Meisveien 21, 1850 Mysen

Solgt

BUD MOTTATT! Innholdsrik bolig i enderekke med bl.a. 3 soverom, garasje og eget vaskerom. Solrike uteplasser. IN-ORDNING

Prisantydning
2 390 000,-
Boligtype
Rekkehus
Primærrom
103 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 2 390 000,-

kr 2 890 168,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

157

419

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Rekkehus

Borettslag

2006

132 m2

103 m2

3

Fellestomt

2 014 m2

C

Beliggenhet

Beliggenhet

Meisveien 21 har en meget attraktiv beliggenhet ved Høytorp fort, noen få minutters kjøring fra Mysen sentrum. Eiendommen har en meget flott, intern beliggenhet. Høytliggende og med fine solforhold og flott utsikt østover mot Hærland. Kun noen få meter til friområder ved populære Høytorp Fort med turområder og lysløype. Fra eiendommen er det kort vei til E18. Eiendommen ligger i et etablert og meget attraktivt boligområde. Det er kort vei til barnehage. Svært gode turmuligheter i området . Bl.a. festningsområdet, hvor det er flotte turområder både sommer og vinter. Om vinteren er området et regionalt senter for langrenn og det legges løyper med kunstsnø så snart mulighetene tilsier det. Om sommeren er området et flott rekreasjons- og turområde. Mysen er også et handelssentrum i Indre Østfold. Trømborgfjella i øst har rike skimuligheter om vinteren og er en perle om sommeren med fiske og friluftsliv. Kommunen har et variert næringsliv med noen få store og mange små bedrifter innen produksjon, service og handel. Mysen er også et skolesenter med Ungdomsskole og Videregående skole. Kort avstand til flere andre kommunesentra, 40 minutters kjøretid til Sarpsborg og en time med tog/buss til Oslo har gjort Eidsberg til en attraktiv kommune å bosette seg i. Eidsberg har et rikt og variert kulturliv med en rekke ildsjeler. En mengde lag og foreninger tilbyr aktiviteter som burde passe for de fleste. Både innen idrett, kor, korps, humanisme, næring og livssyn -for å nevne noe. På kulturtorget har vi nytt bibliotek, cafe, møtelokaler og Festiviteten kulturhus med kinoteater, bad/svømmehall. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres i Mysen sentrum, hvor du finner Bunnpris, Kiwi, Coop Extra og Rema 1000, i tillegg til Mørstad kjøpesenter og en rekke andre butikker. Det er ca. 10 min minutter å kjøre til Morenen kjøpesenter på Slitu, og Askim og Ski er også godt innen rekkevidde. Töcksfors i Sverige tilbyr hyggelig grensehandel i et flott kjøpesenter med søndagsåpne butikker og flere spisesteder. For øvrig er det 2,3 km til Mysen togstasjon, hvor toget tar deg til Oslo S på 65 min. Med bil fra Mysen tar det ca. 15 min til Askim, 32 min til Töcksfors, 39 min til Ski, 59 min til Oslo S og 1 t til Fredrikstad. Fra eiendommen er det gangavstand til Mysen barneskole, Eidsberg ungdomsskole og Mysen videregående skole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærområdet, og Mysen har også en tradisjonsrik møbelsnekkerskole.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Jørgen Nilsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Meisveien 21,
1850 Mysen

