Meisstien 8, 1850 Mysen

Solgt

VISNING UTSATT!! Lekker enebolig i funkisstil med svært flott beliggenhet - Store terrasser - Garasje - 2 bad & stuer

Prisantydning
6 190 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
155 m2
Soverom
4

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 6 190 000,-

kr 6 360 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

157

455

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

2013

158 m2

155 m2

4

Eiet tomt

1 025 m2

C

Beliggenhet

Beliggenhet

Meisstien 8 har en meget attraktiv beliggenhet ved Høytorp fort, noen få minutters kjøring fra Mysen sentrum. Eiendommen har en meget flott intern beliggenhet helt innerst i blindvei, grensende til friområder ved populære Høytorp Fort. Fra eiendommen er det kort vei til E18. Eiendommen ligger i et etablert og meget attraktivt boligområde. Det er kort vei til barnehage. Svært gode turmuligheter i området . Bl.a. festningsområdet, hvor det er flotte turområder både sommer og vinter. Om vinteren er området et regionalt senter for langrenn og det legges løyper med kunstsnø så snart mulighetene tilsier det. Om sommeren er området et flott rekreasjons- og turområde. Mysen er også et handelssentrum i Indre Østfold. Trømborgfjella i øst har rike skimuligheter om vinteren og er en perle om sommeren med fiske og friluftsliv. Kommunen har et variert næringsliv med noen få store og mange små bedrifter innen produksjon, service og handel. Mysen er også et skolesenter med Ungdomsskole og Videregående skole. Kort avstand til flere andre kommunesentra, 40 minutters kjøretid til Sarpsborg og en time med tog/buss til Oslo har gjort Eidsberg til en attraktiv kommune å bosette seg i. Eidsberg har et rikt og variert kulturliv med en rekke ildsjeler. En mengde lag og foreninger tilbyr aktiviteter som burde passe for de fleste. Både innen idrett, kor, korps, humanisme, næring og livssyn -for å nevne noe. På kulturtorget har vi nytt bibliotek, cafe, møtelokaler og Festiviteten kulturhus med kinoteater, bad/svømmehall. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres i Mysen sentrum, hvor du finner Bunnpris, Kiwi, Coop Extra og Rema 1000, i tillegg til Mørstad kjøpesenter og en rekke andre butikker. Det er ca. 10 min minutter å kjøre til Morenen kjøpesenter på Slitu, og Askim og Ski er også godt innen rekkevidde. Töcksfors i Sverige tilbyr hyggelig grensehandel i et flott kjøpesenter med søndagsåpne butikker og flere spisesteder. For øvrig er det 2,3 km til Mysen togstasjon, hvor toget tar deg til Oslo S på 1 t 4 min. Med bil fra Mysen tar det ca. 15 min til Askim, 32 min til Töcksfors, 39 min til Ski, 59 min til Oslo S og 1 t til Fredrikstad. Fra eiendommen er det gangavstand til Mysen barneskole, Eidsberg ungdomsskole og Mysen videregående skole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærområdet, og Mysen har også en tradisjonsrik møbelsnekkerskole.

Adkomst

Det foreligger ferdigattest for denne boligen, datert 03.10.2013.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

søndag 16.
august,
kl. 17:00-18:00

Jørgen Nilsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Pål Engum Jørgensen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Meisstien 8,
1850 Mysen

