Søster Mathildes gate 20 B, 1461 Lørenskog

Solgt

RASTA - Stor og velholdt 4-roms selveier | Sentralt område | 2 Garasjeplasser | 2 Bad | Fyring & varmt vann inkl

Prisantydning
4 790 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
88 m2

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 790 000,-

kr 4 921 120,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3029

101

190

15

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Tomt, Eierform

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2013

91 m2

100 m2

88 m2

Fellestomt

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet i Lørenskog. Her er det nærhet til alt av servicfasiliteter. Nærmest finner du Triaden Storsenter med bl.a.: apotek, vinmonopol, variert shopping, matbutikker, restauranter, treningssenter, hotell etc. Det er også kort avstand til dagligvarebutikker, bussholdeplass, skoler og barnehage. Fra Triaden er det gode bussforbindelser til Oslo og lillestrøm. På Skårersletta finner du Lørenskog Hus. Dette er kommunens kulturhus som stod ferdig i 2011. Her arrangeres konserter, forestillinger og show, kurs og konferanser, foredrag etc. Kulturhuset har for øvrig kino, bibliotek, musikk- og kulturskole, helse- og omsorgstilbud, treningssenter, restauranter med mer. Rett ved siden av Lørenskog Hus ligger Metro senter som også er et meget moderne kjøpesenter med alt av servicetilbud og ypperlige shoppingmuligheter. Fra leiligheten er det kort vei til både sentrum og marka. Østmarka ligger rett over veien og har et mangfold av tur- og lysløyper som er fungerer utmerket både sommer og vinter. I område er det også fine turområder, badevann og fiskevann. Det er også kort vei til golfbanen på Losby Gods. Det er kort vei til fotballbane på Rolvsrud idrettsplass, skøytebane, idrettshall, svømmehall, flere treningssentre og tennisanlegg. Det nye på Lørenskog er SNØ - verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - perfekt for alpint, langrenn, snowboard og andre vinteraktiviteter. Arenaen sto ferdig bygd i 2020.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Eiendomsopplysninger

Adresse

Søster Mathildes gate 20 B,
1461 Lørenskog

BRA

91 m2

P-rom

88 m2

BTA

100 m2

Innhold

3. etasje: Entré/hall, bad/wc (tilknyttet soverom), bad/wc, 3 soverom, kjøkken, stue, bod.

Standard

Entré: Hyggelig entré som ønsker deg velkommen inn! Gangen er av god størrelse med en stor og praktisk gardeobe og direkte inngang til en praktisk bod og et av leilighetens to bad. Det er også god plass til å henge fra seg yttertøy. Stue: Leiligheten har en lys og god stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturliglys. Stuen har god plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Åpen løsning mot kjøkkenet et pent kjøkken. Kjøkken: Pent kjøkken i åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med høyglans fronter, laminat benkeplate, planlimt oppvaskkum i kompositt, kjøkkenplater over benk. Integrerte hvitevarer med induksjon platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, kombiskap (kjøl/frys) og oppvaskmaskin. Avtrekksvifte med utkast til friluft. Kjøkken fra byggeår. Soverom: Leiligheten har tre soverom av god størrelse. To av rommene er er malt i lyse fine farger med god plass til seng, nattbord med tilhørende møbler. Det er også garderobeskap på begge rommene. Hovedsoverommet er et stort og godt rom med Store vindusflater og utgang til verandaen. Soverommet har god plass til dobbeltseng, nattbord og tilhørende møblement. Her har du også praktisk garderoeskap. Fra soverommet kommer man videre til et av leiligehetens to bad. Bad 1(Tilknyttet soverom): Bad/WC med vegghengt toalett. 2 m benk med servant og underskap. Dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Opplegg for vaskemaskin. Gulv med fliser og varmekabel, fliser på vegger. Bad fra byggeår. Bad 2: Bad/WC med vegghengt toalett, 60 cm servant med skuffer, dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Gulv med fliser og varmekabel, fliser på vegger. Bad fra byggeår. Teknisk: Felles varmtvann. Rør-i-rør system. Installasjoner fra byggeår. Sentralfyring tilknyttet fjernvarmeanlegg. Oppvarming via radiatorer. Varmekabler på bad. Balansert ventilasjon. Tilluft til bad via spalte under dører. Sikringsskap med automatsikringer plassert i bod. Strømmåler og hovedsikring plassert i felles skap. Motoriserte screens. Dørcalling med video.

Oppvarming

Sentralfyring, oppvarming via radiatorer. Varmekabler på bad.

Parkering

Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning (22 86 59 99)

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Geir Csisar
Formuesverdi : 1 256 345,-
Sekundær formuesverdi : 4 522 842,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

4 790 000,- / Fellesutgifter: 5 019,-

Kr 5 019,- Fellesutgifter inkl. bl.a.: Kommunale avgifter, grunnpakke TV/Bredbånd, energi/fyring(oppvarming og varmtvann), felles bygningsforsikring, styrehonorar, drift og vedlikehold osv. Det kommer også kr. 170,- pr. garasjeplass i måneden.

Totale kostnader

4 921 120,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 790 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 119 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 790 000,-)) -------------------------------------------------------- 131 120,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 921 120,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 790 000,-

Ligningsverdi

kr 1 256 345,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Nyere boligområde med variert blokkbebyggelse. Denne boligen ligger i 4. etasje i en boligblokk over 6 etasjer pluss kjeller.

Arealer

Primærrom: 88 kvm, Bruksareal: 91 kvm, Bruttoareal: 100 kvm P-rom kommentar: 3.Etasje: Entré/hall, bad/wc (tilknyttet soverom), bad/wc, 3 soverom, kjøkken, stue. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Fellestomt

Tomt

Eiet fellestomt for sameiet på 3.627,5 m2. Tomten er flat og er opparbeidet med lekeområde, plen og beplantning. Gangveier med asfalt og betongheller.

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.