Elgtråkka 6, 1455 Nordre frogn

Solgt

Nordre Frogn - Søndre Hallangen. Innholdsrik fritidsbolig med tilnærmet helårsstandard, attraktivt og fint beliggende.

Prisantydning
3 750 000,-
Boligtype
Fritidseiendom
Primærrom
136 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 750 000,-

kr 3 869 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3022

59

839

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Fritidseiendom

Selveier

1962

137 m2

147 m2

136 m2

2

Eiet tomt

1 960 m2

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen ligger solrik og fint til i et veletablert og populært hytteområde i Frogn kommune. Det er imidlertid flere fastboende på hyttene i området. Fra eiendommen er det fjordgløtt til deler av Oslofjorden. Det er ca. 15 minutters gange ned til Bjellegrunna med flott fellesområde for Marikova Vel med fine strender, stupebrett m.m. Det er forøvrig flere flotte badeplasser og flott turterreng i området. Det finnes en hyggelig sommerbutikk i området hvor du kan kjøpe dagens aviser, ferske bakervarer og mye mer. Avstand til sommerbutikken i Langebåtveien er ca. 800 meter. Nærmeste kjøpesentre ligger 15 minutter unna med bil og er på henholdsvis Vinterbro og Amfi Drøbak City. Rett i nærheten av Amfi Drøbak City finner du også en flott 18-hulls golfbane. Det er 20 minutter med bil til idylliske Drøbak sentrum hvor du finner bl.a. hyggelige butikker, cafeer og restauranter, gallerier, båthavn, vinmonopol og Badeparken m.m. Kjøretid til Oslo er ca. 40 minutter. Eiendommen ligger i Marikova Vel. Velforeningen har egen båtforening og det er mulighet for å sette seg på liste for båtplass. Informasjon om Velforeningen og båtforeningen m.m. finnes på www.marikova.no

Adkomst

Fra Oslo kjører du igjennom Nordbytunellen og tar så av mot Drøbak og Oslofjordtunellen. I rundkjøringen rett før Oslofjordtunellen tar du til høyre og følger skiltingen mot Fagerstrand. Ta deretter av til venstre mot Søndre Hallangen. Følg Hallangsveien til du kommer til et T-kryss og ta til høyre - Langebåtveien. Følg Langebåtveien og ta inn til høyre - Sønderstøveien. Du følger Sønderstøveien og tar opp Elgtråkka til høyre. Elgtråkka 6 ligger på venstre side av veien.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Elgtråkka 6,
1455 Nordre frogn

BRA

137 m2

P-rom

136 m2

BTA

147 m2

Innhold

Velkommen til denne innholdsrike hytta i Elgtåkka 6. Innvendig er hytta romslig, lys og tiltalende. Det er god plass i inngangspartiet med praktisk benk for av og påkledning. Det er gjennomgående bruk av parkett på gulver og lysmalte overflater på vegger og tak. Stuen har god plass til både salong og spisestue. Mot vest og fjorden er det store vindusflater som gir god utsikt mot fjorden og sol til langt på kvelden. Fra stuen er det utgang via doble verandadører til den storslagne verandaen. I stuen er det lagt opp til takbelysning med dimming. Kjøkkenet er stort med mye skap og benkeplass. Store vindusflater mot øst gir godt med lys og morgensol inn i rommet. Det er god plass til eget spisebord på kjøkkenet. Det er hele tre våtrom i hytta. Ett av rommene har opplegg for vaskemaskin, og infrarød badstue. Øvrige våtrom er innredet med WC og servant, samt dusjkabinett på hovedbadet. Soverommene er av god størrelse, hvorav ett med to skyvedørsgarderober. Det er i tillegg innredet soverom i anneks tilknyttet garasjen. I kjeller er det innredet en stor og trivelig kjellerstue. Kjellerstuen har flislagt gulv med varmekabler og egen utgang. Verandaen ligger på hyttas vestside. Verandaen som har en solid størrelse på ca. 80 kvm (utvidet i 2015) har gode solforhold nær hele dagen og en hyggelig utsikt mot fjorden. Deler av verandaen er overbygd. Terrasseplatting på sydsiden av hytta med oppmurt utepeis, samt terrasseplatting ved inngangspartiet mot øst.

Standard

Fint beliggende fritidsbolig oppført i 1962, tilbygd i 1978/79. Gulv har overflater med parkett, belegg og fliser. Luke i gulv på eldre vaskerom til kryprom. Vegger har overflater med malte plater, tapet, panel og teglstein. Himlinger er med malte plater, panel og takplater. Luke til loft i gang i 1. etasje. Kjøkken har innredning med profilerte fronter i heltre eik, laminat benkeplate og utstyrt med oppvaskkum, kjøkkenvifte, integrert platetopp og komfyr, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap. Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. "Levetid" på hvitevarer kan ikke garanteres da dette er brukt utstyr. Bad er utstyrt med toalett, servantinnredning, veggskap, speil og dusjkabinett. Wc-rom i kjeller er utstyrt med vakuumtoalett og servant. Vaskerom er utstyrt med servantskap, speil og uttak for vaskemaskin. I del av vaskerommet er det en infrarød Badstue. Denne består av 2 deler og kan enkelt tas fra hverandre og flyttes dit man måtte ønske. VVS-installasjoner, generelt: Varmtvannsbereder fra 2014 og trykktank i krypkjeller. Diverse: - Skiftet filterhus og jordfeilautomat, samt utbedret vanntrykk i 2014 - Utvidet terrasse, utført diverse malerarbeid, samt oppgradert el-anlegg i 2015. For ytterligere beskrivelse av standard vises det til tilstandsrapport utført av Thomas Haugan datert 19.08.2020 og som er vedlegg i salgsoppgave.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Gulv varme i bad 1. etasje, samt kjellerstue og gang i kjeller. Peisovn i stue og kjellerstue.

Parkering

Parkering i garasje/carport og på tomten.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Thomas Haugan
Takstdato : 19.08.2020
Teknisk verdi tomt og bygninger: 3 750 000,-

Prisantydning

3 750 000,-

Totale kostnader

3 869 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 750 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 103 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 119 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 869 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 750 000,-

Ligningsverdi

kr 314 019,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Eiendommen består av fritidsbolig og garasje med garasjerom og innredet rom.

Arealer

Primærrom: 136 kvm, Bruksareal: 137 kvm, Bruttoareal: 147 kvm P-rom utgjør: 1. etasje: 103 kvm med entré, gang, bad, 2 soverom, vaskerom, kjøkken og stue. Kjelleretg. m 33 kvm med gang, wc-rom og kjellerstue. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Merk at vedlagte plantegninger ikke er i målestokk, og at disse avviker fra dagens faktisk planløsning. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 960 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiendommen er opparbeidet med noe plenareal, busker, trær og ellers i stor grad beholdt som naturtomt med noe fjell i dagen.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.