Smedgata 52, 1850 MYSEN

Solgt

Stor eiendom med 2 boenheter og garasje. Sentral beliggenhet. Gode utleiemuligheter.

Prisantydning
3 950 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
201 m2
Soverom
5

Detaljer

Pris

Prisantydning

Kommunaleavgifter

Totalpris

kr 3 950 000,-

kr 16 510,-

kr 4 064 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

159

42

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Oppvarmingskarakter

Enebolig

Eiet

1936

260 m2

201 m2

5

Eiet

1 239 m2

G

Rød

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral beliggenhet langs med Smedgata, noen få minutters gange fra Mysen sentrum.

Eiendommen er barnevennlig og solrik. Kort vei til E18, v/Momarken, samt Momarken Travbane. Kort vei til skoler og barnehage. Gode turmuligheter i området . Bl.a. festningsområdet, hvor det er flotte turområder både sommer og vinter. Om vinteren er området et regionalt senter for langrenn og det legges løyper med kunstsnø så snart mulighetene tilsier det. Om sommeren er området et flott rekreasjons- og turområde.

Mysen er også et handelssentrum i Indre Østfold. Trømborgfjella i øst har rike skimuligheter om vinteren og er en perle om sommeren med fiske og friluftsliv. Kommunen har et variert næringsliv med noen få store og mange små bedrifter innen produksjon, service og handel. Mysen er også et skolesenter med Ungdomsskole og Videregående skole.

Kort avstand til flere andre kommunesentra, 40 minutters kjøretid til Sarpsborg og en time med tog/buss til Oslo har gjort Indre Østfold til en attraktiv kommune å bosette seg i. Eidsberg har et rikt og variert kulturliv med en rekke ildsjeler. En mengde lag og foreninger tilbyr aktiviteter som burde passe for de fleste. Både innen idrett, kor, korps, humanisme, næring og livssyn -for å nevne noe. På kulturtorget har vi nytt bibliotek, cafe, møtelokaler og Festiviteten kulturhus med kinoteater, bad/svømmehall og racket-senter.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan gjøres i Mysen sentrum, hvor du finner Bunnpris, Kiwi, Coop Extra og Rema 1000, i tillegg til Mørstad kjøpesenter og en rekke andre butikker. Det er ca. 7 min minutter å kjøre til Morenen kjøpesenter på Slitu, og Askim og Ski er også godt innen rekkevidde. Töcksfors i Sverige tilbyr hyggelig grensehandel i et flott kjøpesenter med søndagsåpne butikker og flere spisesteder.

Med bil fra Mysen tar det ca. 12 min til Askim, 35 min til Töcksfors, 25 min til Ski, 50 min til Oslo S og 54 min til Fredrikstad. Fra eiendommen er det gangavstand til Mysen barneskole, Eidsberg ungdomsskole og Mysen videregående skole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærområdet, og Mysen har også en tradisjonsrik møbelsnekkerskole.

Ankomst

Se kartreferanse på finn.no. Det vil bli skiltet ved visning.

Expand arrow Åpne i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Smedgata 52, 1850 MYSEN

BRA

260 m2

P-rom

201 m2

Innhold

Eiendom med 2 boenheter og garasje.
Hovedbolig bygget 1936 og er på 260 m² bruksareal med kjeller og 2,5 etasjer. Boligen er påbygget og påkostet i flere omganger.

Sidebygning bygget 1948 og er på 144 m² bruksareal med
kjeller og 1,5 etasjer. Boligen ble bygget på 1974 og har
tidligere inneholdt 2 boenheter, denne er nå åpnet opp og
det er i dag en boenhet.

Innhold hovedbolig:

Kjeller:
Gang med lite kott - matbod - bod - vaskeromn - bod - fyrrom - bod.
Takhøyde i kjeller måles til 1,91 m til 2 m.

1. etasje:
Entrè/gang - wc - kjøkken med spisekrok - 2-delt stue - spisestue - vinterhage. Utgang til terrasse.

2. etasje:
Gang - bad og 3 soverom. Utgang til balkong.

