Søster Mathildes gate 18 B, 1461 Lørenskog

Solgt

RASTA | Innholdsrik 4-roms selveierleilighet | Heisadkomst | Garasjeplass | To bad | Oppvarming & varmtvann inkl

Prisantydning
4 865 000,-
Boligtype
Leilighet
Primærrom
90 m2
Soverom
3

Detaljer

Pris

Prisantydning

Totalpris

kr 4 865 000,-

kr 4 992 620,-

Matrikkelinfo

Kommunenr

Gårdsnr

Bruksnr

SNR

3029

101

190

37

Fakta

Eiendomstype

Eierform

Byggeår

Bruksareal

Bruttoareal

Primærrom

Antall soverom

Tomt, Eierform

Energimerking

Leilighet

Eierseksjon

2013

93 m2

102 m2

90 m2

3

Fellestomt

D

Beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral beliggenhet i Lørenskog. Her er det nærhet til alt av servicfasiliteter. Nærmest finner du Triaden Storsenter med bl.a.: apotek, vinmonopol, variert shopping, matbutikker, restauranter, treningssenter, hotell etc. Det er også kort avstand til dagligvarebutikker, bussholdeplass, skoler og barnehage. Fra Triaden er det gode bussforbindelser til Oslo og lillestrøm. På Skårersletta finner du Lørenskog Hus. Dette er kommunens kulturhus som stod ferdig i 2011. Her arrangeres konserter, forestillinger og show, kurs og konferanser, foredrag etc. Kulturhuset har for øvrig kino, bibliotek, musikk- og kulturskole, helse- og omsorgstilbud, treningssenter, restauranter med mer. Rett ved siden av Lørenskog Hus ligger Metro senter som også er et meget moderne kjøpesenter med alt av servicetilbud og ypperlige shoppingmuligheter. Fra leiligheten er det kort vei til både sentrum og marka. Østmarka ligger rett over veien og har et mangfold av tur- og lysløyper som er fungerer utmerket både sommer og vinter. I område er det også fine turområder, badevann og fiskevann. Det er også kort vei til golfbanen på Losby Gods. Det er kort vei til fotballbane på Rolvsrud idrettsplass, skøytebane, idrettshall, svømmehall, flere treningssentre og tennisanlegg. Det nye på Lørenskog er SNØ - verdens råeste helårsarena for snøopplevelser - perfekt for alpint, langrenn, snowboard og andre vinteraktiviteter. Arenaen sto ferdig bygd i 2020.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Foss & co skilter under fellesvisninger.

Expand arrow Åpne kart i Google Maps

Hilde Løvseth

Eiendomsmegler MNEF

Vibeke Haave

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig / Daglig leder

Bestill prospekt Gi bud

Eiendomsopplysninger

Adresse

Søster Mathildes gate 18 B,
1461 Lørenskog

BRA

93 m2

P-rom

90 m2

BTA

102 m2

Innhold

Entré/hall, bad/wc (tilknyttet soverom), bad/wc, gang/garderobe, 3 soverom, kjøkken, stue og bod.

Standard

4-roms leilighet bygget i 2013. Nyere bolig med overflater og innredninger i god stand. Boligen fremstår som velholdt uten særlig preg av bruksslitasje. Behov for umiddelbare påkostninger ble ikke avdekket under befaringen. Entré: Hyggelig entré som ønsker deg velkommen inn! Gangen er av god størrelse med en stor skyvedørsgarderobe. Det er også god plass til å henge fra seg yttertøy. I entréen er det også en praktisk bod på ca. 3 kvm. Stue: Leiligheten har en lys og god stue med store vindusflater som slipper inn godt med naturliglys. Fra stuen er det utgang til en stor vestvendt veranda på ca. 13 kvm. Verandaen er overbygd så her kan man sitte å slappe av selv om det regner. Stuen har god plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Åpen løsning mot kjøkkenet. Kjøkken: Stort og pent kjøkken med åpen løsning mot stuen. Kjøkkeninnredning med malte profilerte fronter, laminat benkeplate, oppvaskkum i kompositt. Integrerte hvitevarer med induksjon platetopp, stekeovn, kombiskap (kjøl/frys) og oppvaskmaskin. Avtrekksvifte med utkast til friluft. Kjøkken fra byggeår. Her er det også god plass til en stor spisegruppe. Soverom: Leiligheten har tre soverom av god størrelse. To av rommene er er malt i lyse fine farger med god plass til seng, nattbord med tilhørende møbler. Det er også garderobeskap på begge rommene. Hovedsoverommet er et stort og godt rom med Store vindusflater og utgang til verandaen. Rommet har en fin gråfarge på veggen med en kontrastvegg med tapet. Soverommet har god plass til dobbeltseng, nattbord og tilhørende møblement. Fra soverommet kommer man videre til et praktisk og stilig walk-in closet og deretter til en pent flislagt bad. Her har man en egen tilbaketrukket ''suitte''! Bad: To lyse og flislagte bad av god størrelse. Bad 1 som er ved entreén har vegghengt toalett, servant med underskap, dusjhjørne med innfellbare glassvegger, fliser på gulv og vegger med gulvvarme. Bad 2 som ligger i tilknytting til hovedsoverommet er et lyst og pent flislagt bad med varmekabler, vegghengt toalett, 2 meter bank med servant, underskap/skuffer og plass til vaskemaskin. Det er også dusjhjørne med innfellbare glassvegger. Begge bad er fra byggeår. Bod: Innvendig bod på ca. 3 kvm og bod i kjeller på ca. 5 kvm. Teknisk: Felles varmtvann. Plastsluk på bad. Rør-i-rør system. Installasjoner fra byggeår. Sentralfyring, oppvarming via radiatorer. Varmekabler på bad. Balansert ventilasjon. Tilluft til bad via spalte under dører. Sikringsskap med automatsikringer plassert i bod. Strømmåler og hovedsikring plassert i felles skap.

Oppvarming

Sentralfyring, oppvarming via radiatorer. Varmekabler på bad.

Parkering

Biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg.

Bolig

Økonomi

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Forretningsfører

OBOS

Takst / tilstandsrapport

Utført av : Geir Csisar
Takstdato : 21.08.2020
Formuesverdi : 1 266 873,-
Sekundær formuesverdi : 4 560 743,-
Formuesverdi pr. : 31.12.2018

Prisantydning

4 865 000,- / Fellesutgifter: 4 615,-

Kr 4 615,- Fellesutgiftene inkl. bl.a.: Kommunale avgifter, drift og vedlikehold, styrehonorar, kabeltv/bredbånd, fyring/varmtvann osv.

Totale kostnader

4 992 620,- (Inkl.omkostninger)

Omkostninger

4 865 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 116 250,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 127 620,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 992 620,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Prisantydning

kr 4 865 000,-

Ligningsverdi

kr 1 266 873,-

Bolig

Generell informasjon

Bebyggelse

Nyere boligområde med variert blokkbebyggelse. Denne boligen ligger i 2. etasje i en boligblokk over 6 etasjer pluss kjeller.

Arealer

Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 93 kvm, Bruttoareal: 102 kvm P-rom kommentar: 2.Etasje: Entré/hall, bad/wc (tilknyttet soverom), bad/wc, gang/garderobe, 3 soverom, kjøkken og stue. Arealet er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Eierform: Fellestomt

Tomt

Eiet fellestomt for sameiet på 3.627,5 m2. Tomten er flat og er opparbeidet med lekeområde, plen og beplantning. Gangveier med asfalt og betongheller

Bolig
Tilbake til toppen

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre eiendomsmeglere ta kontakt for nærmere avtale.