Heggeliveien 17, 1850 Mysen

Solgt

BUD MOTTATT! Påkostet, sentrumsnær funkisbolig med stor tomt innerst i blindvei. Praktisk planløsning.

Prisantydning
3 690 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
129 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 3 690 000,-

kr 3 794 220,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3014

330

265

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1939

212 m2

129 m2

3

Eiet tomt

2 196 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Visning med påmelding: Pga Korona-situasjonen avholder vi visning kun der hvor interessenter har meldt seg på visning, for å ha kontroll på antall besøkende. Meld deg derfor på visning til høyre på siden med blå knapp "visningspåmelding" eller kontakt megler dersom du ønsker et annet tidspunkt for visning. Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet med utsikt over Mysenelva og landskapet, rett ved Mysen sentrum i Eidsberg kommune. Eiendommen er plassert slik i terrenget at utsikten skal utnyttes best mulig, og at solen skal kunne nytes hele dagen. Kort vei til E18, v/Momarken, samt Momarken Travbane. Etablert og meget attraktivt boligområde. Kort vei til barnehage. Gode turmuligheter i området . Bl.a. trivelige Mysenelva som går rett nedenfor eiendommen, samt festningsområdet Høytorp Fort hvor det er flotte turområder både sommer og vinter. Om vinteren er området et regionalt senter for langrenn og det legges løyper med kunstsnø så snart mulighetene tilsier det. Om sommeren er området et flott rekreasjons- og turområde. Mysen er også et handelssentrum i Indre Østfold. Trømborgfjella i øst har rike skimuligheter om vinteren og er en perle om sommeren med fiske og friluftsliv. Kommunen har et variert næringsliv med noen få store og mange små bedrifter innen produksjon, service og handel. Mysen er også et skolesenter med Ungdomsskole og Videregående skole. Kort avstand til flere andre kommunesenter, 40 minutters kjøretid til Sarpsborg og en time med tog/buss til Oslo har gjort Eidsberg til en attraktiv kommune å bosette seg i. Eidsberg har et rikt og variert kulturliv med en rekke ildsjeler. En mengde lag og foreninger tilbyr aktiviteter som burde passe for de fleste. Både innen idrett, kor, korps, humanisme, næring og livssyn -for å nevne noe. På kulturtorget har vi nytt bibliotek, cafe, møtelokaler og Festiviteten kulturhus med kinoteater, bad/svømmehall. Servicetilbud Dagligvarehandelen kan gjøres i Mysen sentrum, hvor du finner Bunnpris, Kiwi, Coop Extra og Rema 1000, i tillegg til Mørstad kjøpesenter og en rekke andre butikker. Det er ca. 10 min minutter å kjøre til Morenen kjøpesenter på Slitu, og Askim og Ski er også godt innen rekkevidde. Töcksfors i Sverige tilbyr hyggelig grensehandel i et flott kjøpesenter med søndagsåpne butikker og flere spisesteder. For øvrig er det meget kort vei til Mysen togstasjon, hvor toget tar deg til Oslo S på 58 minutter. Med bil fra Mysen tar det ca. 15 min til Askim, 35 min til Töcksfors, 30 min til Ski, 55 min til Oslo S og Fredrikstad. Fra eiendommen er det gangavstand til Mysen barneskole, Eidsberg ungdomsskole og Mysen videregående skole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i nærområdet, og Mysen har også en tradisjonsrik møbelsnekkerskole.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Jørgen Nilsen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Heggeliveien 17,
1850 Mysen

BRA

212 m2

P-rom

129 m2

Innhold

Vi ønsker velkommen til denne eldre, men moderne eneboligen i funkis-stil. Dette er en frittliggende enebolig med funkispreg som består av kjeller, 1. etasje og 2. etasje. Boligen ble oppført i 1939 og tilbygget i 1990. Det er også en frittliggende, dobbel garasje oppført i 1986 på ca. 50 m2. Boligen bærer preg av nye, moderne løsninger med blant annet store vindusflater som passer godt til denne boligen da det samtidig er lite innsyn. Gjennomtenkte, praktiske planløsninger med mye åpne løsninger og lite dører som opptar plass. 1. etasje: Entré, bad/wc, gang, kjøkken/stue med utgang til veranda, soverom. Ny veranda ut fra stuen på ca. 12 m2. 2. etasje: Trappegang/tv-stue, 2 soverom. Kjeller: Trappegang, 2 boder, vaskekjeller, wc-rom, 2 lagerrom Garasje fra 1986 på ca 50 kvm med 2 biloppstillingsplasser og hobbyrom.

Standard

Hovedsakelig hele boligen er nyoppusset innvendig og utvendig unntatt kjelleren. Ny, stilfull kjøkkeninnredning fra Kvik. Ny trapp i impregnert treverk opp til inngangspartiet. Ny veranda ut fra stuen på ca. 12 m2. Ny taktekking og blikk. Nye hvite glatte innerdører, en med glass. Ny isolasjon og panel. Automatsikringer. Innvendige overflater: Gulv med betong og laminat. Vegger med plater. Himlinger med plater. 1. etasje / Bad/wc: Gulv med fliser og vegger med malt baderomspanel. Servant på skap med grå front. Gulvstående wc. Dusjkabinett. El-vifte i vegg. Varmekabler. Kjøkken: Ny stilfull innredning fra Kvik. Innredning på en vegg og kjøkkenøy med grå glatte fronter. Laminerte benkeplater. Vaskekum i kompositt. Trådløs ventilator over kjøkkenøyen. Integrerte hvitevarer. To kjøl/fryseskap. Vaskerom i kjeller: Gulv med betong og vegger med mur. Opplegg for vaskemaskin. Oppgraderingsbehov. Wc-rom i kjeller: Gulv med fliser og vegger med malt mur. Gulvstående wc. Behov for oppgraderinger.

Oppvarming

Panelovner. Lagt opp til varmepumpe. Ny peisovn. Teglsteinspipe beslått med blikk over tak.

Parkering

Parkering i garasje, samt på egen gårdsplass.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Kjeserud boligtakst
Takstdato : 13.03.2020
Formuesverdi : 609 264,-
Sekundær formuesverdi : 2 193 350,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

3 690 000,-

Kr ,-

Totale kostnader

3 794 220,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

3 690 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 88 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 104 220,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 794 220,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 3 690 000,-

Ligningsverdi

kr 609 264,-

Bolig

Generell informasjon

Arealer

Primærrom: 129 kvm, Bruksareal: 212 kvm P-rom kommentar: 1. etasje: Entré, bad/wc, gang, kjøkken/stue, soverom 2. etasje Trappegang/tv-stue, 2 soverom Bruksareal 1. etasje: 87 kvm Bruksareal 2. etasje: 42 kvm Bruksareal Kjeller: 83 kvm Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 196 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiet tomt på 2196,5 m2, ifølge Norges Eiendommer. Flat/skrånende tomt som er opparbeidet med plen, busker, hekker og vintergrønt. Naturtomt mot syd. Romslig singlet gårdsplass. Solrik. Tomten er ikke oppmålt i nyere tid. Dette betyr at det ikke foreligger eksakt tomtestørrelse.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.