BRA

132 m2

P-rom

103 m2

Innhold

Velkommen til Meisveien 21! Her har du en flott og velholdt bolig i enderekke på to plan. Boligen ligger i Meisveien Borettslag som består av 21 andeler. Omkringliggende bebyggelse er rekkehus, 2 mannsboliger og eneboliger. I hovedetasjen kommer man opp til en romslig stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Her er det god plass til en stor spisegruppe hvor du kan invitere familie og venner. Det er også god plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Fra stuen er det dør ut til en østvendt balkong på ca. 10 kvm med flott utsikt mot Hærland. Ypperlig for å nyte morgenkaffen i sola, eller for skyggeplass ved varme dager. Boligen har relativt store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Det er installert en peisovn som varmer godt på kalde vinterdager, i tillegg til varmekabler i gulv entre, vaskerom og bad og el- panelovner på vegg. Videre er det utgang fra stuen til en stor terrasse mot vest på ca 52 m². I tillegg er det hellelagt plass med tujahekk rundt på ca 37 m². Det er også et soverom eller eventuelt kontor i hovedetasjen. Til slutt har man også en bod med utvendig adkomst fra terrassen hvor det er kurant for lagring av hagemøbler eller redskaper. I underetasjen kommer man inn til en kurant Entrè med skyvedørsgarderobe, og videre inn til hallen med trapp opp til hovedetasjen. Her finner du 2 gode soverom i tillegg til flislagt bad, praktisk vaskerom og bod, samt garasjerom. Boligen inneholder følgende: Underetasje: Entré, hall m/trapp, bad, vaskerom, bod, garasjerom, 2 soverom 1. etasje: Stue/kjøkken, bod, soverom. Garasje bygget inntil bolig på ca 17 m². Det er innlagt lys og strøm, el-bil lader. Isolert leddheisport med el-portåpner. Bredde 2,35 m og høyde 2 m.

Standard

Boligen holder en god standard på innredninger og utstyr og gir et godt helhetsinntrykk. Overflater på innvendige gulv: Innvendige gulver 1 etg med parkett på kjøkken/stue og vinylbelegg på soverom. Underetasje har belegg på soverom og hall, fliser entre. Overflater på innvendige vegger: Innvendige vegger 1 etg med malte plater, underetasje har malt tapet. Overflater på innvendig himling: Himlinger/tak med malte plater. Kjøkken: Åpen kjøkkenløsning mot stue, med god skap og benkeplass. Innredningen har slette eik laminat fronter, benkeplate i laminat med nedsenket dobbel oppvaskkum, Det er plass og opplegg til oppvaskmaskin, komfyr med ventilator over. Fliser mellom over og underskap. Sanitær: Bad har varmekabler og fliser på gulv, fliser vegger og malt tak. Rommet er innredet med dusjkabinett, gulvmontert toalett, baderomsinnredning på 1,2 meter med underskap med skap og skuffer, heldekkende plate med servant, overskap med speil og lys. Vaskerommet har varmekabler i gulv med våtromsbelegg, malte vegger og malt tak. Rommet ventileres med mekanisk avtrekk. Rommet er innredet med plass og opplegg for vaskemaskin, skyllekar på vegg.

Oppvarming

Boligen varmes opp med vedovn i stue 1 etg og luft-luft varmepumpe. Varmekabler i gulv entre, vaskerom og bad og el- panelovner på vegg. Pipe i leca helbeslått over tak. Det er montert vedovn i stue 1 etg.

Parkering

Parkering i garasje, samt på egen gårdsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

Bori BBL

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Toran Eiendom AS / Tor Helge Randem
Takstdato : 26.10.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 2 426 744,-
Markedsverdi : 2 400 000,-
Teknisk verdi : 2 426 744,-
Formuesverdi : 550 362,-
Sekundær formuesverdi : 1 981 301,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

2 390 000,- / Fellesutgifter: 4 661,-

Felleskostnader på kr 4661 pr måned dekker: renter og avdrag på lån. Kommunale avgifter. Utvendig forsikring. Kabel Tv. Drift vedlikehold og forretningsførsel. Da det er vannmåler i dette borettslaget, vil eier kunne få tilbake penger dersom man forbruker mindre vann/kloakk enn hva som er stipulert. Boligselskap er tilknyttet sikringsordning mot tap av felleskostnader.

Totale kostnader

2 890 168,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

2 390 000,- (Prisantydning) 492 308,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 882 308,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 7 860,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 890 168,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 2 390 000,-

Ligningsverdi

kr 550 362,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 132 kvm P-rom kommentar: Underetasje: Entré, hall m/trapp, bad, vaskerom, 2 soverom 1. etasje: Stue/kjøkken, soverom Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 014 kvm, Eierform: Fellestomt

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.