Prestmosvegen 19 A, 2030 Nannestad

Solgt

Prestmosvegen 19 A - koselig 3-roms toppleilighet. Gangavstand til Nannestad sentrum.

Prisantydning
2 100 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
52 m2
Soverom
2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 100 000,-

kr 2 165 796,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3036

27

382

29

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2006

52 m2

58 m2

52 m2

2

Fellestomt

1 142 m2

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Prestmosvegen 19A er en lys og flott 3-roms selveierleilighet som ligger i rolig og veletablert boligområde sentralt på Nannestad. Leiligheten har en god intern beliggenhet i sameiet med utsyn over fine grøntarealer samtidig som det er skjermet. Boligen ligger svært sentralt med kort vei til nærbutikk, offentlig kommunikasjon via buss, marka og andre fasiliteter, samt kort vei til skoler og barnehager. Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til flotte turområder. Nannestadområde har flere vann med muligheter for bading og fisking. Elva Leira og ikke minst Hurdalssjøen byr på fiskemuligheter. Sistnevnte har i tillegg flere flotte badeplasser som er meget populære. En liten kjøretur unna ligger Åsgreina med umiddelbar nærhet til flott natur med utallige tur- og rekreasjonsmuligheter i Romeriksåsen. Området er rikt på både bær og sopp, samt mange flotte badevann og fiskevann. Stier og veger gir fine turmuligheter til fots og på sykkel på sommerstid, og vinterstid gir stabile snøforhold og et godt utviklet løypenett som gir gode muligheter for skiturer. Det er heller ikke langt til Nannestad skisenter - Åslia og Nordåsen skistadion på Maura, samt skistadion på Åsgreina. For trening ved et tradisjonelt treningssenter går du til Nannestad Trim og Helse på 8 minutter. Her kan du delta på gruppetimer, trene styrke eller bli motivert av en personlig trener. Dagligvarehandelen kan enkelt gjøres ved Rema 1000 som ligger i gangavstand (1 km) fra boligen. Det er også gangavstand til Nannestad Torg med blant annet dagligvare, blomsterbutikk, frisør, post, vinmonopol og pizzeria. Ønsker du et bredere utvalg av fasiliteter ligger Jessheim storsenter bare 20 minutter unna med bil. Senteret har over 150 butikker og serveringssteder, og regnes som øvre Romerikes største motehus. I Nannestad har du bredt utvalg av barnehager og skoler. De nærmeste barnehagene er Midtbygda barnehage (0-5 år), og Prestmosen barnehage (1-6 år). Boligen sokner til Preståsen barneskole som ligger kun 400m fra boligen. Både Nannestad Ungdomsskole og Nannestad Videregående skole ligger i gangavstand. Det er kort vei til lekeplass, samt idrettshall tilhørende Nannestad IL. Nannestad IL har et rikt idrettstilbud innen håndball, fotball, alpint, klatring og snowboard. Området gir gode muligheter for offentlig kommunikasjon via buss/tog og fly, hvorav nærmeste bussholdeplass er Bahusvegen ca. 700 m fra eiendommen. Herfra går det buss med forbindelse mellom Kløvberget/Kopperud. Fra busstoppet ved Nannestad sykehjem går buss mellom Kopperud og Jessheim/OSL med ekspressrute som tar deg til Oslo Lufthavn på 15 minutter. Nærmeste togstasjon er Oslo Lufthavn jernbanestasjon som ligger ca. 16 minutter med bil fra boligen. Herfra går det tog mot Oslo med flere avganger i timen. Oslo Lufthavn Gardermoen ligger 15 km fra eiendommen og herfra har man hele verden som destinasjon.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Mateusz Zubrzynski

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Prestmosvegen 19 A,
2030 Nannestad

BRA

52 m2

P-rom

52 m2

BTA

58 m2

Innhold

Leiligheten inneholder: Entré/gang, kjøkken, stue med balkong, bad/toalett og 2 soverom. Øvrig: I tillegg kommer en bod på ca. 7,5kvm i eget bodbygg på bakkeplan.

Standard

Innbydende og lys entré med god plass til å henge av seg ytterklær og sette fra seg skoene. Rommet er holdt i moderne farger, og gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Stuen fremstår som et sosialt og tiltalende allrom. Her får du mulighet til å møblere med sittegrupper, ulike hylleløsninger, TV-seksjon og spisestue. Stuen er et lyst og luftig rom takket være store vindusflater som fyller rommet rikelig med daglys. Fra stuen er det utgang til vestvendt balkong på ca. 7 m2, med utsikt over nærområdet. Her er det plass til sittegrupper og eventuelt grill. Balkongen blir en forlengelse av stuen på varme sommerdager slik at det er enkelt å flytte selskapet utendørs. Åpenkjøkkenløsning mot stuen. Kjøkkeninnredning med hvite profilerte fronter og laminerte benkeplater. God skap- og benkeplass for å tilberede måltider til hele familien og eventuelle gjester som kommer på besøk. Opplegg og plass til komfyr, oppvaskmaskin og frittstående kjøleskap. Baderom med flislagte overflater og stilfull innredning. Baderommet er innredet med dusjhjørne med glassdører og håndholdt dusjarmatur, frittstående toalett, speilskap og vask med underskap. Opplegg og plass til vaskemaskin. Leiligheten har to gode soverom malte i moderne farger. Hovedsoverommet er innredet med plassbygd skap med avsatt plass til dobbeltseng. Det andre soverommet passer fint som barnerom eller gjesterom. Her er det plass til seng, skrivepult og garderobeskap.

Oppvarming

Fjernvarme via radiatorer. Elektrisk varmeovn i tak på badet.

Parkering

Seksjonen disponerer parkering på sameiets tomt. Det er ingen faste p-plasser. Øvrig parkering etter områdets gjeldende regler.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Sebra Forvaltning

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Martin Bøhm-Pedersen
Takstdato : 27.08.2020
Formuesverdi : 507 603,-
Sekundær formuesverdi : 1 827 370,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

2 100 000,- / Fellesutgifter: 3 907,-

Kr 3 907,- Fellesutgifter inkluderer: Fjernvarme, tv og fibernett, driftskostnader, kommunale avgifter, forretningsfører og vedlikeholdskostnader.

Totale kostnader

2 165 796,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 100 000,- (Prisantydning) 1 906,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 101 906,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 52 520,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 2 101 906,-)) -------------------------------------------------------- 63 890,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 165 796,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 100 000,-

Ligningsverdi

kr 507 603,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Veletablert boligområde med spredt blokkbebyggelse. Denne boligen ligger i 3. etasje i en boligblokk over 3 etasjer.

Arealer

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 58 kvm Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 142 kvm, Eierform: Fellestomt

Tomt

Prestmosvegen 19 Boligsameie består i alt av 32 leiligheter i én bygning, som disponerer rundt 1 141,7 m² med felles eiet tomt. Tomten er flat og pent opparbeidet med grøntareal og noe beplantning. Her er også sittebenker og lekeområde.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.