BRA

158 m2

P-rom

155 m2

Innhold

Velkommen til Meisstien 8! Her har du en flott og moderne enebolig på to plan. I hovedetasjen er det et stort og lyst kjøkken med integrerte hvitevarer og åpenløsning mot stuen. Her er det god plass til en stor spisegruppe hvor du kan invitere familie og venner. Det er også god plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Fra kjøkkenet er det stor skyvedør ut til en stor og fin terrasse på totalt ca. 126 kvm. og store vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Det er installert en peisovn som varmer godt på kalde vinterdager, i tillegg til vannbåren bergvarme. Videre er det et pent flislagt bad, soverom av god størrelse, entré med god plass til å henge fra seg yttertøy i en stor skyvedørsgarderobe og direkte inngang til en praktisk bod. Det er også et teknisk rom og et eget praktisk vaskerom. I boligens 2. etasje er det tre gode soverom av god størrelse med plass til seng, nattbord og garderobeskap. Pent flislagt bad som et utstyrt med dobbelservant med skuffer og pent speil med lys, vegghengt wc og dusjhjørne. Det er også vannbåren gulvvarme. Videre er det en hyggelig stue med utgang til balkong på ca. 20 kvm. med god plass til utemøbler. Her kan man med enkle grep sette inn en dør og bruke stuen til et soverom eller et flott kontor med herlig utsikt. På den store terrassen på ca. 126 kvm. er det god plass til flere sittegrupper, grill og det man måtte ønske. 18 kvm. av terrassen er overbygd så her kan man trekke seg tilbake i skyggen eller nyte lange sommerkvelder. Det er også en Jacuzzi som er pent innbygd med trapper så man enkelt kan komme seg oppi den og nyte det deilig vannet. Uteplassen er pent opparbeidet hvor terrassen er i flere soner med trapp ned til fontene med dam hvor det er en egen platting med god plass til sitte gruppe, her kan føle man er ved vannet. Her er det fin beplantning, steiner og flott belysning. Det er også godt med gressplen med hekk rundt tomta som hindrer innsyn. Boligen ligger i et hyggelig nabolag med nærhet til barnehage, skole og fine turområder. Kort vei til både Oslo, Sverige og Mysen sentrum. Tomten er topparbeidet med fint hageanlegg med blant annet plenarealer, blomsterkasser i murblokker. Diverse beplantninger. Vintergrønt. Hekk. Belegningsstein i gårdsplassen. Naturtomt. Flere sittegrupper i hagen med damanlegg. Gode solforhold og store plenarealer som innbyr til lek og aktivitet. Velkommen til visning! 1. etasje: Entré - teknisk rom - vaskerom - pent flislagt bad/ wc med vannbåren gulvvarme - stort og fint kjøkken/stue med åpenløsning og utgang til terrasse - soverom av god størrelse. 2. etasje: Gang - stue med utgang til balkong - pent bad/wc med fliser og vånnbåren gulvvarme, 3 soverom Garasje: Frittstående garasje på ca. 36 kvm med garasjerom - bod

Standard

Kjøkken: Kjøkkenet ligger i boligens 1. etasje med åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredningen er i U-form med hvite glatte fronter, laminert benkeplate, vaskekum og integrerte hvitevarer. Det er meget godt med benk- og skapplass. Integrerte hvitevarer som kjøleskap, micro med stekefunksjon, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp medfølger. Sanitær: I 1. etasje er det et pent flislagt bad med vannbåren gulvvarme. Badet er utstyrt med dobbelservant med skuffer for oppbevaring og pent speil med lys, dusjhjørne og vegghengt toalett. Ventil i himling. I 1. etasje er det også et eget praktisk vaskerom hvor det er varmtvannsbereder på 175L, opplegg for vaskemaskin, arbeidsbenk og vannbåren varme. Det er også luft til vann varmepumpe, bergvarme, rør-i rør fordelingsskap og ventil i vegg. I 2. etasje er det også en pent bad med fliser på gulv og vegger med vannbåren gulvvarme. Badet her er også utstyrt med dobbelservant med skuffer for oppbevaring og pent speil med lys, dusjhjørne og vegghengt toalett. Ventil i himling. Innvendige overflater: Gulv: Fliser, laminat og 1-stavs eikeparkett. Vegger: Malte gipsplater og tapet. Himling: Malte gipsplater.

Oppvarming

- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. (ventilasjon og ikke varmeanlegg) - Peisovn i stue. - Vannbåren gulvvarme via bergvarmepumpe

Parkering

- Garasje med plass for 1 bil. - Stor gårdsplass med belegningsstein.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kjeserud boligtakst / Per-Christian Kjeserud
Takstdato : 23.06.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 6 220 000,-
Teknisk verdi : 6 220 000,-

Prisantydning

6 190 000,-

Totale kostnader

6 360 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

6 190 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 154 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 190 000,-)) -------------------------------------------------------- 170 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 360 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 6 190 000,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Frittliggende enebolig med 1. etasje og 2. etasje. Eiendom beliggende på et høytliggende boligområde i Opsahlåsen.

Arealer

Primærrom: 155 kvm, Bruksareal: 158 kvm, Bruttoareal: 179 kvm P-rom: 1. Etasje: Entré, vaskerom, bad/wc, stue/kjøkken med utgang til terrasse, soverom. 2. Etasje: Gang, stue med utgang til balkong, bad/wc, 3 soverom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det er bruken av rommet ved befaring, som avgjør om rommet defineres som Primær-rom eller Sekundær-rom. Dette betyr at rommet både kan være i strid med byggeteknisk forskrift og manglende godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. Rømningsforhold og dagslysforhold begrenser bruk av underetasjen til rom for varig opphold. Høyde i kjeller er ca. 2.05 m.

Tomt

Eiet tomt på 1025,3 m2, ifølge Norges Eiendommer. Tomten er opparbeidet med fint hageanlegg med blant annet plenarealer, blomsterkasser i murblokker. Diverse beplantninger. Vintergrønt. Hekk. Belegningsstein på den store gårdsplassen. Naturtomt. Flere sittegrupper i hagen med damanlegg og belysning.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.