3. etasje:
Stue og soverom.

Det er balkong i 2 etg mot syd , balkongen er på ca 6m² og er takoverbygget. Det er terrasse mot nord/vest med adkomst
via terrassedør fra vinterhage. Terrassen er på ca 23 m² og ca 6m² er takoverbygget. Terrassen er bygget i impregnerte materialer. Utvendig
trapp til inngangsparti med 2 trinn er støpt og belagt med skifer.


Innhold sidebygning:

Kjeller:
2 boder.
Takhøyde kjeller er 1,98 m på eldste delen og 1,93 på tilbygget del.

1. etasje:
Entrè - kjøkken - spisestue - 2-delt stue - bad - gang - vaskerom.

2. etasje:
Soverom med walk-in garderobe - kontor.

Det er balkong mot syd med adkomst via balkongdør fra stue. Terrassen er på ca 6,5 m² og er bygget med gulv i impregnerte
materialer og rekkverk i malt treverk.

Garasje med bod og kjeller:
Garasjen er bygget sammen med bolig med carport. Carporten har et areal på ca 18 m² arealet er ikke måleverdig og derfor ikke lagt inn i
arealet garasje. Takhøyde i kjeller er ca 1,93 m. Det opplyses at garasje er noe kort for å få plass til en vanlig bil.

Standard

Eiendommen har en stor bygningsmasse. Boligene har en
brukbar standard på innredninger og utstyr.

Standard hovedbolig:

INNVENDIG:
Det er på gulver i 1.etg laminat på entre/trappegang og wc. Eikeparkett på kjøkken og stue og skifer på vinterhage. Vegger 1.etg med malt tappet på stuer entre og wc, malte pussede vegger i vinterhage malt
trepanel på kjøkken. Tak/himling 1.etg med takess og malt panel.
2.etg har gulver med laminat på 2 soverom og gang 1 soverom med lakkert tregulv. Vegger 2.etg med malte plater på gang, tapet
på 2 soverom og malt trepanel på 1 soverom. Tak/himling 2.etg med
malte paneltak og takess. Gulv 3.etg med tepper. Vegger og tak med
malt/beiset panel. Kjeller gulv med støpte malte gulv, fliser på
vaskerom. Vegger med malte betong. Tak/himling kjeller med malt og ubehandlet betong, takess på vaskerom , gang og malt panel i en bod.

VÅTROM:
Vaskerom i kjeller. Vaskerommet har fliser på gulv med varmekabler, fliser på vegger og takess i tak. Rommet er innredet med plass og opplegg for vaskemaskin, skyllekar på vegg. Det er også her en bryggeripanne, med vedfyring under også bakerovn med mulighet for vedfyring under.
Badet i 2.etg er fra ca 1995. Badet har nylig blitt påført microsement på gulv og vegger under denne ligger det fliser på gulv med varmekabler (det er ikke v-kabler under badekar). Det er fliser på vegg i dusjsone og på vegg bak toalett. resterende vegger har tapet. Rommet er innredet med badekar, gulvmontert toalett, baderomsinnredning på 60 cm med skuffer og heldekkende servant. Det er i perioden 2013 - 2021 benyttet dusjkabinett dette ble da skiftet ut med badekar, dette kan benyttes som boblebadekar, men er pr i dag ikke koblet opp. Det er åpent røropplegg med vannrør på vegg. Det er mekanisk avtrekk ut av vegg.

KJØKKEN:
Innredning fra Ikea, montert i 2016. Innredningen har profilerte malte fronter benkeplate i laminat med stor innfelt oppvaskkum i porselen. Det er overskap med glassdører. Det er innbygde hvitevarer med
oppvaskmaskin, komfyr, koketopp med ventilator på vegg over. Plass og opplegg for oppvaskmaskin.

SPESIALROM:
Wc rom 1.etg. Rommet har laminat på gulv, tapet og malt tapet på vegger, takess i tak. Rommet er innredet med gulvmontert toalett
og liten vask på vegg.

