrvakt, integrert komfyr, platetopp på 80 cm, kjøleskap, fryser og oppvaskmaskin, glassplate over benkeskap. Nytt kjøkken, benkeplater og oppgraderte hvitevarer fra Ikea i 2019. Sanitærinstallasjoner: Klosett og servant i toalettrom i 1. etasje. Varmtvannsbereder på ca. 160 l. med waterguard står i garderobe. Boblebadekar, klosett, servant i underskap og opplegg for vaskemaskin i bad i 2. etasje. Ny innredning i 2020. Innvendige gulv: 1. etasje: Fliser i WC, laminat i vindfang, kork på kjøkken, 1-stavs parkett i øvrige rom. 2. etasje: Fliser i bad, 1-stavs laminat i øvrige rom. Nye gulv, unntatt på bad i 2016-2018. Nytt gulv på kjøkken i 2019. Innvendige vegger: Fliser i bad. Malte flater og paneler i øvrige rom. Vegger er malt 2016-2018. Ny panelvegg i stuen i 2016. Kjøkken malt i 2019. Innvendig himling: Malte takess og paneler. Himlinger er malt 2016-2018. Kjøkken malt i 2019. Boligen er gjennomgående gitt tilstandsgrad 1 og 2. Se vedlagt tilstandsrapport for mere informasjon. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre de er integrert.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektriske ovner, gulvvarme på bad og stue. Varmepumpe i hall fra 2016. Ny varmefolie i stuen i 2016.

Parkering

Romslig enkel garasje på ca. 30 kvm med eget snekker-/hobbyhjørne. Parkeringsplass for 2-3 biler foran garasje på egen grunn.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Tommy Berg
Takstdato : 05.11.2020
Markedsverdi : kr. 6.300.000,-

Prisantydning

6 300 000,-

Totale kostnader

6 471 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 156 250,- (Dokumentavgift) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 171 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 471 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 6 300 000,-

Ligningsverdi

kr 1 335 289,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Enebolig oppført i 1985. Støpt såle på antatt fast grunn. Gulv på grunn er støpt dekke. Frittbærende dekker i trebjelkelag med undergulv av plater, antatt isolert med mineralull. Yttervegger i bindingsverk, antatt isolert med mineralull, innvendig kledd med plater og utvendig kledd med trepanel. Saltak i trekonstruksjon tekket med takstein. Vinduer og balkongdør med isolerglass, karm og ramme i tre. Innvendige vegger i mur / bindingsverk kledd med plater / trepanel. L-trapp i tre med malte vanger. For ytterligere informasjon om byggemåte/vedlikeholdsbehov henvises det til informasjon i vedlagte tilstandsrapport.

Arealer

BTA / Bruttoareal; 1. etasje: 69 kvm. 2. etasje: 40 kvm. Garasje: 35 kvm. Totalt: 144 kvm. BRA / Bruksareal; 1. etasje: 64 kvm. 2. etasje: 39 kvm. Garasje: 30 kvm. Totalt: 133 kvm. P-rom / Primærareal; 1. etasje: 64 kvm. 2. etasje: 39 kvm. Totalt: 103 kvm. Primærarealene består av: 1. etasje: Hall, vindfang, toalettrom, kjøkken og stue. 2. etasje: Gang, bad og 3 soverom. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom i hht. målereglene. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 691 kvm. Eierform: Eiet tomt.

Tomt

Tomten er opparbeidet med gruset innkjøring og hellelagt inngangsparti, støttemur, gjerde malt i 2016, hekk, gressplen, blomsterkasser, tujakasser fra 2016, beplantning, hellelagte terrasser, redskapsbod på ca. 6 kvm.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.