Langebåtveien 15, 1455 Nordre frogn

Solgt

Drøbak/Nordre Frogn - Fritidseiendom med helårs standard, sjøutsikt og tilleggstomt

Prisantydning
4 500 000,-
Boligtype
Fritidseiendom
Primærrom
101 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 500 000,-

kr 4 627 970,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3022

59

639

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Fritidseiendom

Selveier

1964

134 m2

149 m2

101 m2

3

Eiet tomt

4 257 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

To store fritidseiendommer selges samlet. Samlet areal på hele 4 257 kvm, hvorav 1982.9 kvm er en ubebygd tomt. Eiendommene har solrik og idyllisk beliggende i et etablert og populært fritidsområde på Marikova, Søndre Hallangen i Frogn kommune. Den bebygde eiendommen ligger naturlig avskjermet fra innsyn og med en vakker utsikt ut over Oslofjorden. Naboeiendommen er ubebygd og fremstår i dag som en ren naturtomt med et stort potensiale for utvikling. Det er fin gangavstand ned til flere flotte badeplasser. Flotte tur- og rekreasjonsområder i umiddelbar nærhet. Det er kun 2 minutters gange til en hyggelig sommerbutikk hvor du får kjøpt ferske bakervarer, dagens aviser og mye mer. Nærmeste kjøpesentre ligger 15 minutter unna med bil og er på henholdsvis Vinterbro og Amfi Drøbak City. Rett i nærheten av Amfi Drøbak City finner du også en flott 18-hulls golfbane. Det er ca. 20 minutter med bil til idylliske Drøbak sentrum hvor du finner bl.a. hyggelige butikker, cafeer og restauranter, gallerier, båthavn, vinmonopol og Badeparken m.m. Kjøretid til Oslo er ca. 40 minutter, og Asker ca. 50 minutter. Eiendommen er tilknyttet Marikova Vel. Velforeningen har egen båtforening og det er mulighet for å sette seg på liste for båtplass. Du finner mye nyttig informasjon om Velforeningen på deres hjemmesider: marikova.no/test

Adkomst

Fra Oslo: Følg E6 og ta av mot Drøbak og Oslofjordtunellen. I rundkjøringen før tunellen tar du til høyre mot Fagerstrand og følger veien frem til krysset ved Fagerstrandveien. Ta til venstre og fortsett mot Fagerstrand. Følg deretter skilt til Søndre Hallangen. Kjør Hallangsveien og ved veidele tar du til høyre inn Langebåtveien. Kjør Langebåtveien ca. 500 meter og eiendommene ligger på høyre side av veien(rett før Sommerbutikken). Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Geir Petersen

Eiendomsmegler MNEF

Glenn Julseth

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Langebåtveien 15,
1455 Nordre frogn

BRA

134 m2

P-rom

101 m2

BTA

149 m2

Innhold

Fritidsboligen inneholder: 1. etasje med adkomst/inngang, stue, trapperom 1, trapperom 2, 3 soverom, wc, garasjerom. Kjeller etasje med gang, bad/vaskerom, bod, teknisk rom, kjøkken/spisestue og 2 ikke målbare rom.

Standard

Fint beliggende fritidsbolig oppført rundt 1960. Hytta som frem til nyere tid har vært benyttet som fast helårsbolig, bærer preg av å holde en enkel og nøktern standard. Det må påregnes vedlikehold og oppgraderingsetterslep for å tilfredsstille dagens krav til standard. Hytta har innlagt helårs borrevann med godkjent gråvannsrenseanlegg. Inngangspartiet er belagt med fliser på gulv, og panel på vegger. Inngangspartiet har store vindusflater mot vest og gir godt med lys inn i inngangspartiet og videre innover i stuen. Stuen er romslig med et lunt preg knyttet opp imot en stor peis. Det er et stort vindu mot syd som sammen med vinduene mot vest gir et godt utsyn mot naturskjønne omgivelser. Fra stuen er det videre adkomst til tre soverom, et enkelt wc rom, og trapp ned til underetasjen. Gulvene i hovedetasjen i hovedsak er belagt med tregulv og det er panel på vegger. Kjøkkenet som ligger i underetasjen har god plass til spisebord og kjøkkeninnredning. Det er fra kjøkkenet vinduer mot vest og nord i tillegg til egen utgang til hagen. Gulvet er belagt med fliser og det varierer mellom teglstein og panel på vegger. Badet er praktisk innredet med dusjkabinett, servant med underskap og opplegg for vaskemaskin. Gulvet er belagt med fliser og det er panel på vegger. Ellers består underetasjen av diverse boder, skap og krypkjeller. Hytta leveres med komplett alarmsystem. Annekset fremstår med enkel innredning og er i dag innredet som et ekstra soverom. Garasjen er romslig og har god plass til både bil, sykler og redskaper. Garasjeporten har automatisk port åpner. Dagens toalett er en snurredo løsning. Denne løsningen er ikke optimal og snurredoen fungerer heller ikke tilfredsstillende. Dersom ny eier ønsker en annen løsning kan dagens løsning fjernes før overtagelse. Utearealene er pent opparbeidet med diverse blomsterbed, støttemurer, utepeis og hyggelige områder for sittegrupper. Det er frodige naturskjønne omgivelser hvor man har sol hele dagen og utsikt til Oslofjorden.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming Peis og vedovn.

Parkering

Bebygd eiendom i Langebåtveien 15 har stor opparbeidet parkering på egen tomt. Ubebygd tomt i Langebåtveien 13 har egen opparbeidet parkering.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning. Mulighet for rask overtagelse.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Erik Pedersen den 09.03.2021
Markedsverdi: Kr. 4 500 000,-

Prisantydning

4 500 000,-

Totale kostnader

4 627 970,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 500 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 112 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,-)) -------------------------------------------------------- 127 970,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 627 970,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 500 000,-

Ligningsverdi

kr 881 909,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Eiendommen; Langebåtveien 15, består av fritidsbolig, garasje og anneks. Fritidsboligen er opprinnelkig oppført i 1964, tilbygget 1980, samt 1982. Anneks antatt bygd 1964. Eiendommen; Langbåtveien 13 er ubebygd tomt.

Arealer

Primærrom: 101 kvm, Bruksareal: 134 kvm, Bruttoareal: 149 kvm P-rom inneholder: 1. etasje (64 kvm): Stue, trapperom 1, trapperom 2, 3 soverom, wc. Under etasje (37 kvm): Bad/vaskerom, gang, kjøkken/spisestue. Anneks (11 kvm): Stue/soverom. Sekundærbygning/anneks skal iht. kommuneplanen være i én etasje, og skal ikke benyttes til beboelse/ varig opphold. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal for Langebåtvn 15, gnr. 59, bnr, 639 på 2 274,7 kvm, Eierform: Eiet tomt Areal for Langebåtvn 13, gnr. 59, bnr. 638 på 1 982,9 kvm. Eierform: Eiet tomt Informasjon er gitt iht. matrikkelbrev fra Frogn kommune som er vedlegg i salgsoppgave.

Tomt

Langebåtveien 13 er i dag en ren naturtomt med adkomst både fra Langebåtveien og Mariveien. For en fremtidig oppføring av hytte på denne eiendommen, vil det være mulig å knytte seg til BVA`s vann og avløpsløsning.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.