Bjørnemyrveien 18, 1415 OPPEGÅRD

Solgt

Myrvolltoppen - Bolig med solrik beliggenhet og spektakulær utsikt

Prisantydning
14 000 000,-
Boligtype
Tomannsbolig
Primærrom
203 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Kommunaleavgifter

Totalpris

kr 14 000 000,-

kr 15 275,-

kr 14 365 470,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3020

243

197

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Tomannsbolig

Eiet

1956

288 m2

322 m2

203 m2

3

Eiet

1 359 m2

G

Gul

Beliggenhet

Beliggenhet

Panorama utsikt over eventyrlig natur fra blåne til blåne, fjord til fjell.
Boligen ligger unikt til på Myrvolltoppen med sol fra morgen til kveld og har eksepsjonell utsikt. Fra tomten ser du utover Gjersjøen, Oslofjorden og Oslo, og helt til Norefjell.
Om morgenen vil du se at solen lyse opp Norefjell som et Soria Moria slott i det fjerne. Om kvelden vil du kunne se en spektakulær solnedgang av en sol som detter bak det samme Norefjell i et fargesprakende panorama.
Skogen nedenfor er frodig med fine turstier i alle retninger, også til badeplasser på Gjersjøen. Eiendommen ligger i et område med mange dyretrekk, der det regelmessig blir observert blant annet rådyr, elg, rev, rugde og ørn. Det har også blitt observert gaupe i lia ned mot Gjersjøen.

Eiendommen har gangavstand til barnehager, skole og kollektivtransport. På Myrvoll er det matbutikk, bakeri, frisørsalong og mer. Nordre Follo kommune har et rikt organisasjon- og kulturliv med idrettslag, korps, speidergrupper, teatergrupper mm. Det er fotballbaner og idrettshall på Greverud og på Sofiemyr, det er kort vei til to golfbaner, det er slalåmbakke og tennisbaner i Kolbotn sentrum, svømmehall på Sofiemyr osv. I tillegg er det lysløype som går langs hele kommunen med skispor om vinteren og flotte turstier om sommeren. I tillegg til golf så produseres det kunstsnø som legges i og rundt Oppegård Golfklubbs bane for en lang sesong på ski.

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

Truls Myrbråten

Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF / Siv. Øk.

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Bjørnemyrveien 18, 1415 OPPEGÅRD

BRA

288 m2

P-rom

203 m2

BTA

322 m2

Innhold

Boligen er en del av en tomannsbolig, og ligger tilbaketrukket med skogen som nærmeste nabo. Det er opparbeidet plen rundt hele boligen og flere uteplasser der sola kan nytes hele dagen. Boligen er over to plan, i tillegg til kjeller.

1. etasje: Romslig entre og hall med garderobeinnredning, trapp til annen etasje, moderne toalettrom ved inngang og et ekstra rom med muligheter for kontor, bod eller annet. Stuen er stor med ildsted og to utganger til hage og terrasse. Egen spisestue innenfor. Videre er det kjøkken med eldre innredning, men godt holdt. Flislagt baderom og mellomgang ned til kjeller.

2. etasje: Trapperom og gang, tre soverom samt baderom med bod innenfor. Hovedsoverommet har vestvendte vinduer med eiendommens flotte utsikt. Rommet har garderobeskapsinnredning og god romløsning på ca. 20 m2. De to mindre soverommene har begge garderobeskap og egen bod. Baderommet har vegghengt baderomsinnredning med servant samt WC, dusj og badekar. Det er god plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Kjeller: inneholder 11 rom med mulighet for mange bruksområder. Her er det blant annet plass til treningsrom, hobbyrom, smørebod, vaskerom, og kjellerstue med mer. Tre av rommene i kjelleren er isolert.

Kjøkkenet har eldre innredning, benk av stål og laminat, ventilator og frittstående komfyr komfyr og kjøleskap. Kjøkkenet har vesentlig bruksslitasje.

Bad i 2. etasje fra 2011. Det er fliser på gulv og vegger. Malte plater i himling. Servant i servantskap med ettgreps blandebatteri. Vegghengt wc, innebygget badekar, dusjhjørne med glassvegg/-dør og opplegg for vaskemaskin. Elektrisk gulvvarme.

Bad i 1. etasje antatt fra 1997. Fliser på gulv og vegger, malte plater i himling. Gulvmontert toalett, veggmontert servant og dusjhjørne med forheng.

Toalettrom i 1. etasje oppusset i 2021/2013. Fliser på gulv, malt strie på vegger og malte plater i himling. Vegghengt servant og gulvmontert toalett.

Toalettrom i kjeller med enkel standard. Gulvmontert toalett og vegghengt servant.

Øvrig:
Sikringsskap med automatsikringer (plassert i hall).
Bredbåndstilkobling (fiber).
Skyvedørsgarderobe i ett soverom.
Brannvarsler.
Ildsted i stue og kjeller.
300 l varmtvannsbereder.
Ny støttemur mot ny del av naturstein
Ny støttemur av betong mot carport

Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Standard

Boligen fremstår med for det meste normalt god standard i 1. og 2. etasje unntatt eldre kjøkken. Kjeller fremstår hovedsakelig som uinnredet kjeller med enkel standard.

