Søster Mathildes gate 28, 1461 Lørenskog

Solgt

RASTA - Stor og velholdt 4-roms selveier | Sentralt område | Garasjeplass | Fyring & varmt vann inkl

Prisantydning
4 990 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
92 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 990 000,-

kr 5 126 120,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3029

101

195

74

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2014

95 m2

105 m2

92 m2

3

Fellestomt

B

Beliggenhet

Beliggenhet

4-roms eiet seksjon beliggende på Rasta i Lørenskog kommune. Leiligheten har en sentral beliggenhet i Lørenskog. Her er det nærhet til alt av servicfasiliteter. Nærmest finner du Triaden Storsenter med bl.a.: apotek, vinmonopol, variert shopping, matbutikker, restauranter, treningssenter, hotell etc. Det er også kort avstand til dagligvarebutikker, bussholdeplass, skoler og barnehage. Fra Triaden er det gode bussforbindelser til Oslo og lillestrøm. På Skårersletta finner du Lørenskog Hus. Dette er kommunens kulturhus som stod ferdig i 2011. Her arrangeres konserter, forestillinger og show, kurs og konferanser, foredrag etc. Kulturhuset har for øvrig kino, bibliotek, musikk- og kulturskole, helse- og omsorgstilbud, treningssenter, restauranter med mer. Rett ved siden av Lørenskog Hus ligger Metro senter som også er et meget moderne kjøpesenter med alt av servicetilbud og ypperlige shoppingmuligheter. Fra leiligheten er det kort vei til både sentrum og marka. Østmarka ligger rett over veien og har et mangfold av tur- og lysløyper som er fungerer utmerket både sommer og vinter. I område er det også fine turområder, badevann og fiskevann. Det er også kort vei til golfbanen på Losby Gods. Det er kort vei til fotballbane på Rolvsrud idrettsplass, skøytebane, idrettshall, svømmehall, flere treningssentre og tennisanlegg. Det nye på Lørenskog er SNØ - verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - perfekt for alpint, langrenn, snowboard og andre vinteraktiviteter. Arenaen sto ferdig bygd i 2020.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Visning

tirsdag 07.
juli,
kl. 17:00-18:00

Hilde Løvseth

Eiendomsmegler MNEF

Vibeke Haave

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Søster Mathildes gate 28,
1461 Lørenskog

BRA

95 m2

P-rom

92 m2

BTA

105 m2

Innhold

2. etasje: Entré/gang, bad/wc, 3 soverom, kjøkken, stue og bod.

Standard

Boligen er bygget i 2014. Velholdt leilighet uten særlig preg av bruksslitasje. Ekstra takhøyde i stue. Parkett og fliser på gulv. Malte flater og fliser på vegger. Veranda med gode solforhold. Heis. God lagringsplass med innvendig bod, bod på veranda og bod i kjeller. Entré: Hyggelig entré som ønsker deg velkommen inn! Entréen er av god størrelse med god plass til å henge fra seg yttertøy. Det er også god plass til å sette inn garderobeskap for oppbevaring. Overflater er malt i fine farger i juni 2020. Ved entreén er det også en praktisk bod på ca. 3 kvm. Stue: Leiligheten har en stor og fin stue med stor vindusflater som slipper inn godt med naturlig lys. Stuen er malt i en moderne, lyse farger og har god plass til en stor sofagruppe med tilhørende møblement og spisemøbler. Fra stuen er det utgang til en stor sørvendt balkong på ca. 14 kvm. På Balkongen er det også en bod på ca. 2 kvm. Stuen har åpen løsning mot kjøkkenet. Kjøkken: Lyst kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning har godt med benk- og skapplass med slette malte fronter, laminat benkeplate, oppvaskkum i stål med avrenningsfelt. Integrerte hvitevarer med induksjon platetopp og stekeovn. Oppvaskmaskin med stålfront. Avtrekkshette/ventilator i stål. Kjøkken fra byggeår. Én ny benkeplate i 2020 med en smart barløsning. Soverom: Leiligheten har tre soverom av god størrelse. Alle soverommene er malt i juni 2020 i fine og moderne farger. Hovedsoverommet er det største soverommet og har god plass til dobbeltseng, nattbord og tilhørende møblement. Det er også et stort garderobeskap på hovedsoverommet. De to andre soverommene har god plass til seng, nattbord og skrivepult. Det er også garderobeskap i disse rommene. Bad: Pent flislagt bad med vegghengt toalett, 80 cm servant med skuffer, dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Opplegg for vaskemaskin. Gulv med fliser og gulvvarme, fliser på vegger Bod: Leiligheten har to innvendige boder. En bod på ca. 3 kvm i gangen og en bod på ca. 2 kvm på balkongen. En bod i kjelleren på ca. 5 kvm. Teknisk: Felles varmtvann. Plastsluk på bad. Rør-i-rør system. Sentralfyring tilkoblet fjernvarmeanlegg. Oppvarming via radiatorer. Gulvvarme på bad. Balansert ventilasjon. Tilluft til bad via spalte under dør. Sikringsskap med automatsikringer plassert i bod. Heis i bygget. Dørcalling med video.

Oppvarming

Sentralfyring tilkoblet fjernvarmeanlegg. Oppvarming via radiatorer. Gulvvarme på bad.

Parkering

Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg. Garasjeplass nr. 52. Det er muligheter for å installere el-billader, men da må man selv ta kostnadene på det.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS EIENDOMSFORVALTNING AS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Geir Csisar
Takstdato : 25.06.2020
Formuesverdi : 1 256 345,-
Sekundær formuesverdi : 4 522 842,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

4 990 000,- / Fellesutgifter: 3 919,-

Kr 3 919,- Fellesutgifter inkludere bl.a.: Kabel-tv/bredbånd, drift og vedlikehold, felles bygningsforsikring, oppvarming/varmtvann og kommunale avgifter.

Totale kostnader

5 126 120,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 136 120,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 126 120,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 990 000,-

Ligningsverdi

kr 1 256 345,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Nyere boligområde med variert blokkbebyggelse. Denne boligen ligger i 2. etasje i en boligblokk over 6 etasjer pluss kjeller

Arealer

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 105 kvm P-rom kommentar: 1.Etasje: 2.Etasje: 3.Etasje: Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Fellestomt

Tomt

Eiet fellestomt for sameiet på 6.495,6 m2. Tomten er flat og er opparbeidet med lekeområde, plen og beplantning. Gangveier med asfalt og betongheller.

Bolig

Komplett salgsoppgave

Se komplett salgsoppgave her
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.