Bassengveien 18 A, 1512 Moss

Solgt

JELØY: Unik og sjelden eiendom på Jeløy, med stor tomt og vakker hage. Vesentlig oppgradert 2014/15.

Prisantydning
9 800 000,-
Boligtype
Enebolig
Primærrom
189 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 9 800 000,-

kr 10 056 720,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

3002

1

653

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Tomteareal

Energimerking

Enebolig

Selveier

1956

208 m2

226 m2

189 m2

3

Eiet tomt

1 740 m2

G

Beliggenhet

Beliggenhet

Eiendommen ligger på "Oslofjordens perle" Jeløy. Her får man en ordentlig tunfølelse av å bo landlig og usjenert selv midt i et sentralt og aktivt nabolag. Bassengveien 18 A har en tilbaketrukken beliggenhet, i et veletablert populært boligområde med nærhet til Rambergskogen. Eiendommen har en uvanlig stor flott tomt på Jeløy med meget gode solforhold. Fra eiendommen er kort vei skoler og barnehage. Det tar ca. 20 minutter å gå til Moss. Et aktivt sentrum med bl.a. nytt Kulturhus med spennende arrangementer og ett aktivt bymiljø. Moss sentrum har et hyggelig utemiljø med bl.a. gågater, parker, stor leke-/aktivitetsplass og paviljongen som det legges skøyte-is på vinterstid. Godt kollektivtilbud med forbindelse til Oslo, Gøteborg og andre Østfold byer, samt ferge til Horten, alle med hyppige avganger. Jeløy byr på flotte rekreasjonsområder, der er kort avstand til flotte turområder og nydelige strender på Tronvik, Refsnesstranda, Sjøbadet, m.m. Det er også kort vei til Vansjø som er et eldorado for kajakk og en gjemt perle. Kort vei til Galleri F15 på Alby. Galleri F15 ble etablert i 1966 og er et av Norges eldste og mest prestisjetunge visningssteder for norsk og nordisk samtidskunst og kunsthåndverk. Røed Gård Søndre Jeløy er på veien til Galleri F15 og ligger i vakkert landskapsvernområde. Røed Gård har et levende kulturelt miljø med mange kunstnere med verksted og salgssteder, i tillegg til gallerier både for kunsthåndverk og billedkunst. Å bo på Jeløy gir deg denne unike kombinasjonen av roen ved havet, urbane - og kulturelle innslag, slik at du ikke trenger å velge mellom by og natur.

Adkomst

Når du ankommer Jeløy følg Helgerødgata opp mot Hopperntoppen og ta så inn til høyre inn Ole O. Liansgate. Ta så første vei til venstre inn Bassengveien. Følg denne veien og Bassengveien 18A ligger rett frem.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Lars-Christian Hansen

Eiendomsmegler MNEF

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Bassengveien 18 A,
1512 Moss

BRA

208 m2

P-rom

189 m2

BTA

226 m2

Innhold

Hovedbygning/Eneboligen: 1.etasje: Hall, trapperom/gang, stue/kjøkken og soverom. Fra stuen er det utgang til terrasse. 2.etasje: Trapperom, gang, bad, stue og 2 soverom. Fra stuen er det utgang til balkong. Kjeller: Trapperom, gang, bad, vaskerom og 3 bodrom. Atelier/Tømmerhytter: Dette er 2 bygg hvor den ene delen er plassbygget, andre del opplyses flyttet og gjenoppbygget her. Inneholder 2 åpne disponible rom, det er egen inngang til begge rommene og god takhøyde. Teglsteinpipe i begge bygninger, med murt åpen klebersteinspeis. Det ene atelieret, også kalt Lilletorp, har vært samlingssted, skrivestue og arbeidsplass for både forfatteren Ørnulf Ree, og senere hans sønn, kunstneren Edmund Ree. Atelieret i vest - Kjærstuen - er satt opp med tømmeret fra forfatteren Nils Kjærs hus i Holmestrand. Han var Edmund Rees morfar. Garasje: Garasje med p-rom på 35 kvm. I tillegg har garasjen lagringsloft, adkomst ved innvendig hems-trapp.