På gulv i badene samt i toalettrom i 1. etasje er det fliser.
På øvrige gulv er det parkett i 2. etasje, parkett, gulvbelegg og fliser i 1. etasje og terrazzobetong, malt betong og parkett i kjeller.

På vegger er det fliser i badene og malt strie i toalettrom i 1. etasje.
På øvrige vegger er det malte overflater i 2. etasje, malte plater, malt panel, panel og malt mdf i 1. etasje og malt betong, gipsplater og panel i kjeller.

I himling er det malte overflater, takess, panel, puss og malt betong.

Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for utfyllende kommentarer om bygningsdeler og beskrivelser vedr. vedlikehold/utidsmessighet etc

Oppvarming

Pipeløp i boligen med eldre ildsted i kjeller og ildsted i stue. Elektrisk gulvvarme i bad i 2. etasje samt i toalettrom og entré. For øvrig elektrisk oppvarming med frittstående varmekilder.

Parkering

Biloppstillingsplasser på egen grunn

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

14 000 000,-

Omkostninger

14 000 000, Prisantydning
--------------------------------------------------------

350 000, Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 14 000 000)

585, Tinglysing pantedokument

585, Tinglysing skjøte

11 500, HELP Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800, HELP Boligkjøperforsikring Pluss (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
365 470 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
14 365 470, (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

1 830 924,-

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Eiendommen er iht. kommuneplanen regulert delvis til boligbebyggelse og delvis som LNFR.
Reguleringsbestemmelser for frittliggende småhusbebyggelse - 0217-2014002, vedtatt 12.09.2016, gjelder for eiendommen.
Det foreligger ikke innsendte private/offentlige planforslag med direkte betydning for eiendommen iht. opplysninger gitt av kommunen.
Reguleringsbestemmelsene er tilgjengelige på meglers kontor. Kontakt megler for ytterligere opplysninger.
For øvrig henvises det til kommuneplan for Nordre Follo 2019-2030

Arealer

Primærrom: 203 m2, Bruksareal: 288 m2, Bruttoareal: 322 m2

Boligen er en del av en tomannsbolig, og ligger tilbaketrukket med skogen som nærmeste nabo. Det er opparbeidet plen rundt hele boligen og flere uteplasser der sola kan nytes hele dagen. Boligen er over to plan, i tillegg til kjeller. 1. etasje: Romslig entre og hall med garderobeinnredning, trapp til annen etasje, moderne toalettrom ved inngang og et ekstra rom med muligheter for kontor, bod eller annet. Stuen er stor med ildsted og to utganger til hage og terrasse. Egen spisestue innenfor. Videre er det kjøkken med eldre innredning, men godt holdt. Flislagt baderom og mellomgang ned til kjeller. 2. etasje: Trapperom og gang, tre soverom samt baderom med bod innenfor. Hovedsoverommet har vestvendte vinduer med eiendommens flotte utsikt. Rommet har garderobeskapsinnredning og god romløsning på ca. 20 m2. De to mindre soverommene har begge garderobeskap og egen bod. Baderommet har vegghengt baderomsinnredning med servant samt WC, dusj og badekar. Det er god plass til vaskemaskin og tørketrommel. Kjeller: inneholder 11 rom med mulighet for mange bruksområder. Her er det blant annet plass til treningsrom, hobbyrom, smørebod, vaskerom, og kjellerstue med mer. Tre av rommene i kjelleren er isolert. Kjøkkenet har eldre innredning, benk av stål og laminat, ventilator og frittstående komfyr komfyr og kjøleskap. Kjøkkenet har vesentlig bruksslitasje. Bad i 2. etasje fra 2011. Det er fliser på gulv og vegger. Malte plater i himling. Servant i servantskap med ettgreps blandebatteri. Vegghengt wc, innebygget badekar, dusjhjørne med glassvegg/-dør og opplegg for vaskemaskin. Elektrisk gulvvarme. Bad i 1. etasje antatt fra 1997. Fliser på gulv og vegger, malte plater i himling. Gulvmontert toalett, veggmontert servant og dusjhjørne med forheng. Toalettrom i 1. etasje oppusset i 2021/2013. Fliser på gulv, malt strie på vegger og malte plater i himling. Vegghengt servant og gulvmontert toalett. Toalettrom i kjeller med enkel standard. Gulvmontert toalett og vegghengt servant. Øvrig: Sikringsskap med automatsikringer (plassert i hall). Bredbåndstilkobling (fiber). Skyvedørsgarderobe i ett soverom. Brannvarsler. Ildsted i stue og kjeller. 300 l varmtvannsbereder. Ny støttemur mot ny del av naturstein Ny støttemur av betong mot carport Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport for ytterligere kommentarer og beskrivelser.

Tomt

Boligen ligger unikt til på Myrvolltoppen med sol fra morgen til kveld med panorama utsikt.
Tomten er opparbeidet med plen og beplantning, støttemurer og terrasse/plattinger. Gruset adkomst og gårdsplass.
Eiendommen/tomten er under seksjonering. Oppgitt areal for tomten er antatt tomtestørrelse (tilleggsareal) for denne enheten, beregnet av arkitekt.
Tomten er delvis regulert til boligareal og delvis regulert til LNFR

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.