TEKNISKE INSTALLASJONER:
Kobberrør for tappevann fra byggeår. Inntaksledning vann i teknisk rom kjeller med stoppekran og vannmåler. Innvendige avløpsrør av forskjelige aldere.
Naturlig ventilasjon med ventiler i topp på vinduer.
Det er på teknisk rom i kjeller oljetank i stål på 3000 liter, oljefyr med oljebrenner som forsyner boligen med varme til radiatorer på
vegg og varmt vann. Her er i tillegg vv-bereder på 200 liter montert.
El-anlegg av eldre dato, det er 2 sikringsskap i boligen med eldre skrusikringer. Det ble utført el-tilsynsrapport av Hafslund/Elvia i 2020 og avvik er blitt rettet opp av Marker elinstallasjon 28.12.2020.


Standard sidebygning:

INNVENDIG:
Gulver 1.etg med laminat på kjøkken, stue og gang ved bad. Fliser på entre. Vegger 1.etg har tapet på vaskerom og kjøkken. Smartpanel på gang, stue og entre. Tak/himling 1.etg har malt betong og trepanel.
Gulver 2.etg med vinylbelegg. Vegger med tapet og tak/himling med trepanel. Kjeller med støpte gulver, vegger med murpuss og tak/himling med betong og trepanel på tilbygget del.


VÅTROM:
Tidligere hybelkjøkken, her er det er planer om vaskerom og det er laget plass for vaskemaskin her, denne er ikke koblet til.
Gulver har vinylbelegg (dette er ikke utført som våtromsbelegg og er ikke tett). Vegger med malt tapet, panel i tak. Badet har våtromsbelegg på gulv, våtromsplater på vegg (respatex) og takess i tak.
Rommet er innredet med dusjnisje med blandebatteri og dusgarnityr på vegg. Det er skillevegg i plast denne mangler dør og det brukes i dag dusjforheng. Det er gulvmontert toalett og liten vask på vegg.
Mekanisk avtrekk ut av vegg. Fuktmåling foretatt i himling under bad, ingen fukt registrert.

KJØKKEN:
Kjøkkeninnredning fra IKEA montert 2013. Innredningen har slette folierte fronter, benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskbeslag, innebygget komfyr og koketopp med ventilator over. Fliser mellom
over og underskap.

SPESIALROM:
Wc rom med fliser på gulv og vegger.

TEKNISKE INSTALLASJONER:
Innvendige vannrør av kobber.
Avløpsrør av plast.
Ca 200 liters varmtvannstank montert i kjeller.
El-anlegg av eldre dato, sikringsskap i boligen oppgradert 2013 med automatsikringer. Det ble utført el-tilsynsrapport av Hafslund/Elvia i
2020 og avvik er blitt rettet opp av Marker elinstallasjon 28.12.2020.
Det er røykvarslere i etasjene og pulver brannslokningsapparat.

Oppvarming

Oppvmarming er elektrisk + vedfyring.
Pipe i tegl. Oljefyr/sentralvarme er koblet på denne.

Det er på teknisk rom i kjeller oljetank i stål på 3000 liter. Oljefyr med oljebrenner som forsyner boligen med varme til radiatorer på vegg og varmt vann. Her er i tillegg vv-bereder på 200 liter montert. Oljefyr er ikke ombygd til biobrensel.


Oljefyr/oljetank: I juni 2012 vedtok Stortinget klimaforliket, og klimaforliket innebærer et forbud mot fyring med fossil energi fra 01.01.2020. I enkelte kommuner, så skal all oljefyring fases ut innen 2020. Kommunen kan gi pålegg om at det oljefyrte oppvarmingssystemet må fjernes, noe som også innebærer oljetanken. Tanker som tas ut av bruk, skal tømmes, graves opp og destrueres. Enøketaten kan gi tilskudd til å fjerne fyrkjele og tilhørende oljetank, se for øvrig nettstedet www.oljefri.no for miljøvennlige alternativer til oljefyren. Kjøper av denne eiendommen gjøres derfor oppmerksom på at han som fremtidig eier av eiendommen vil være ansvarlig for eksisterende oljetank og må innrette seg etter gjeldende regler, samt det kommende forbudet, og må selv bære kostnadene i forbindelse med dette. Ta kontakt med kommunen for nærmere informasjon.