Standard

Unik eiendom med tunfølelse på Jeløy. Her får man følelsen av å bo landlig midt i et aktivt nabolag. Boligen er vesentlig oppgradert i 2014 / 2015 og fremstår moderne samtidig som den har bevart husets sjel. Vesentlige oppgraderinger er blant annet: - Arkitekttegnet fasadeendring hele huset - Ombygget utbygg/karnapp i 2.etasje med ny veranda - 2 oppussede baderom - Ny drenering - Yttervegger er isolert og med ny kledning - Skiftet vinduer - Ny kledning i vegger og himlinger - Ny kjøkkeninnredning - Oppgradert elektrisk anlegg, inkludert nytt inntak - Oppgradert VVS-anlegg, alt skiftet bortsett fra ca. tre meter rør - Innlagt strøm og nett i Atelier/tømmerhytter - Tomten er utviklet ved hogst, ny beplantning, nytt skjermende gjerde, terrasse og oppført ny støpt markterrasse 2019 med bruddskifer Boligens overflater: Generelt har gulvene behandlede originale heltregulv, hall/gang har skifer. Baderom med marmor og fliser. Det er etablert gulvvarme i største del av hall, bad i 2. etasje og våtsone-del av bad i kjeller. Vegger består av panel og tapetserte overflater, dekorskifer i hall. Takene har generelt slettmalte flater. Entré/hall: Romslig hall med skiferfliser på gulv, dekorskifer på en vegg. God plass til oppbevaringsløsninger for yttertøy. Stue: Stuen i 1.etasje har åpen løsning til kjøkken. Stuen har lyse flater og behandlet heltre gulv. Rommet har store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys. Stor og flott kleberstensovn. Det er også en peisovn i indre del av stuen. Utgang til terrasse i fra stuen via stor dobbeltdør. Stuen i 2.etasje med lyse flater og behandlet heltregulv. Et romslig rom med god takhøyde. Utgang til hyggelig balkong med glimt mot sjøen. Soverom: Boligen har i dag 3 soverom. Rommene er gjennomgående lyse og har praktiske graderobeløsninger. Kjøkken og Baderom: Kjøkkenet fra Schmidt er lyst og lekkert med skapinnredning i slette fronter. Overskapene strekker seg til taket og rommer god plass. Benkeplaten er i heltre, benkebeslag i kompositt. Det er fliser på vegg over benkeplaten. Integrert oppvaskmaskin og kjøleskap. Stor gasskomfyr med elektrisk stekeovn fra Ariston. Eksklusivt baderom i 2.etasje hvor vegger og gulv har marmorfliser. Det er varme i gulv. Badet inneholder veggmontert klosett, delikat helstøpt badekar, dusjområde med glassvegg og glassdør, baderomsinnredning med 2 servanter på heltre benkeplate og stort speil. Bad i kjeller med flislagte vegger og gulv. Badet inneholder veggmontert klosett, dusjnisje med nisjefront i glass og servantskap med hel servantplate. Det er gulvvarme i våtsone-del. Vaskerom: Kjelleren har romslig vaskerom med malt betonggulv, opplegg for vaskemaskin. Terrasse: Lekker terrasse med bruddskifergulv og bred trapp ned mot hagen. Det er oppført ny støpt markterrasse. God plass til solsenger, spiseplass m.m. Stor og deilig jacuzzi.

Oppvarming

Eiendommen oppvarmes med ved og elektrisitet. Det er montert panelovner. Det er gulvvarme i hall, bad i 2. etasje og våtsone-del av bad i kjeller.

Parkering

Garasje og ellers godt med parkeringsmuligheter på eiendommen.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Moss Eiendomstaksering / Kristian Østmark
Takstdato : 18.05.2020
Teknisk (byggmassens) verdi : 5 400 000,-
Markedsverdi : 9 800 000,-
Teknisk verdi : 5 400 000,-
Formuesverdi : 866 068,-
Sekundær formuesverdi : 3 117 845,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

9 800 000,-

Kr ,-

Totale kostnader

10 056 720,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

9 800 000,- (Prisantydning) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 241 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 256 720,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 056 720,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 9 800 000,-

Ligningsverdi

kr 866 068,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av eneboliger.

Arealer

Primærrom: 189 kvm, Bruksareal: 208 kvm, Bruttoareal: 226 kvm P-rom kommentar: 1.Etasje: P-rom 81 kvm.: Hall, trapperom/gang, stue/kjøkken og soverom. 2.Etasje: P-rom 61 kvm.: Trapperom, gang, bad, stue og 2 soverom. 3.Etasje: P-rom 66 kvm.: Trapperom, gang, bad og vaskerom. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 1 740 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomt

Eiet tomt på hele 1740 kvm, som er en meget sjelden og uvanlig stor tomt på Jeløy. Tomten er pent opparbeidet med epletrær, bærbusker, prydbusker, hekk og diverse beplantning. Det er store plenareal med mange muligheter, her får man en ordentlig god tunfølelse. Pent gjerde strekker seg rundt store deler av eiendommen, sammen med stengjerder og hekk. Stor og singlet gårdsplass med god plass til parkering. Tomten danner et stort og usjenert tun med boligen, garasje og atelier/tømmerhytter i tilbaketrukkede og usjenerte omgivelser.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.