Greverudkollen 2, 1415 Oppegård

Solgt

Greverud - 3-roms selveierleilighet - Sentralt - Vestvendt

Prisantydning
3 200 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
65 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 200 000,-

kr 3 475 994,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3020

243

372

7

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

1956

65 m2

71 m2

65 m2

2

Fellestomt

12 397 m2

F

Beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger syd-/ vestvendt og solrikt til i et etablert område på Greverud i Nordre Follo kommune. Skoler og barnehager er i nærområdet. Togstasjon er rett i nærheten og det er bussholdeplass nærmest rett utenfor døren med buss til Ski og Kolbotn/Hauketo. Både Greverud og Oppegård senter ligger i nærheten med mangeartede forretninger og servicefunksjoner. Det er kort vei til forskjellig typer idrettsanlegg som 18-hulls golfbane, idrettshall, kunstgressanlegg og lysløype samt til innendørs anlegg for tennis osv. Marka med flott terreng og turstier finnes også i nærheten og det er badeplass ved Tussetjern. Det er kun 5-10 minutter til Kolbotn med de fleste forretninger og servicefunksjoner og det er kun ca. 10 minutter til Ski med et av Norges større kjøpesentre. Det er ca 15-20 minutter til Oslo sentrum med tog eller bil.

Adkomst

Fra Skiveien/Fylkesvei 152 - ta opp Frydenbergveien mot Greverud stasjon, ta til høyre inn Greverudkollen etter 50 meter og følg veien til Greverudkollen 2

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Truls Myrbråten

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Greverudkollen 2,
1415 Oppegård

BRA

65 m2

P-rom

65 m2

BTA

71 m2

Innhold

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder entré, bad/vaskerom, kjøkken, stue og 2 soverom. Utgang til syd-/vestvendt veranda fra stuen. Eldre kjøkkeninnredning med profilerte fronter og laminat benkeplate. Fliser i sprutsone. Dobbelt oppvaskkum med ettgreps blandebatteri. Ventilator. Plass for stekeovn og opplegg for vaskemaskin. Eldre bad med fliser på gulv og vegger. Servant i servantskap med ettgreps blandebatteri. Gulvmontert toalett. Opplegg for vaskemaskin. Pipeløp i stue med mulighet for ildsted. Brannslukningsapparat og røykvarsler. Skyvedørsgarderobe i ett soverom. Utgang til solrik balkong/veranda fra stuen. I tillegg disponerer leiligheten 1/4 av loftet til lagring samt 2 boder i kjeller. I kjelleren er det også felles vaskerom. Merk at hvitevarer ikke medfølger i handelen med mindre det er angitt i beskrivelsen (kun integrerte hvitevarer medfølger). Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Leiligheten fremstår med noe enkel/eldre standard på overflater og fast inventar og med normal bruksslitasje. I badet er det fliser på gulv og vegger samt plater med strie i himling. På øvrige gulv er det originale tregulv og laminat. På vegger er det malte plater, malt panel og brystning. I himling er det takess og malte plater. Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Elektrisk gulvvarme i bad. Pipeløp med mulighet for installering av ildsted.

Parkering

Biloppstillingsplasser på felles grunn. Garasje tildeles etter ansiennitet. Gateparkering på felles grunn.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

USBL Boligbyggelag

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Andreas Høieggen  Takstdato : 16.03.2021
Markedsverdi : 3 200 000,-  Låneverdi: 2 700 000,-

Prisantydning

3 200 000,- / Fellesutgifter: 4 077,-

4 077,- pr mnd Fellesutgiften er fordelt slik: 479,- Kapitalkostnad renter 2 885,- Felleskostnader 713,- Kapitalkostnad avdrag Fellesutgiftene dekker deler av kommunale avgifter, kabelTV-abonnement, bygningsforsikring, diverse drift og vedlikehold. Det er iht. forretningsfører ingen vedtatte/foreslåtte arbeider/tiltak som vil medføre økte fellesutgifter ut over normal prisstigning. Sameiet har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G=folketrygdens grunnbeløp).

Totale kostnader

3 475 994,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 200 000,- (Prisantydning) 180 124,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 380 124,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 84 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 380 124,-)) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 95 870,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 475 994,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 200 000,-

Ligningsverdi

kr 820 308,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Sameiet består av 5 stk. 4-mannsboliger. Småhusbebyggelse i området for øvrig.

Arealer

Primærrom: 65 kvm, Bruksareal: 65 kvm, Bruttoareal: 71 kvm Leiligheten ligger i 2 etasje og inneholder følgende P-rom: Entré/gang, bad/vaskerom, kjøkken, stue og to soverom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Boder er ikke medtatt i beregning av p-rom iht. målereglene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 12 397 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt

Felles eiet tomt. Opparbeidet med kjørevei, gårdsplass, plen og beplantning ellers. Ellers noe naturtomt. Koselige plasser og gode solforhold på eiendommen.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.