Parkering

Parkering i garasje og carport, samt på egen gårdsplass.

Overtakelse

Etter nærmere avtale med selger.

Bolig

Økonomi

Prisantydning

3 950 000,-

Omkostninger

3 950 000,- Prisantydning
--------------------------------------------------------

98 750,- Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl. f.gjeld: 3 950 000)

585,- Tinglysing pantedokument

585,- Tinglysing skjøte

11 500,- HELP Boligkjøperforsikring (Valgfritt)

2 800,- HELP Boligkjøperforsikring Pluss (Valgfritt)

--------------------------------------------------------
114 220 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 064 220,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Ligningsverdi

1 214 123,-

Bolig

Generell informasjon

Regulering

Eiendommen ligger under reguleringsplan for: Industrifeltet Sand, del av Søndre Mysen, med plan-ID 012519860002. Området er regulert til boliger, industri, offentlig friområde.

Mulig inngrep på Reguleringsplan: Reguleringsplanen er vedtatt før 10.9.2015 og står ikke på listen over eldre reguleringsplaner som gjelder foran kommuneplanens arealdel, jf. Kommuneplanen § 3.10. Det vil si at ved motstrid er det kommuneplanen for Eidsberg 2015-2027 som gjelde.

Reguleringsplan med vedlegg ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer

Primærrom: 201 m2, Bruksareal: 260 m2, Bruttoareal: 0 m2

Eiendom med 2 boenheter og garasje. Hovedbolig bygget 1936 og er på 260 m² bruksareal med kjeller og 2,5 etasjer. Boligen er påbygget og påkostet i flere omganger. Sidebygning bygget 1948 og er på 144 m² bruksareal med kjeller og 1,5 etasjer. Boligen ble bygget på 1974 og har tidligere inneholdt 2 boenheter, denne er nå åpnet opp og det er i dag en boenhet. Innhold hovedbolig: Kjeller: Gang med lite kott - matbod - bod - vaskeromn - bod - fyrrom - bod. Takhøyde i kjeller måles til 1,91 m til 2 m. 1. etasje: Entrè/gang - wc - kjøkken med spisekrok - 2-delt stue - spisestue - vinterhage. Utgang til terrasse. 2. etasje: Gang - bad og 3 soverom. Utgang til balkong. 3. etasje: Stue og soverom. Det er balkong i 2 etg mot syd , balkongen er på ca 6m² og er takoverbygget. Det er terrasse mot nord/vest med adkomst via terrassedør fra vinterhage. Terrassen er på ca 23 m² og ca 6m² er takoverbygget. Terrassen er bygget i impregnerte materialer. Utvendig trapp til inngangsparti med 2 trinn er støpt og belagt med skifer. Innhold sidebygning: Kjeller: 2 boder. Takhøyde kjeller er 1,98 m på eldste delen og 1,93 på tilbygget del. 1. etasje: Entrè - kjøkken - spisestue - 2-delt stue - bad - gang - vaskerom. 2. etasje: Soverom med walk-in garderobe - kontor. Det er balkong mot syd med adkomst via balkongdør fra stue. Terrassen er på ca 6,5 m² og er bygget med gulv i impregnerte materialer og rekkverk i malt treverk. Garasje med bod og kjeller: Garasjen er bygget sammen med bolig med carport. Carporten har et areal på ca 18 m² arealet er ikke måleverdig og derfor ikke lagt inn i arealet garasje. Takhøyde i kjeller er ca 1,93 m. Det opplyses at garasje er noe kort for å få plass til en vanlig bil.

Tomt

Flat jordtomt opp arbeidet med plenarealer med hekkbeplantning, prydbusker og frukttrær. Barnevennlig og solrikt.

Avløpsrør ble på utsiden skiftet i 2016 i forbindelse med bolig ble koblet på kommunalt avløp. Utvendig vannledning med ukjent alder og materiale.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.